Haha, kak su mali koeficjenti za prelaze Lokomtive i Istre, i oni znaju šta se sprema :D
bas zato najbolje odigrat haha :D
Haha, kak su mali koeficjenti za prelaze Lokomtive i Istre, i oni znaju šta se sprema :D
Lokomotiva - Istra 1 @2,20
Petkovic (h-5,5) - Begu 2 @1,50
Goffin - Gulbis 1 @1,40
Fognini (1.s9,5) - Giraldo VIŠE @1,60
Williams (18,5) - Stephens MANJE @1,85
13,67
Lokomotiva - Istra:
oba daju u 1p @4,20
5+ @5,50
više od 1,5 u 1p @2,55
Roknit ću na pobjedu lokomotive i na rijeku i dokur+a.
Roknit ću na pobjedu lokomotive i na rijeku i dokur+a.
ma idem ija pa kud puklo da puklo
Vrijeme je da stanem na neko vrijeme sa klađenjem, krenila je loša serija. Ništ se ne može pogodit. Čak je danas i zicer Šahtar odigrao 0-0.
Kolega se navodno razumije u tenis pa je preporučio ovo za sutra..ja ispratio sa 5€, vi kako hoćete. Razlika u dobitku na BAH i u SS kod nas je cca 25kn na isti ulog u korist BAH (računao sam 1€=7.5kn)
Vrijeme je da stanem na neko vrijeme sa klađenjem, krenila je loša serija. Ništ se ne može pogodit. Čak je danas i zicer Šahtar odigrao 0-0.
suosjecam se s tobom vise ni neam novaca da bilo sta uplatim..sad cu pricekat do subote mozda za neke lige
jel iko igro ovaj ingolstad
Dvostruka pobjeda na Reala, šta mislite, isplati li se?
Kolega se navodno razumije u tenis pa je preporučio ovo za sutra..ja ispratio sa 5€, vi kako hoćete. Razlika u dobitku na BAH i u SS kod nas je cca 25kn na isti ulog u korist BAH (računao sam 1€=7.5kn)
Steta Errani obori :(
Je*o ti to, kad ja slušam druge pa popušim.. Nikad više. Bolje ću ja igrati kako ja hoću pa ako padnem padnem, a ne ovako na nešto što neznam. Bezveze sam stavljao te novce na BAH kad znam da ću ih ispušit.
Nema meni smisla igrati na te online kladionice, eto dobitak je na ovom listiću bio veći 3€ nego u SS, a meni 3€ nije vrijedno uplata pa isplata pa totalno glupe kompliciranosti njihovih stranica itd. SS je zakon. A i na tim online kad dobijem ni nisam dobio, to su samo neki brojevi koji tamo pišu.. Ovako kad ja odigram listić, ako dobijem lova mi je u ruci, a to je jedino što vrijedi.
Ne isplati se. Previse rizicno, ipak je to polufinale lige prvaka. Prije da ce bit dosadna utakmica sa par kontri Juventusa i dominacijom Reala koji nece uspjet napravit neku razliku, kopija utakmice sa AtlMadridom. Kako god, po meni je moguca pobjeda i Juventusa svakako ih ne treba otpisat ali ipak ocekujem x ili nisku pobjedu Reala.
brate mayer i muller tesko da ce biti kec,ako bude bit ce muktrpno :)
Sve je prošlo, osim errani. Pick. joj hebem
Je*o ti to, kad ja slušam druge pa popušim.. Nikad više. Bolje ću ja igrati kako ja hoću pa ako padnem padnem, a ne ovako na nešto što neznam. Bezveze sam stavljao te novce na BAH kad znam da ću ih ispušit.
Nema meni smisla igrati na te online kladionice, eto dobitak je na ovom listiću bio veći 3€ nego u SS, a meni 3€ nije vrijedno uplata pa isplata pa totalno glupe kompliciranosti njihovih stranica itd. SS je zakon. A i na tim online kad dobijem ni nisam dobio, to su samo neki brojevi koji tamo pišu.. Ovako kad ja odigram listić, ako dobijem lova mi je u ruci, a to je jedino što vrijedi.
Morao sam ispratit i ja taj listic sa 20 kn, vrag mi nije dao mira, lijep je tiket bio. Šteta. Do subote, ništa.
Sve je prošlo, osim errani. Pick. joj hebem
jbg u tenisu je to tako,pootovo taj zenski! u sirokom luku izbjegavaj zenski tenis!
Samo ona fulnuta, i jedan je predao, pa se to broji kao 1.00 tečaj?! Uglavnom, ako je tako, mogao sam dobit 30€ da je koza ženska igrala kako spada..
mogo bi juve dobit
Evo par listica...
1. od prekjucer, pušing 100kn
2. prekjucer pokušaj vračanja ovih 100kn
3. od jučer sa krmeljama i složeno u roku 1min, onak šta bude...
4. sada popijem kafu pa okačim za danas
TampaBay(3.ut)-Montreal(07.05. 01:00) 1-2,10 9/10
Washingt(-6+)-N.Y.Rangers(07.05. 01:30) Manje-1,40 9/10
AtleticoCP-BeiraMar(06.05. 17:00) 2-3,50 7/10
Tondela-CD Aves(06.05. 17:00) 1-1,45 9/10
Covilha-Oriental Lisboa(06.05. 17:00) 1-1,40 9/10
Torino FC-Empoli FC(06.05. 15:00) 1X-1,20 9/10
Vegalta Sendai-FC Tokyo(06.05. 12:00) 2-2,10 8/10
Moram ovo probati:
- Clippersi 3,20 kvota
- Cleveland 1,45 kvota
- James preko poena 1,85 kvota
EDIT: Steta za Clipperse, dobro su krenuli prvo pol.
Danas bih probao ovako
Barcelona - Bayern
Suarez daje + pobjeda Barce @ 3,85
Pobjeda Barce @1,80
Hendikep Barce @3,00
Idemo navijacki
h-4,5 Murray - Kohlschreiber 2 @1,60
Nedavno su igrali u finalu Munchena i Murray je dobio 7:6;5:7;7:6 te sam uvjeren da danas ponovno nece biti blizu pobjede od 5 razlike, sto je i jako dobra kvota za uzeti.
h-5,5 Bautista - Querrey 2 @1,50
Bautisti kao svakom španjolcu zemlja nije strani pojam, ovdje je i domacin, ali mislim da je amerikanac dosta potcjenjen danas i vjerujem da barem jedan set moze odvesti do tie-breaka te pokriti ovaj hendikep.
h-5,5 Safarova - Vinci 2 @1,50
Dvije tenisacice koje nisu u bas nekoj najboljoj formi i nekako si mislim da cemo ovdje gledati mec u 3 seta. Vinci je prije imala jako dobrih meceva na zemlji i uz Errani je cinila jedan od najboljih parova za toj podlozi. Svakako mislim da moze pokriti ovaj hendikep
kvota 3,60
Everton - Sunderland 1 1.80
Hull city - Burnley 1 2.00
Real M. - Valencia 1.40
Ath.Bilbao - Deportivo 1 1.60
Ulog : 50 kn Dobitak : 414 kn
Kaj mislite ekipa bi to moglo proci? Gledajuci formu evertona kod kuce i burnlievu poziciju na tablici izgleda mi da bi ovo moglo proci ...Vasa misljenja? Imate koji bolji prijedlog za subotu max 4-5 para za 50 kn?
Nedavno su igrali u finalu Munchena i Murray je dobio 7:6;5:7;7:6 te sam uvjeren da danas ponovno nece biti blizu pobjede od 5 razlike, sto je i jako dobra kvota za uzeti.
Murray prvi set dobija 6:4, Kohlschreiber drugi sa 6:3, tako da u trećem Kohlschreiber treba uzeti samo gem a on izgubi 6:0
Ekipa kako ste jucer prosli?
kod mene 1. listić pušing 28kn ulog 2. listić pušing 50kn i onda čupanje sa 3. listiće, ulog 100kn i dobitak 260kn
suma sumarum jucer 82kn+
Danas bih probao ovako
Barcelona - Bayern
Suarez daje + pobjeda Barce @ 3,85
Pobjeda Barce @1,80
Hendikep Barce @3,00
Idemo navijacki
h-5,5 Bautista - Querrey 2 @1,50
Bautisti kao svakom španjolcu zemlja nije strani pojam, ovdje je i domacin, ali mislim da je amerikanac dosta potcjenjen danas i vjerujem da barem jedan set moze odvesti do tie-breaka te pokriti ovaj hendikep.
h-5,5 Safarova - Vinci 2 @1,50
Dvije tenisacice koje nisu u bas nekoj najboljoj formi i nekako si mislim da cemo ovdje gledati mec u 3 seta. Vinci je prije imala jako dobrih meceva na zemlji i uz Errani je cinila jedan od najboljih parova za toj podlozi. Svakako mislim da moze pokriti ovaj hendikep
kvota 3,60
Jedino se na Barci moglo uzeti, Murray dobio 6:0 3.set,Vinci izgubila 6:0 3.set i to je to
@jolckan, ma što reći
Probati ćemo nešto i za danas
Jedan SINGLE
1. set 10.5/Kyrgios - Isner VIŠE @1,75
I pokusaj duplanja
Ferrer - Verdasco 1 @1,25
Sevilla - Fiorentina 1x @1,25
Nishikori - Bautista 1 @1,25
Da se bolje prati EL
Higuain daje i pobjeda Napolija @2,30
Bacca daje i pobjeda Seville @3,45
Jedan SINGLE
1. set 10.5/Kyrgios - Isner VIŠE @1,75
I pokusaj duplanja
Ferrer - Verdasco 1 @1,25
Sevilla - Fiorentina 1x @1,25
Nishikori - Bautista 1 @1,25
Da se bolje prati EL
Higuain daje i pobjeda Napolija @2,30
Bacca daje i pobjeda Seville @3,45
fino i mudro,tak bih sve i ja odigro.
Imamo danas fix stoljeća
ST Polten-Liefering 1 3.30
Liefering ne smije u bundesligu.
Linz-Mattersburg 2 2.60
Mattersburg je odmah drugi, bježi 1 bod. Mattersburg će danas oplest Linz i to je to.
Za sutra:
NBA
Washingt(3.ut) - Atlanta 2 1,75
Domaćinima se ozljedio jako bitan igrač John Wall. Koeficijent je već pao sa 2,20 na 1,75
Što reći, osim Cleveland.