Bok! ovdje pisite o svojim najgorim susjedima.. moji susjedi su najgori tipični bosanci prevarili bi boga doselili su se u nase sel pred 5 godina(selo je malo cca100 stanovnik) s nikim iz sela nekomuniciraju nego samo s bosancima. večeras u 3 ujutro sam radio nekuu stvar da ih zaje*** jedva čekam da se probude da vidim kak ce reagirat..budem javio poslje sta sam im napravio i kak ce regirat. inace zaje***** ih kako su dosli,ali sad napredujem poceo sam razbijat njohve stvari itd. prije sam im samo vrt unistavo i pisao prijteća pisma.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sine kad ti prođe pubertet shavtiti češ koja si budala bio..
BTW "tipični bosanci" su normalni ljudi stovise cesto se znaju zajebavat bolje od "socijaliziranih nas".
EDIT: Na što potroših 1000-ti post 
Jesi ti njima najgori susjed ili oni tebi nije mi baš jasno... btw. baš si me nasmijao... i da ljudska glupost nema granice.
him
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
Bok! ovdje pisite o svojim najgorim susjedima.. moji susjedi su najgori tipični bosanci prevarili bi boga doselili su se u nase sel pred 5 godina(selo je malo cca100 stanovnik) s nikim iz sela nekomuniciraju nego samo s bosancima. večeras u 3 ujutro sam radio nekuu stvar da ih zaje*** jedva čekam da se probude da vidim kak ce reagirat..budem javio poslje sta sam im napravio i kak ce regirat. inace zaje***** ih kako su dosli,ali sad napredujem poceo sam razbijat njohve stvari itd. prije sam im samo vrt unistavo i pisao prijteća pisma.
Baš sam dan prije odgovarao jednom trolu na poruku u kojoj traži bezuvjetnu "toleranciju i uvažavanje" sudionika rasprave, u kojoj sam mu napisao da se to mora zaslužiti te da je sasvim u redu biti netolerantan prema osobama koje to nisu zaslužile (radi se o ovome).
Ova tvoja poruka je upravo primjer toga - ili ovdje trolaš forum ili si fakat netolerantni balavi ksenofob i ova tvoja poruka je očiti primjer ljudske gluposti. I to je sasvim u redu reći. Jer je istina. Postupci su ti djetinjasti i glupi. Pokušaj se ubuduće zrelije ponašati. Ili se barem skuliraj. I ne zagađuj forum svojim glupostima. Očito je da si u svom vlastitom primjeru upravo ti najgori susjed.