Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.825.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

Ja bih igrao f+2, i koliko vidim, na ovim kvalifikacijama U17 se da pošteno zaradit kada je riječ o rasponu golova, velika je vjerojatnost da će biti >5 na maloj kvoti (npr. Kazahstan jučer).

xfire: triplex667 |||||||||||||||||||||| EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
16 godina
neaktivan
Re: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
Fićo_CoD 5 kaže...

Ja bih igrao f+2, i koliko vidim, na ovim kvalifikacijama U17 se da pošteno zaradit kada je riječ o rasponu golova, velika je vjerojatnost da će biti >5 na maloj kvoti (npr. Kazahstan jučer).

O tome sam i ja razmišljao. Ovi mlađi samo golove zabijaju. Nevjerojatno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Pokušajte igrati kontra Mladosti danas, odbojka. 2.70 je koef, uzvrat, Mladost je prvu tekmu dobio u gostima jedva 3:2 iako je slabija ekipa. Mislim da u uzvratu nemaju šanse i da su totalno raštimani. Kažem, 2.70, trebalo bi se uzeti. 50kn,50.

Cemetary gates
14 godina
neaktivan

Evo dns ostao u bircu dok sam cekao bus, i nesto sam zabrijao u glavi .. neki sistem xD

Pa evo sta sam odigrao ... Znaci sistem je 4 od 17  , s tim da sam odigrao 4 fixa ( znaci sveukupno 21 par ) .. sta to znaci? xD

Znam da ako pogodim 4 para da mogu dobit 0,06 lipa {#} A ako pogodim sve 1200kn {#} ali necu {#}

Znaci ulog mi je bio 10 kn .. mene zanima sta mi sad ti fixevi predstavljaju ? Znam da su to tekme koje sam odlucio da cu morat dobit svakako, no jel mi to podize dobitak kakav il ? I koliko bih parova od ovih morao pogodit da dobijem recimo nekih 100kn ?

Neznam ni sam sta sam to odigrao, pa mi treba pomoc xD

Evo i veca slika, ovo se slabo vidi - 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 20:32 (fakEEE).
14 godina

Čitam ti listić, pa, i nije loše, ne, čak dapače {#}!

Pomeni, ako bi bilo, a čak bi moglo biti i više od nekih pet egala, moći ćeš najmanje vratiti svoj novac.

Ovakav ti se listić računa; tvoja četri fixa pomnoženo sa najmanje do najviše događaja zajedno. Naprimjer; odigraš Četri fixa i 15 i 20 od 20, sve te kombinacije su dobitne, ali od 15, sve manje lost novac.

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Joooj opet sam spušio 5kn {#}

14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Čitam ti listić, pa, i nije loše, ne, čak dapače {#}!

Pomeni, ako bi bilo, a čak bi moglo biti i više od nekih pet egala, moći ćeš najmanje vratiti svoj novac.

Ovakav ti se listić računa; tvoja četri fixa pomnoženo sa najmanje do najviše događaja zajedno. Naprimjer; odigraš Četri fixa i 15 i 20 od 20, sve te kombinacije su dobitne, ali od 15, sve manje lost novac.

A taj listic sam odigrao bas namjerno s egalima .. U njemackoj i italiji ima u zadnje vrijeme jako puno x-eva .. skoro vise nego pobjeda .. i toliko put me zeznuo taj x da sam jednostavno odlucio postavljat x-eve na bas sve sumnjivo ! 10kn vamo tamo, no nek mi bude veselje ak ista pogodim :D

Ovo zuto - trebao bih pogodit ova 4 fixa + 5 parova s tog listica da vratim ulozeni novac = 10kn ?

Ovo zeleno - ne razumijem te ni pol posto xD Daj mi to samo pretoci poput ovog zutog, koliko bih trebao pogodit parova + 4 fixa da bih dobio recimo neki dobitak od 100kn ?

Hvala na komentaru :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 18:52 (fakEEE).
14 godina

Nešto otprilike ovako, događaji su fixevi F od 1 do 4 i kombinatori K su od 5 do 20 recimo, igrao si 4 + 12 od 20 i 4 + 20 što znači da MORAŠ pogoditi sve fixeve i najmanje prvih 12 K da nešto dobiješ, i tada imaš slijedjeću računicu;

001. 1F x 4F + x 5K x 12K

002. 1F x 4F + x 5K x 12K x 13K

003. 1F x 4F + x 5K x 12K x 14K

004. 1F x 4F + x 5K x 12K x 15K

i tako skroz do zadnje kombinacije naprimjer;

999. 1F x 4F + x 5K x 19K x 20K

uz spoznaju da se svaka kombinacija množi sa 999-tim dijelom onog novca što si uplatio, najčešće 0,01 lipa po kombinaciji, karikirano, jer je kombinacija jako puno, a dobitak sa tako malom uplatom nije nešto za očekivati kao jače.

Ja inače igram 2 do 5 koeficijent, u glavu za x ili xxxx novaca, ovisno od prilike i mogućnosti trenutno, nadam sa da sam ti makar malo pomogao ovime opisom, komplicirano je, ali, što ćeš{#}!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Pokušajte igrati kontra Mladosti danas, odbojka. 2.70 je koef, uzvrat, Mladost je prvu tekmu dobio u gostima jedva 3:2 iako je slabija ekipa. Mislim da u uzvratu nemaju šanse i da su totalno raštimani. Kažem, 2.70, trebalo bi se uzeti. 50kn,50.

Da sam sebe citiram..Mladost izgubila 2:3, prošla kvota 2.70.

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Nešto otprilike ovako, događaji su fixevi F od 1 do 4 i kombinatori K su od 5 do 20 recimo, igrao si 4 + 12 od 20 i 4 + 20 što znači da MORAŠ pogoditi sve fixeve i najmanje prvih 12 K da nešto dobiješ, i tada imaš slijedjeću računicu;

001. 1F x 4F + x 5K x 12K

002. 1F x 4F + x 5K x 12K x 13K

003. 1F x 4F + x 5K x 12K x 14K

004. 1F x 4F + x 5K x 12K x 15K

i tako skroz do zadnje kombinacije naprimjer;

999. 1F x 4F + x 5K x 19K x 20K

uz spoznaju da se svaka kombinacija množi sa 999-tim dijelom onog novca što si uplatio, najčešće 0,01 lipa po kombinaciji, karikirano, jer je kombinacija jako puno, a dobitak sa tako malom uplatom nije nešto za očekivati kao jače.

Ja inače igram 2 do 5 koeficijent, u glavu za x ili xxxx novaca, ovisno od prilike i mogućnosti trenutno, nadam sa da sam ti makar malo pomogao ovime opisom, komplicirano je, ali, što ćeš{#}!!

UFFFF , boga ti !! :DD

Razumio sam te ko da si mi ovo rekao na svahili jeziku :P

Ajde plz onda totalno da olaksamo -  jel onda barem vrijedi racunica da ak pogodim ta 4 fixa + 5 xeva pogodim, da je to oko 10kn dobitak i sve parovi pogodeni iznad tog bi bilo +10kn ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 19:11 (fakEEE).
15 godina
neaktivan

pa uslikaj dolje listic, di pise dobitak i to sve...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 19:17 (rebelsy).
16 godina
neaktivan

Haase-NIeminen (točan rezultat) 0:2/@ 3.75

Isplati li se? Da, ne, zašto?

3 Da
4 Ne
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 19:28 (doctor_crash).
16 godina
neaktivan

prolazi:

2 da
0 ne
Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
14 godina
fakEEE kaže...
ATJLučko kaže...

UFFFF , boga ti !! :DD

Razumio sam te ko da si mi ovo rekao na svahili jeziku :P

Ajde plz onda totalno da olaksamo -   jel onda barem vrijedi racunica da ak pogodim ta 4 fixa + 5 xeva pogodim, da je to oko 10kn dobitak i sve parovi pogodeni iznad tog bi bilo +10kn ?

Kao prvo, moja mala/velika isprika; my bad, ti nisi igrao 4F + XY kombinatora, već si igrao 4 od 17 što je nešto drugo, to sam tekar sada shvatio, pardon, nije bilo namjerno {#}!

Kao drugo, ti si igrao četri velika zicera, sa relativno malim koeficijentima, a koji ako se pomnože sa samo jednim tvojim preostalim koeficijentom, pa bio on i 3.50, ti nećeš nikako dobiti 10 kuna a kamoli 100.

Ovim sistemom ti se množe prvo četri fixa i makar jedan pogođen, pa opet tako do kraja, tako da trebaš, a barem 4 fixa i barem 5 ostalih ako se ne varam.

Nadam se da ćeš pogoditi, ali, BTW; daj napišti post, prvo parove koje si fixirao od 1 do 4, pa niže parove koji su ostali od A do i i koje si događaje i koeficijente igrao, čisto da imam uvid u mogućnost pogađanja, haje de dečko  {#}!!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Evo ti sve ( osim pina :P ) pa mi reci sta i kako .. Boga ti , nis ne razumijem :))

2. link je nastavak 1.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 20:31 (fakEEE).
14 godina
razbijach** kaže...

Barca 3+ teško, ne i neizvedivo,→

Shamrock 3+ vrlo vjerojatno  →

Prolazi li?

A) ovo sam već elaborirao u temi vezanoj za FC Barcelona, osim toga, vjerujem da su sada Barceloni važniji samo bodovi, gol razlika je danas i ovdje u drugo, ili desetom planu najverojatnije {#}!

B) ovako, ovo je odigravanje neodigrane utakmice prije zadnjeg kola ove sezone u Irskom Premiership-u, a Shamrock je prvak i to je to. Imaju bod više od drugoga Sligo Roversa i utakmicu manje, gdje gol razlika više ne igra bitnu ulogu skorom 0,001% ako i manje, makar Sligo ima ukupno bolju gol razliku, ali bodove ne {#}. Po mojem, ovdje je bitno uvidjeti kako UCD Dublin ima doma 17/08/01/08 uz gol razliku od samo 26:29, 54 postignuta gola ukupno, prosjek preko tri na utakmici što pokazuje zorno kako su darežljivi domaćini i puno golova davaju, nešto više i primaju, razlika samo tri malena gola. Ovdje mi se čini da bi vrlo lako moglo biti da oba daju gol, ali i over 3.5 gola na utakmici svakako {#}!!!!   

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

Ako stavim sistem npr. 4/5 na parove kvota ~1.3 i uložim 50 kn i fulam 1, da li mogu dobiti iznos manji od uloženog? 

14 godina
fakEEE kaže...

Evo ti sve ( osim pina :P ) pa mi reci sta i kako .. Boga ti , nis ne razumijem :))

https://minus.com/mbj3nCj2wn#1f

https://minus.com/m1RAkfkp9#1f

2. link je nastavak 1.

Ovako legendo, kao što znaš, imaš samo 2380 kombinacija na listiću i lijepo ti je prikazan početak i kraj izračuna, koji doslovce kaže da moraš pobijediti odnosno pogoditi obavezno četri odabrana događaja + ostale, ovim slijedom;

a) 1+2+3+4+5 prva kombinacija koja nosi nekih ako sam dobro vidio 0.72 lipe,

b) 1+2+3+4+6 druga kombinacija,

c) 1+2+3+4+7 treća kombinacija koja isto nosi nešto

i tako do i) kombinacije, prva runda, nakon toga ako si pogodio recimo kombinaciju a)

slijedi ti praćenje slijedjeće kombinacije;

aa) 1+2+3+4+5+6, koja nosi opet neku lovu, pa slijedi,

ab) 1+2+3+4+5+ neki drugi događaj, kojis i pogodio i tako do ai) kombinacije, pa slijedi,

aaa) 1+2+3+4+5+6+ koju si već kombinaciju pogodio sa bitnim povećanjem dobitka već,

evo piramida koja objašnjava slikovito;

a) 1+2+3+4

b) 1+2+3+5

c) 1+2+3+7

d) 1+2+3+8

e) 1+2+3+9

f) 1+2+3+10

g) 1+2+3+11  recimo da si 11 promašio, sve kombinacije koje ukuljučuju taj događaj više ne vrijede,

h) 1+2+3+12

i) 1+2+3+13  i ovaj si par kao promašio, pa ga više nema u kombinatoru, i on se više ne računa,

sada ide piramida slijedjeća,

a) 1+2+3+4+5

b) 1+2+3+4+6

c) 1+2+3+4+7

d) 1+2+3+4+8

e) 1+2+3+4+9

f) 1+2+3+4+10, g) i par 11 iše ih nema,

h) 1+2+3+4+12, i i) i par 13 više ih nema u jednadžbi i tako dalje, i dalje, i dalje {#}  {#}, do kraja!

Hahahahaha, nadam se da ćeš promašiti upravo ovako, pa ćeš zaraditi a barem 750 HRK-a {#}!

ATJ Lučko
14 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Ako stavim sistem npr. 4/5 na parove kvota ~1.3 i uložim 50 kn i fulam 1, da li mogu dobiti iznos manji od uloženog?

Kao prvo, vjerojatno govorimo o kvotama po paru, tako da imaš nekoliko kombinacija, recimo;

1+2+3+4 koja je 1.35x1.35x1.35x1.35=3.3215 koeficijent

1+2+3+5 jednako kao i prva

1+2+4+5 jednako kao i prva

1+3+4+5 jednako kao i prva

2+3+4+5 jednako kao i prva

obzirom si uložio 50 kuna na 5 kombinacija, što je 10 po koeficijentu, ti bi trebao ako sam dobro izračunao oko 130 + kusur kuna, otprilike po tečaju 1.35 po paru,što je bitno veći dobitak od uloženog, skorom 160% zarade, ako odbijemo ulog.

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
fakEEE kaže...

https://minus.com/mbj3nCj2wn#1f

https://minus.com/m1RAkfkp9#1f

2. link je nastavak 1.

Ovako legendo, kao što znaš, imaš samo 2380 kombinacija na listiću i lijepo ti je prikazan početak i kraj izračuna, koji doslovce kaže da moraš pobijediti odnosno pogoditi obavezno četri odabrana događaja + ostale, ovim slijedom;

a) 1+2+3+4+5 prva kombinacija koja nosi nekih ako sam dobro vidio 0.72 lipe,

b) 1+2+3+4+6 druga kombinacija,

c) 1+2+3+4+7 treća kombinacija koja isto nosi nešto

i tako do i) kombinacije, prva runda, nakon toga ako si pogodio recimo kombinaciju a)

slijedi ti praćenje slijedjeće kombinacije;

aa) 1+2+3+4+5+6, koja nosi opet neku lovu, pa slijedi,

ab) 1+2+3+4+5+ neki drugi događaj, kojis i pogodio i tako do ai) kombinacije, pa slijedi,

aaa) 1+2+3+4+5+6+ koju si već kombinaciju pogodio sa bitnim povećanjem dobitka već,

evo piramida koja objašnjava slikovito;

a) 1+2+3+4

b) 1+2+3+5

c) 1+2+3+7

d) 1+2+3+8

e) 1+2+3+9

f) 1+2+3+10

g) 1+2+3+11  recimo da si 11 promašio, sve kombinacije koje ukuljučuju taj događaj više ne vrijede,

h) 1+2+3+12

i) 1+2+3+13  i ovaj si par kao promašio, pa ga više nema u kombinatoru, i on se više ne računa,

sada ide piramida slijedjeća,

a) 1+2+3+4+5

b) 1+2+3+4+6

c) 1+2+3+4+7

d) 1+2+3+4+8

e) 1+2+3+4+9

f) 1+2+3+4+10, g) i par 11 iše ih nema,

h) 1+2+3+4+12, i i) i par 13 više ih nema u jednadžbi i tako dalje, i dalje, i dalje {#} {#}, do kraja!

Hahahahaha, nadam se da ćeš promašiti upravo ovako, pa ćeš zaraditi a barem 750 HRK-a {#}!

E care .. skidam ti kapu ono do PODA na ovom u sta se razumijes ! {#}

Nebih to sam nikad dokucio {#}

E i ja se nadam da cu upravo tako promasiti :P Mada cu ja bit zadovoljan i da dobijem samo stotku jednu :D

Ali otom potom :)

Hvala u svakom slucaju !

16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Baghdatis M.-Sweeting R. 1 {#} 1,20

Sporting Lis.-Gil Vicente 1 {#} 1,35

UCD Dublin-Shamrock Rovers (prekinuto?) 1,30

Crna Gora (17)-Malta (17) 1 {#} 1,20

@ATJLučko, taman sam počeo pisati kako su Roversi izgubili a evo zabiju u nadoknadi, FUCK YEA!

uglavnom to su bile kvote, ulog je bio 50, dobitak 95,57. E sad ako bi Roversi izgubili, šta bih ja tu dobio (sistem 3/4)? 

EDIT: Prokleta Barca nije u stanju zabiti barem 2 gola Granadi, uz 2 crvena protivničkog tima {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 22:05 (Fićo_CoD 5).
15 godina

j*bem ti Unicaju i njihovu košarku! koeficijent 1,30 kod kuće protiv Žalgirisa i završi 67-67 {#}

da nisu mogli samo jedan koš više zabiti? stvarno nemam sreće na kladi.

to mi je ostao jedini par i shebe me za 250kn.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
teo7 kaže...

prolazi:

ovaj od 10 kn pao ovaj 30 kn 2 prošla sevilla za sad HT vodila 1:0 sad gubi 1:2 75 min -.-"

edit 86 min opet ista prića postotak držanja lopte 71-29 i nemogu zabit jeb*ni gol. ove pi*de se valjaju po podu i troše vrijeme -.-..

2:2 još 2 min možda za pobjedu

gotovo -.-

sevilla bez gubitka a protivnik bez pobjede u ligi -.- i nisu dobili na domaćem terenu

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2011 23:52 (teo7).
14 godina
neaktivan

prokleta sevilla -.-"

danas: Chelsi, Milan, Hajduk te Slovenci :D

16 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Samo da znate vi koji ste stisnuli ne na anketi, ovaj par je prošao {#}.

16 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...
doctor_crash kaže...

ee ovaj Nieminen je legenda, neki dan kvota na njemu >3,5 i frajer dobije, i sad opet dobije i svaki put sam bratu govorio da stavi na njega a ne na protivnika, ali ne sluša me, mogao bih početi igrati na njega {#}

15 godina

Atalanta - Inter -> oba daju gol

Genoa - Roma -> poluvrijeme ili kraj X

što mislite?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
doctor_crash kaže...
doctor_crash kaže...

ee ovaj Nieminen je legenda, neki dan kvota na njemu >3,5 i frajer dobije, i sad opet dobije i svaki put sam bratu govorio da stavi na njega a ne na protivnika, ali ne sluša me, mogao bih početi igrati na njega {#}

Nieminen mi je postao stvarno drag sad {#}. Ovakav koeficijent je bio, ja bih rekao zato što je Haase bolji na ljestvici.

15 godina

još me samo 5 minuta dijeli do 150kn. Ajmo Roma izdrži do kraja!

EDIT: 2-1 {#}

od danas se ostavljam kladionice zauvijek,ovo što m ise dogodilo u ova 2 dana je za nepovjerovati!

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 22:32 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Sta si sve igrao? Na mobu sam pa ne vidim bas :) ja sad samo derem sisteme 3/4, 4/5 i sl i to na kvotama cca 1.3, pa cak i da padnem 1 par dobijem 20-ak kn... ugl da je dobitak duplo veci od uloga. Palo danas 100 kn, budem poslije napisao parlve koje sam odigrao.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice