Najgori susedi zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Najgori susedi

Bok! ovdje pisite o svojim najgorim susjedima.. moji susjedi su najgori tipični bosanci prevarili bi boga doselili su se u nase sel pred 5 godina(selo je malo cca100 stanovnik) s nikim iz sela nekomuniciraju nego samo s bosancima. večeras u 3 ujutro sam radio nekuu stvar da ih zaje*** jedva čekam da se probude da vidim kak ce reagirat..budem javio poslje sta sam im napravio i kak ce regirat. inace zaje***** ih kako su dosli,ali sad napredujem poceo sam razbijat njohve stvari itd. prije sam im samo vrt unistavo i pisao prijteća pisma.

pOtPiS
15 godina
neaktivan
Najgori susedi

Sine  kad ti prođe pubertet shavtiti češ koja si budala bio..

BTW "tipični  bosanci" su normalni ljudi stovise cesto se znaju zajebavat bolje od "socijaliziranih nas".

EDIT: Na što potroših 1000-ti post {#}

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 5:30 (GimmieCorsair).
14 godina
neaktivan
Najgori susedi

Jesi ti njima najgori susjed ili oni tebi nije mi baš jasno... btw. baš si me nasmijao... i da ljudska glupost nema granice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 6:13 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
Najgori susedi

{#} him

15 godina
Najgori susedi
A sto su ti ljudi skrivili?
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
neaktivan
Re: Najgori susedi
KKristijan kaže...
A sto su ti ljudi skrivili?

Ne jeb*u ga 5% iz prilozenog, a cini se da je on forever alone, pa mora njima unistavat zivot da im se svidi?

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 6:35 (GimmieCorsair).
14 godina
protjeran
Najgori susedi

U što se pretvorio ovaj forum

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 6:57 (elwood).
15 godina
Najgori susedi
Pathetic.
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
18 godina
moderator
Re: Najgori susedi
marino15 kaže...

Bok! ovdje pisite o svojim najgorim susjedima.. moji susjedi su najgori tipični bosanci prevarili bi boga doselili su se u nase sel pred 5 godina(selo je malo cca100 stanovnik) s nikim iz sela nekomuniciraju nego samo s bosancima. večeras u 3 ujutro sam radio nekuu stvar da ih zaje*** jedva čekam da se probude da vidim kak ce reagirat..budem javio poslje sta sam im napravio i kak ce regirat. inace zaje***** ih kako su dosli,ali sad napredujem poceo sam razbijat njohve stvari itd. prije sam im samo vrt unistavo i pisao prijteća pisma.

Baš sam dan prije odgovarao jednom trolu na poruku u kojoj traži bezuvjetnu "toleranciju i uvažavanje" sudionika rasprave, u kojoj sam mu napisao da se to mora zaslužiti te da je sasvim u redu biti netolerantan prema osobama koje to nisu zaslužile (radi se o ovome).

Ova tvoja poruka je upravo primjer toga - ili ovdje trolaš forum ili si fakat netolerantni balavi ksenofob i ova tvoja poruka je očiti primjer ljudske gluposti. I to je sasvim u redu reći. Jer je istina. Postupci su ti djetinjasti i glupi. Pokušaj se ubuduće zrelije ponašati. Ili se barem skuliraj. I ne zagađuj forum svojim glupostima. Očito je da si u svom vlastitom primjeru upravo ti najgori susjed. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice