MaxTV App i Amazon Fire Stick

poruka: 9
|
čitano: 225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
MaxTV App i Amazon Fire Stick

Pokušavam svim silama ne iskrcati 1000€+ za novu televiziju jer moja trenutna LG iz 2017 kojoj ništa ne fali i radi super fali jedna nama bitna stvar, a to je podrška za MaxTV Aplikaciju. Naime MaxTV je podržan na LG telkama od 2019. godine. Posudio sam Amazon Fire Stick HD od susjeda, registrirao se i instalirao aplikaciju, međutim javlja mi "x392 - tv service is not available at the moment. Please wait a few seconds until the connection is established again." 

Zar je moguće da glavonje u HT-u (da toliko sam star, to je meni HT) nisu u stanju provjeriti dali im aplikacija radi na tako poznatom uređaju? A moguće je da...

Ima li tko kakvu drugu ideju kako gledat maxtv sa starim tv-om. Korisnik jesam..

Hvala

Ukoliko trebate IT pomoć, šaljite privatnu poruku!
14 godina
Re: MaxTV App i Amazon Fire Stick
Atomic kaže...

Pokušavam svim silama ne iskrcati 1000€+ za novu televiziju jer moja trenutna LG iz 2017 kojoj ništa ne fali i radi super fali jedna nama bitna stvar, a to je podrška za MaxTV Aplikaciju. Naime MaxTV je podržan na LG telkama od 2019. godine. Posudio sam Amazon Fire Stick HD od susjeda, registrirao se i instalirao aplikaciju, međutim javlja mi "x392 - tv service is not available at the moment. Please wait a few seconds until the connection is established again." 

Zar je moguće da glavonje u HT-u (da toliko sam star, to je meni HT) nisu u stanju provjeriti dali im aplikacija radi na tako poznatom uređaju? A moguće je da...

Ima li tko kakvu drugu ideju kako gledat maxtv sa starim tv-om. Korisnik jesam..

Hvala

Zatraži MaxTV uređaj od HT'a.

17 godina

Nikad mi nije palo napamet, zaboravio napomenut da živimo van HR. To ne bi trebao biti problem? 

16 godina
ne radi ti na firetv sticku jer je ovisno o google servisima kojih nema na firetv sticku....moras nabavit xiaomi ili one strong android boxove
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
17 godina

Hvala, ovako nešto: Strong ?

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:44 (Atomic).
13 godina
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:52 (Samarzija).
16 godina
Atomic kaže...

i to bi trebalo raditi, orginalni boxovi od t-coma su strongovi, tak da ne vidim razlog da ne radi

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
17 godina
Samarzija kaže...

Naručio strong za 32€, Xiaomi mi je kao rezerva ako ovo ne bude radilo. Hvala na pomoći!

17 godina
dado16 kaže...
Atomic kaže...

i to bi trebalo raditi, orginalni boxovi od t-coma su strongovi, tak da ne vidim razlog da ne radi

Naručio strong za 32€, hvala na pomoći!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice