Stavio 9 dolara na valenciu i bragu. 20ak laganih dolara bi trebalo danas sjesti na račun :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji se to Qrac desava s tekmom QPR - Chelsea ?? o.O
Chelsea ima dva igrača manje i gubi 1-0. Chelsea je nikakav,gledam od prve minute.
Znam sve, ali mi je to WATAFAK !?
Chlesea umjesto da prigrli poraz Man UTDa i iskoristi to da ode na 2. mjesto u tablici , on napravi ovo !?!?
Nisam se to nadao ni u krajnjem slucaju, pogotovo ne nakon pobjede 5 : 0 protiv Genka :/
Pa što je ovo danas? i Bayern gubi 1-0 protiv Hannovera i ima crveni karton
Moram priznati da sam jako iznenađen, čak
crvendaća za Chelsea u već prvom poluvremenu, ajme majko moja, za ne prepoznati, ali
, konzultirao sam na netu i pronašao kako njihova ukupna statistika glasi 48/13/17/18 uz gol razliku 61:60, sve za Chelsea, do sada, a domaća statistika Queens Park Rangers-a doma ima 20/07/09/04 uz gol razliku 30:24. Zadnja utakmica koju su u Premiershipu odigrali je bila u sezoni 1995/1996 kada je Chelsea pobijedio sa 1:2.
Bit će da QPR jednostavno ne leži Chelsea-u, crna mačka za njih !!!!
Kada smo već kod šamaranja, 1 : 0: za Hannover 96 i za Bayern München ????!!
Moram priznati da sam jako iznenađen, čak
crvendaća za Chelsea u već prvom poluvremenu, ajme majko moja, za ne prepoznati, ali
, konzultirao sam na netu i pronašao kako njihova ukupna statistika glasi 48/13/17/18 uz gol razliku 61:60, sve za Chelsea, do sada, a domaća statistika Queens Park Rangers-a doma ima 20/07/09/04 uz gol razliku 30:24. Zadnja utakmica koju su u Premiershipu odigrali je bila u sezoni 1995/1996 kada je Chelsea pobijedio sa 1:2.
Bit će da QPR jednostavno ne leži Chelsea-u, crna mačka za njih !!!!
možda postoji i rivalitet između klubova pa su dodatno nabrijani,jer udaljeni su samo 5 kilometara jedni od drugih.
danas poprilično čudan dan hhahahahaha
ajme majke ti šta suci uvijek moraju Chelsi uništit' omfg nemogu vjerovat' :@@@@@
Hannover 96 : Bayern München
, trenutno 2:1, ima li šanse za 2:2 ili morti 2:3
??
3 listica danas i na sva 3 puko jedan par
Makar sam i danas propuh na listiću, recimo Chelsea, PSV, AZ Alkmaar, evo jedne dobre vijesti, za lijepšu laku noć, makar navijam za Real Madrid u Primeri, levante vodi od oko 17 minute Villarreala !!!!
Evo novog prvog u Primeri, LEVANTE narode !!
Prije kraja prvog poluvremenna situacija je 0:2 !!
Evo novog prvog u Primeri, LEVANTE narode !!
Prije kraja prvog poluvremenna situacija je 0:2 !!
Pff da sam danas uplatio, dobio bih na ManU, Chelsea, Bayernu i Levanteu :D, ali lako je govorit... (ozb gledao sam parove i razmišljao šta bi ja stavio haha)
Boulogne-HT-X (2.00)
Valerenga-2 (2.50)
Besiktas-2 (2.10)
Nek mi sa srećom :D
Koja smijurija jucer imam cajasol kosarku 1,55 sa murciom +11 na poluvremenu protiv ocajne murcie i onda daju 5 ( da 5 koseva) u 15 minuta a u zadnjih 3 daju 15 ahhhha ahhhhhaaaahhhhaaa.
Kanepi set i mec loptu totalna dominacija protiv cibulokve koja je imala 10 meceva u nizu i jedva hodala.Kanepi fula mec loptu i stane igrat u trecem setu dvaput brejknut sa dupolom na servi
Vikend kladjenje grrr svi doma i kladionice znaju znanje grrr
Rep Of Ireland - Czech Republic x @ 3,10 bum 50E
Played at Almaty (KAZ)
0:1 Jadni irci gola nisu dali
Cesi prvi sa 6 bodova irci sigurni drugi sa 4 pobjeda ceha isto igra ali nema potrebe mislim da ce se obje reprezentacije cuvat i dovuc do x-a narocito cesi
Dudi Sela - Alexandr Dolgopolov under 21,5 @ 1,85 bum 100E
Total games played
St Petersburg (Ca)
Dolgo je idiot svoje vrste uzasno odigro moskvu sa svega 30 % prvog servisa.No sela moze biti jos i gori s time sto totalno ne voli indoor 0-2 ove godine 2-3 lani .Dolgo lani igro qf ovdje.Dva klauna odlucio se za under games a ne hendikep gejmove jer ako dolgo krene sa svojih 25 % servisa ovo cak i sela moze u underu uzet
6:2 6:2 dobro da under odigro a ne nsto na dolga
EDIT
Hougang United - Albirex Niigata FC 2 @ 1,60 bum 100E
Gosti jos uvijek u igri barem na papiru za naslov prvaka 5 bodova iza prvog 4 gola prije kraja.Domacin donja sredina i nemopze ni gore ni dole
Chernomorets N - Sibir 2 @ 2,10 bum 85E
Sibir 4 kola prije kraja 4 boda iznad crte playoff trenutno danasnjom pobjedom iako i x bi bio im drag no pobjedom bi prilicno vec bili jednom nogom u playoffu.Domacin nema previse za dobiti sa 39 bodova u gornjoj sredini playoffa za ostanak .h2h takodjer povoljan. Ne vjerujem da gost moze izgubiti danas tak da je x2 mozda najbolja opcija za neki veliki ulog no ja mislim da mogu i do svih vaznih bodova
Vidim za sutra dosta dobrih koeficijenata za hokej, ima tko kakav zicer?
ne da vrag mira, za danas odigrao (5kn ulog, ev. dobitak oko 400):
Teplice - Sparta odg
Brighton - W.Ham 2
Gubbio - Torino 2
Sporting Lisabon - Gil Vicente 1
Vitkovice - Plzen manje od 5,5
Mersin - Besiktas 2
Dinamo M. - Rubin Kazan (daje gol)
Kopenhagen - Nordsjaelland 1
Nigdje ne vidim utakmicu UCD Dublin-Shamrock Rovers koja se trebala odigrati danas u 20:05, da li netko zna što se dogodilo?
Mogao si to podijeliti s nama :) Ili ti je ovo 1/100 takav dobitak?
Amanmuradova-Barrois (Točan rezultat) 0:2/@3.50
Što mislite o ovome? Ne razumijem se baš u tenis.
Današnje oklade, jedan 4fun:
Omonia Nicosia-AEK Larnaca 1
Mersin IY-Besiktas 2
FK Teplice-Sparta Prag 2
FC Volendam-AGOVV Apel. 1
Sporting Lis.-Gil Vicente f+2
Aalesunds FK-Valerenga 1X
Portugal (17)-Rusija (17) 1 ne znam zašto sam uopće to igrao...
i jedan kao zicer-sistem 3/4:
Baghdatis M.-Sweeting R. 1
Sporting Lis.-Gil Vicente 1
UCD Dublin-Shamrock Rovers (prekinuto?)
Crna Gora (17)-Malta (17) 1
Mogao si to podijeliti s nama :) Ili ti je ovo 1/100 takav dobitak?
uglavnom me ljudi popljuju kad kažem tako nešto iako većinom prolazi, onda bolje šutim i dižem pare
ulog je bio mal na ovom nekih tridesetak kuna jer više nisam imo kod sebe
Jučer padnem na 1.10 Olympiakos odbojci samo sam se nasmijao. 5.00 koef ih mlatne 3:2.
Barca 3+
Shamrock 3+
Prolazi li?
1 | Da |
---|---|
7 | Ne |