Napojnice dostavljačima?

poruka: 6
|
čitano: 939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Napojnice dostavljačima?
Ovo je možda potpuno glupo pitanje ali ja prvi put naručujem preko neta i uopće se ne kužim kak to sve ide. Laptop i poštarina su plaćeni i to samo mora doć drugi tjedan. E sad ja ne znam jel se očekuje od mene da ja tom tipu iz GLS-a još dam neku napojnicu kad mi on sve donese? Ili ja to samo uzmem i doviđenja? Uopće ne znam kak to funkcionira...
15 godina
neaktivan
Napojnice dostavljačima?

Još najbolje da im i napojnice počnemo davati. 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
15 godina
Napojnice dostavljačima?

Ja znam zaokružit cifru pa mu ostaviti 5-6 kuna. Al ako je plaćeno putem neta i samo mi treba dostaviti paket onda ne dobije ništa.

Zdravi i veseli bili :)
11 godina
protjeran
Re: Napojnice dostavljačima?
timberOwl kaže...
Ovo je možda potpuno glupo pitanje ali ja prvi put naručujem preko neta i uopće se ne kužim kak to sve ide. Laptop i poštarina su plaćeni i to samo mora doć drugi tjedan. E sad ja ne znam jel se očekuje od mene da ja tom tipu iz GLS-a još dam neku napojnicu kad mi on sve donese? Ili ja to samo uzmem i doviđenja? Uopće ne znam kak to funkcionira...

zar si ti obvezan nekome pokloniti novac?

https://www.facebook.com/pages/Čombe/464895040303865?ref_type
11 godina
neaktivan
Napojnice dostavljačima?
Aha aha OK. Tnx. A ma uopće ne znam kako to ide a nisam htio ispast a-hole O.o
13 godina
Napojnice dostavljačima?

To ti je ko Pošta.

Ako si poštarima davao napojnice, daj i dostavljačima.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice