Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.825.489
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
ivanoile kaže...
x18x05x kaže...
BAH je dobra kladionica, samo nije za svakog.

Dobra? Jer koef. na neki par u BAH je 1.35,a u Supersportu 1.55? I uzmes 3-4 para tako i onda shvatis koliko te pljacka,a da ne kazem da je ponuda relativno slaba jer na neke parove uopce nemas mogucnosti kladjenja.Nakon sto sam dignuo neke pare kod njih,uzeo sam i nikad se ne vracam tamo.

Kao što rekoh, nije za svakog. Klađenje u glavu je samo za amatere i samo ta usporedba koef sa SS je debilna u kranju ruku. 

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

bet365 je way to go za svakog imalo ozbiljnijeg kladioničara. Meni je odlična zbog razrade koju imam na rukomet, praktički jedini sport na kojeg se kladim. Takvo nešta u našim kladionicama mogu samo sanjat. A ponuda uživo je da boli glava. Npr , mogu gledat stream ITF turnira u Šibeniku, kojeg nema nigdi drugo

15 godina
bruno11 kaže...

bet365 je way to go za svakog imalo ozbiljnijeg kladioničara. Meni je odlična zbog razrade koju imam na rukomet, praktički jedini sport na kojeg se kladim. Takvo nešta u našim kladionicama mogu samo sanjat. A ponuda uživo je da boli glava. Npr , mogu gledat stream ITF turnira u Šibeniku, kojeg nema nigdi drugo

Slažem sa svim navedenim.

Bet365 je za sve sportove.

William Hill je dobar za nogomet.

Betfair također za nogomet i konje.

16 godina

Kak ide isplata i uplata na tim stranim kladionicama? Preko paypala ili tekućeg?

Red Alert 3
16 godina
neaktivan

Treba ti devizni račun, možeš uplatit sa tekućeg u kunama ali ne možeš isplatit na njega. Meni je najjednostavniji skrill i njega najviše koristim.

15 godina
Treba ti Skrill ili Neteller. Ja osobno koristim Neteller jer nema limita. Napravis u Hypo Mastercard prepaid i uplatis na Neteller ili Skrill, kad povlacis pare. Das napraviti Skrill mastercard ili Neteller mastercard. Nista lakse.
16 godina
najmanji iznos uplate 55 kn
14 godina
neaktivan

što kažete na chelsea atletico? da li se usudim uplatiti neki veći iznos

15 godina
To nitko nezna. Usudiš li se?
16 godina
neaktivan

Ima tko kakvih sigurnjaka za dns? Trebam za poduplat, a nisam bas pratio.

GL&HF
12 godina
neaktivan

{#}  vidi gužve ovdi...sve puca od parova i tipova....

16 godina

Šta ćeš, nitko nije otktio formulu klađenja.

Red Alert 3
12 godina
neaktivan

AJMOOOO ljudi, finale lige prvaka je u subotu {#}

tko ce, kako ce ?

ajmo neke tipove i misljenja da vidimo :)

moj favorit je REAL {#} 

17 godina
neaktivan

Second Round Matches / Kohlschreiber v Istomin / Match Odds    Denis Istomin    3,70   30E

onako klase optimist, kohli je doma mucio muku sa istominom te nakraju osvojio turnir prije RG-a, inace nije u fit stanju pa ukoliko istomin bas ne zgubi 3-0, produzi mec moze to dobiti, igra mi i predaja kohlija posto je u pitanju betfair

Second Round Matches / Gasquet v Berlocq / Match Odds    Richard Gasquet   1,66  30E

prilicno riskantno Gas nije igro u zadnje vrijeme pa je pitanje u kakovoj formi trenutno, no doma je i igra protiv Berlocqa koji je onako pomalo wta jaci protiv servisa nego na servi

17 godina
neaktivan

Third Round Matches / Kohlschreiber v Murray / Match Odds    Andy Murray       1,47  15E

Third Round Matches / Soler Espinosa v Bertens / Match Odds    Kiki Bertens      1,66  15E

Third Round Matches / Petkovic v Mladenovic / Match Odds    Kristina Mladenovic  4,80  15E

17 godina
neaktivan

Fourth Round Matches / Gulbis v Federer / Match Odds  Roger Federer     1,51  15E

Fourth Round Matches / Bouchard v Kerber / Match Odds  Angelique Kerber  2,18   15E

14 godina
neaktivan
Nisam se nikad kladio, ali probao bi, ulozio bi nekih 200 kn, ali da je siguran dobitak.

Sad sam malo zbunjen jer gledam i na fejsu i po internetu neke dojave i tips za parove koji 100% prolaze ovo, ono, sigurni dobitak, meni nije jasno kako može bit siguran dobitak, a utakmica još nije n iodigrana?

Neki koji vode te stranice imaju čak VIP program, ko se učlani ima još više dojava navodno koje 100% prolaze.

Također sam vidio na fejsu nekog tipa koji slika to sve i ima dokaze, al sam zaboravio kako se zove stranica.

Ja vas pitam u čemu je caka i ako je to sigurni dobitak, ja bi uplatio tih 200 kn i nadao se najboljem.

Imate kakav prijedlog i savjet, ako ima koga ko se sa tim bavi, javite mi, nije mi jasno dal je to prevara ili se stvarno može dobit tako?

Vjerovatno ako ti neko da stopostotni par da uplatiš i on od toga zaradi?

Može objašnjenje?
Gaming is Life!
14 godina
protjeran

Daj nemoj biti lud čovječe, da neko ima dojavu ne bi se oglašaval na internetu, nego bi uplatil i potegnul ozbiljnu lovu.

Ti svi oglasi su ili samo analize, ili čista prevara.

Crkva je zlo 21. stoljeća
14 godina
neaktivan
Pa vjerovatno je istina, al upisi na facebook ili google kladionica i vidit ces kolko ima toga, vjerovatno uzimaju proviziju ili nesto, nije valjda sve lažno?
Gaming is Life!
15 godina

Da ima dojavu nebi je tebi dao za 200 kn? Logika!

14 godina
neaktivan

što mislite o ovome, jel to što valja?

15 godina
nex987 kaže...

što mislite o ovome, jel to što valja?

Nije loše. Ja bi Brazil izbacio, 1.02 je presitno.

16 godina
neaktivan

možda ovo prođe :)

1 1
2 2
neznam šta da napišem
15 godina

Evo za danas nešto pa da vidimo 

Bolje i da nisam igro {#}

nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 23:19 (crni pauk).
13 godina

sutra je izvlacenje lota 10/20 broj 14 se nije izvuko 10 puta zaredom, stavite dosta love i osigurajte si barem za 2 kola jer evo pratim vec 10 dana prvi put se ovako pojavilo da nije izvucen 10 puta zaredom. pocinje u 7:00 nadam se izvucenom broju stavio sam sve do zadnje kune na racunu. 50 % sanse da se izvuce broj iz prve pa sad izracunajte kolko je % da se izvuce iz 11

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 23:29 (antimon95).
14 godina
neaktivan
antimon95 kaže...

sutra je izvlacenje lota 10/20 broj 14 se nije izvuko 10 puta zaredom, stavite dosta love i osigurajte si barem za 2 kola jer evo pratim vec 10 dana prvi put se ovako pojavilo da nije izvucen 10 puta zaredom. pocinje u 7:00 nadam se izvucenom broju stavio sam sve do zadnje kune na racunu. 50 % sanse da se izvuce broj iz prve pa sad izracunajte kolko je % da se izvuce iz 11

Sasvim je svejedno ako nije izvucen 1, 11 ili 111 puta. Sanse su jednake da izađe isto koliko i da izađe npr 15(koji je izasao u zadnjem kolu), tako da nema velikog smisla stavljati novce na to. Statistike u ovome nemaju nikakve veze.

11 godina
neaktivan

Zicer Fife ovog prvenstva da ce iskoristit zicer neko iz dragog HNL-a sve nase utakmice bilo zgube bilo pobjede da zaradi pare. interpol vec istrazuje suce i sve povezane s njima. kao i nas.

Brazil je uzas, ljudi u favelama lude i to s pravom, zicer broj 2.

A razlog svega ovoga je da sam zicer lud s obzirom na to: da ja imam veza kolko dragi Suker ima da bih napravio upravo isto i kak nas uvijek lijepo iskoristavaju, tkogod da bude, recimo nase vatrene sad - iskoristio za kladenje i 'fejk' utakmice;

nece bit ista osoba koja bude bila eventualno uhicena i na vijestima ili ce se sve sakrit (opet), ALI pomno isplanirani gad kome pala ova ideja na pamet ko i evo sad meni u 3:36 ujutro da ispisem ovo, zaradit ce veliko i to bez imalo morala.

Zao mi igraca, mislim da se trude ko uvijek da se dokazu kak treba, al cini mi se da sve ove ozljede prije prvenstva a da ne spominjemo debakl Joe Bazuke, i sad jos Modriceva ozljeda koja ce ga kostati karijere jer bu se sigurno strgal kaj prodemo dalje,

tak da zicer zadnji: svaka cast deckima no cak i brazilci ostro komentiraju tu svoju prvu utakmicu. A i da nismo mi bili ti koji bi igrali TU BAS PRVU: opet si oni ne bi dopustili da izgube jer su em Brazil, em domacini, em prva utakmica, tak da nema sanse da tu prvu izgube.

Suce imamo pravo kriviti i svi melju cak i Ameri, kao i sto napomenuh sami sportski novinari iz Brazila, da smo igrali bolje. Al, opet - stvar arogancije je takva da su morali pobjedit makar igrali tu prvu protiv Klingonaca.

Pozz svima koliko vas ima.

13 godina
domagoj05 kaže...
antimon95 kaže...

Sasvim je svejedno ako nije izvucen 1, 11 ili 111 puta. Sanse su jednake da izađe isto koliko i da izađe npr 15(koji je izasao u zadnjem kolu), tako da nema velikog smisla stavljati novce na to. Statistike u ovome nemaju nikakve veze.

tocno je da su 50% sanse izvuce iz svakog kola, ali ucestalost ponavljanja da broj nije izvucen 11 puta je manja od 1%, jucer koji su pratili broj 14 pogodjen je iz druge.

13 godina
neaktivan
17 godina

Danas Njemačka-SAD, X{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice