Mail od Linksa

poruka: 8
|
čitano: 1.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mail od Linksa

Želim nešto kupiti preko linksa s tatinom karticom prijavio sam se, ali mi ne stiže aktivacijski mail, i ne mogu ništa kupiti, dali je tko imao sličan problem, jer kada završi m registraciju nema nikakvih problema.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Mail od Linksa

Odgovor mi treba hitno!!!

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
RE: Mail od Linksa

možda si mail krivo upisao

17 godina
Mail od Linksa

nisam 100%, pokušao sam na sva 3 maila koja posjedujem, jedino nisam upisao adresa 2 jer je nemam.

17 godina
protjeran
Mail od Linksa

Hm...odi do Linksa i pitaj ih..lol

17 godina
Mail od Linksa

Dali mail uopće treba stići odmah?

17 godina
neaktivan
RE: Mail od Linksa

Narucivao sam od njih ,a aktivaciju na mail sam dobio za negdje oko 4-5 dana...neznam tocno.

17 godina
neaktivan
Mail od Linksa

Mislim da bi potvrda o narudžbi trebala stići odmah.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice