Evo jednog zanimljivog pitanja...bio sam dosta dugo bolestan i pio sam antibiotike i sad više nepijem i sad su mi ostale te tablete šta sam pio...i kud sad s tim tabletama?...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zaleti se do obližnje diskoteke ili nekog kluba i cepaj 20kn po komadu. Riješit ćeš se toga za čas 
šalim se, naravno, ali mi trenutno ništa pametnije ne pada na pamet 
Koja glupa tema i pitanje! 
Lijekovima kojima je prošao rok trajanja,možeš vratiti svojem liječniku opće medicine ili možeš ih vratiti u ljekarnu.Uglavnom nemoj bacat u smeće.
Edit:zar se antibiotici ne uzimaju do kraja odnosno dok ih ne potrošiš?
Zaleti se do obližnje diskoteke ili nekog kluba i cepaj 20kn po komadu. Riješit ćeš se toga za čas 
šalim se, naravno, ali mi trenutno ništa pametnije ne pada na pamet 
Hahahaha...dobra dobra..:D
Lijekovima kojima je prošao rok trajanja,možeš vratiti svojem liječniku opće medicine ili možeš ih vratiti u ljekarnu.
Ahaaa......ma imam i neke tablete kojima nije istekao rok trajanja i nekima kojima je...ma vidit ću još..;))...
vratis u ljekarnu ako ti netrebaju a analgetice i antipiretike si ostavi ako nije istekao rok trajanja!
Lijekovima kojima je prošao rok trajanja,možeš vratiti svojem liječniku opće medicine ili možeš ih vratiti u ljekarnu.Uglavnom nemoj bacat u smeće.
Edit:zar se antibiotici ne uzimaju do kraja odnosno dok ih ne potrošiš?
Hmmm...meni isto čudno..al ja sam pio ovaj jedan antibiotik 7 dana...a bilo je tableta za još par dana pit......nezz tak mi je doktor rekao...
A jesi pio svakih 12sati?
A jesi pio svakih 12sati?
Daa..
onda ih vrati u ljekarnu nije pravilo da moras popiti sve nego koliko doktor odredi!