Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
- poruka: 11.931
- |
- čitano: 3.759.203
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U druže, jako lijepo. Čestitam, sad si me sa ovim zadnjim zaintrigirao, dođe mi da stavim onak 5 kn, ko ga fucka ;)
Evo jedan od jučer, jedan od prekprekjučer i dva za danas 30.04 sam nažalost popušio 100kn...al eto sve u svemu meni ok :) Mic po mic :D
super prijedlozi
mozda jedino maknut jedan par Girona FC ili FloraTal mi ne djeluju bas najuvjerljivije:D
Augsburg mora dobit da bi osigurao poziciju...ali Bayern ne mora
svi po 100 kn jedino ja max po 10 haha
Augsburg mora dobit da bi osigurao poziciju...ali Bayern ne mora
Na Bayernu imam dvoznak pa me nebrine toliko, Augsburg je kod kuće dobar a Koln nikako nije dobar Zwolle je tu možda upitan, iako se nadamo prolazu svega
Ja sam prije iz zahebancije igrao tikete po 10-20 dok nisam poceo dobivat vece novce
Jednostavno je bolje podizat ulog na jednake kofe, prije ces bit na nuli nego u minusu, a ako bog da najprije u plusu
50-100 najbolje igrat po meni....200+ su preveliki tjedni gubici i moras odigrati jos vise da bi vratio
Vidio sam i sam te ljude kak igraju. Počnu sa 5 kn, dobiju 20 kn, pa 20 dobiju 50, pa 50 dobe 100 i tak sam uvečavaju i duplaju lovu. Govorim za ove koji igraju online, osobno nebi nikad išao uplatit do kladionice da mi je dobitak manji od 200 kn. To je zapravo i dobra šema. Nekak složit par zicera za 100 kn i dobit 500 kn, nego se zajebavat sa velikim koeficjentima i gutnit sve.
Nisam neki veliki kladioničar, najveća mi je uplata 10 kn, igram jednom ili dvaput tjedno i dost.
Evo jedan od jučer, jedan od prekprekjučer i dva za danas 30.04 sam nažalost popušio 100kn...al eto sve u svemu meni ok :) Mic po mic :D
Nisam te pitao, jel ovaj zadnji listić to neka tradicija kao Lokomotiva ili je u posrijedit nešt drugo? :D
Ja sam prije iz zahebancije igrao tikete po 10-20 dok nisam poceo dobivat vece novce
Jednostavno je bolje podizat ulog na jednake kofe, prije ces bit na nuli nego u minusu, a ako bog da najprije u plusu
50-100 najbolje igrat po meni....200+ su preveliki tjedni gubici i moras odigrati jos vise da bi vratio
kad pocnem dobivat neke vece pare mogo bi ija
Ljudi koji zaraduju na kladionici su ljudi koji nista ne rade drugo nego proucavaju liste, statistike, box scoreove itd.
Meni je prosli tjedan proslo na 1000 kn oko 5600 na neke parove sta sam dobio u inbox, ali kakav stres sam imao na Pennettu (tenis) nikad vise necu igrati s tim ulozima :)
50-100 ulog, 6-8 parova max, nikakav sistem, i koef. manji od 6.
Samo to igraj i prolazit ce ih pola barem (a tu ces bit u plusu).
A da bi krenuo, igraj live. Recimo favorit u tenisu izgubi prvi set (nasi tenisaci su vrhunski u tome :D) tipa Cilic ili Dodig, kofa naraste na 2+ i odigras na njih live.
Nisam te pitao, jel ovaj zadnji listić to neka tradicija kao Lokomotiva ili je u posrijedit nešt drugo? :D
Nešto drugo :D ali to drugo je zapravo "pobjeda Sarpsborg-a" sa koef. 5.5 al eto to mi je malo pa sam ovako igrao :D
Najsigurnije je igrati h0:2 1.4 koef i lupiti veliku lovu :D
Moj za danas
Cemu skrivanje ovog broja kad je to ionako listic u pripremi trenutno?
Nhf
Ima parova kolko oces,sta god izaberem fait cu,al fuckas 5 kn :P
Samdoria-Juve x2
Cordoba-Barca 2
Sevilla-Real 2
Sunderland-Southampton 2
Najsigurnije je igrati h0:2 1.4 koef i lupiti veliku lovu :D
Odigrao sam kao ti prijelaz i još stavio benficu. Ko ga šiša :D
Samdoria-Juve x2
Cordoba-Barca 2
Sevilla-Real 2
Sunderland-Southampton 2
Ovo nešt falit, ja ti garantiram.
Samdoria-Juve x2
Cordoba-Barca 2
Sevilla-Real 2
Sunderland-Southampton 2
Real X2 i Ceska - Litva
jp77, ma poslao sam isti SS jos nekima pa da ne bi uplatili listic prije mene
Ma pitam iz razloga što znam da se listić pod tim brojem može uplaćivati više puta pa mi nije imalo logike a ovako se vidi da je samo u pripremi, ništa loše, ne zamjeri
Ma pitam iz razloga što znam da se listić pod tim brojem može uplaćivati više puta pa mi nije imalo logike a ovako se vidi da je samo u pripremi, ništa loše, ne zamjeri
Hahha ma np, ali br. listica ostane isti nakon uplate pa zato
evo moj za vikend
najbolje je na prvom paru pasti..e moj augsburg
Jesam ti rekao :)
Njemacka liga osim Bayera i Bayerna nikad nije zicer
edit - svi padaju na Southampton LOL
evo moj za vikend
najbolje je na prvom paru pasti..e moj augsburg
padnem na njih i na soutamptonu ma fuuj
Meni zasad sve 5 osim atletico (0-0)
Fenerbahce dao mini heart attack 3 puta
gubili 0-1, pa 1-2, pa 2-3 od zadnje momcadi prvenstva lol
sad 4-3
ajmo jos atletico, man utd i lagano ispratit hokej navecer :D
edit - popodne si odigrajte Ceska - Litva, Spursi X2 i Floyd
Drugi listic isto to samo Pacman....u plusu ste zicer iako ce jedan pasti :D
Ja sam pao na
FloraTal-Levadia Tallinn(02.05. 15:30) 1X 1,25 0 : 1(2)
Go Spurs, go!
Meni zasad sve 5 osim atletico (0-0)
Fenerbahce dao mini heart attack 3 puta
gubili 0-1, pa 1-2, pa 2-3 od zadnje momcadi prvenstva lol
sad 4-3
ajmo jos atletico, man utd i lagano ispratit hokej navecer :D
edit - popodne si odigrajte Ceska - Litva, Spursi X2 i Floyd
Drugi listic isto to samo Pacman....u plusu ste zicer iako ce jedan pasti :D
je*** m*** tim madrižanima vec po neznam koji put me shebu
Ja sam pao na
FloraTal-Levadia Tallinn(02.05. 15:30) 1X 1,25 0 : 1(2)
haha sam ti reko, mene na kraju atletico i GLUPI MANCHESTER hebo im ja sve
veceras Spursi X2 i manny i drugi listic Spursi x2 i floyd se isplati...
Danas palo valjda sve sto je moglo pasti..htio popodne stavit 100kn na Dinamo, i naravno da nisam..a ubili ih