Links, garancija problem

poruka: 6
|
čitano: 2.657
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Links, garancija problem

Ovako kupio monitor preko oglasnika, kao ima garanciju sve 5. Skuzim par dana poslije imam sve OSIM racuna. E sad veli lik da je on 2 vlasnik te mu prvi nije racun ni dao. Nisam trazio da kontaktira 1 vlasnika, posto sumnjam da ima kakav kontakt... Nego sad mene zanima postoji li ikako da mi priznaju garanciju u linksu, po serijskom broju ili nesto, stvarno bilo sto... Monitor je kupljen u 6 mjesecu, imam jamstvo od lg-a neznam dal oni priznaju bez racuna, al za links znam da su zatupljeni do bola....

PS monitor je ziv i zdrav samo se ocu osigurat za nadolazecu godinu, dvije

14 godina
odjavljen
Links, garancija problem

Ima ko iskustva sa Linksom, naime riknuo mi je jedan fan kontroler nakon 2 mjeseca!? {#}

15 godina
Re: Links, garancija problem
Diplomat kaže...

Ima ko iskustva sa Linksom, naime riknuo mi je jedan fan kontroler nakon 2 mjeseca!? {#}

Ako imas racun i garanciju nosi im ga na servis i ak ustanove da je kontroler neispravan dat ce ti drugi.

Music As A Weapon !!
14 godina
odjavljen
Haf932 kaže...
Diplomat kaže...

Ako imas racun i garanciju nosi im ga na servis i ak ustanove da je kontroler neispravan dat ce ti drugi.

Može se u poslovnicu odnjeti pa oni dalje šalju, kolko traje sve to?

18 godina
Links, garancija problem

A odnesi im pa ces valjda doznati koliko to sve traje.

18 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
Haf932 kaže...
Diplomat kaže...

Može se u poslovnicu odnjeti pa oni dalje šalju, kolko traje sve to?

Po mom iskustvu 15-20 dana !

I see offline people !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice