Ja bih igrao f+2, i koliko vidim, na ovim kvalifikacijama U17 se da pošteno zaradit kada je riječ o rasponu golova, velika je vjerojatnost da će biti >5 na maloj kvoti (npr. Kazahstan jučer).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih igrao f+2, i koliko vidim, na ovim kvalifikacijama U17 se da pošteno zaradit kada je riječ o rasponu golova, velika je vjerojatnost da će biti >5 na maloj kvoti (npr. Kazahstan jučer).
O tome sam i ja razmišljao. Ovi mlađi samo golove zabijaju. Nevjerojatno.
Pokušajte igrati kontra Mladosti danas, odbojka. 2.70 je koef, uzvrat, Mladost je prvu tekmu dobio u gostima jedva 3:2 iako je slabija ekipa. Mislim da u uzvratu nemaju šanse i da su totalno raštimani. Kažem, 2.70, trebalo bi se uzeti. 50kn,50.
Evo dns ostao u bircu dok sam cekao bus, i nesto sam zabrijao u glavi .. neki sistem xD
Pa evo sta sam odigrao ... Znaci sistem je 4 od 17 , s tim da sam odigrao 4 fixa ( znaci sveukupno 21 par ) .. sta to znaci? xD
Znam da ako pogodim 4 para da mogu dobit 0,06 lipa A ako pogodim sve 1200kn
ali necu
Znaci ulog mi je bio 10 kn .. mene zanima sta mi sad ti fixevi predstavljaju ? Znam da su to tekme koje sam odlucio da cu morat dobit svakako, no jel mi to podize dobitak kakav il ? I koliko bih parova od ovih morao pogodit da dobijem recimo nekih 100kn ?
Neznam ni sam sta sam to odigrao, pa mi treba pomoc xD
Evo i veca slika, ovo se slabo vidi -
Čitam ti listić, pa, i nije loše, ne, čak dapače !
Pomeni, ako bi bilo, a čak bi moglo biti i više od nekih pet egala, moći ćeš najmanje vratiti svoj novac.
Ovakav ti se listić računa; tvoja četri fixa pomnoženo sa najmanje do najviše događaja zajedno. Naprimjer; odigraš Četri fixa i 15 i 20 od 20, sve te kombinacije su dobitne, ali od 15, sve manje lost novac.
Joooj opet sam spušio 5kn
Čitam ti listić, pa, i nije loše, ne, čak dapače !
Pomeni, ako bi bilo, a čak bi moglo biti i više od nekih pet egala, moći ćeš najmanje vratiti svoj novac.
Ovakav ti se listić računa; tvoja četri fixa pomnoženo sa najmanje do najviše događaja zajedno. Naprimjer; odigraš Četri fixa i 15 i 20 od 20, sve te kombinacije su dobitne, ali od 15, sve manje lost novac.
A taj listic sam odigrao bas namjerno s egalima .. U njemackoj i italiji ima u zadnje vrijeme jako puno x-eva .. skoro vise nego pobjeda .. i toliko put me zeznuo taj x da sam jednostavno odlucio postavljat x-eve na bas sve sumnjivo ! 10kn vamo tamo, no nek mi bude veselje ak ista pogodim :D
Ovo zuto - trebao bih pogodit ova 4 fixa + 5 parova s tog listica da vratim ulozeni novac = 10kn ?
Ovo zeleno - ne razumijem te ni pol posto xD Daj mi to samo pretoci poput ovog zutog, koliko bih trebao pogodit parova + 4 fixa da bih dobio recimo neki dobitak od 100kn ?
Hvala na komentaru :)
Nešto otprilike ovako, događaji su fixevi F od 1 do 4 i kombinatori K su od 5 do 20 recimo, igrao si 4 + 12 od 20 i 4 + 20 što znači da MORAŠ pogoditi sve fixeve i najmanje prvih 12 K da nešto dobiješ, i tada imaš slijedjeću računicu;
001. 1F x 4F + x 5K x 12K
002. 1F x 4F + x 5K x 12K x 13K
003. 1F x 4F + x 5K x 12K x 14K
004. 1F x 4F + x 5K x 12K x 15K
i tako skroz do zadnje kombinacije naprimjer;
999. 1F x 4F + x 5K x 19K x 20K
uz spoznaju da se svaka kombinacija množi sa 999-tim dijelom onog novca što si uplatio, najčešće 0,01 lipa po kombinaciji, karikirano, jer je kombinacija jako puno, a dobitak sa tako malom uplatom nije nešto za očekivati kao jače.
Ja inače igram 2 do 5 koeficijent, u glavu za x ili xxxx novaca, ovisno od prilike i mogućnosti trenutno, nadam sa da sam ti makar malo pomogao ovime opisom, komplicirano je, ali, što ćeš!!
Pokušajte igrati kontra Mladosti danas, odbojka. 2.70 je koef, uzvrat, Mladost je prvu tekmu dobio u gostima jedva 3:2 iako je slabija ekipa. Mislim da u uzvratu nemaju šanse i da su totalno raštimani. Kažem, 2.70, trebalo bi se uzeti. 50kn,50.
Da sam sebe citiram..Mladost izgubila 2:3, prošla kvota 2.70.
Nešto otprilike ovako, događaji su fixevi F od 1 do 4 i kombinatori K su od 5 do 20 recimo, igrao si 4 + 12 od 20 i 4 + 20 što znači da MORAŠ pogoditi sve fixeve i najmanje prvih 12 K da nešto dobiješ, i tada imaš slijedjeću računicu;
001. 1F x 4F + x 5K x 12K
002. 1F x 4F + x 5K x 12K x 13K
003. 1F x 4F + x 5K x 12K x 14K
004. 1F x 4F + x 5K x 12K x 15K
i tako skroz do zadnje kombinacije naprimjer;
999. 1F x 4F + x 5K x 19K x 20K
uz spoznaju da se svaka kombinacija množi sa 999-tim dijelom onog novca što si uplatio, najčešće 0,01 lipa po kombinaciji, karikirano, jer je kombinacija jako puno, a dobitak sa tako malom uplatom nije nešto za očekivati kao jače.
Ja inače igram 2 do 5 koeficijent, u glavu za x ili xxxx novaca, ovisno od prilike i mogućnosti trenutno, nadam sa da sam ti makar malo pomogao ovime opisom, komplicirano je, ali, što ćeš!!
UFFFF , boga ti !! :DD
Razumio sam te ko da si mi ovo rekao na svahili jeziku :P
Ajde plz onda totalno da olaksamo - jel onda barem vrijedi racunica da ak pogodim ta 4 fixa + 5 xeva pogodim, da je to oko 10kn dobitak i sve parovi pogodeni iznad tog bi bilo +10kn ?
pa uslikaj dolje listic, di pise dobitak i to sve...
Haase-NIeminen (točan rezultat) 0:2/@ 3.75
Isplati li se? Da, ne, zašto?
3 | Da |
---|---|
4 | Ne |
UFFFF , boga ti !! :DD
Razumio sam te ko da si mi ovo rekao na svahili jeziku :P
Ajde plz onda totalno da olaksamo - jel onda barem vrijedi racunica da ak pogodim ta 4 fixa + 5 xeva pogodim, da je to oko 10kn dobitak i sve parovi pogodeni iznad tog bi bilo +10kn ?
Kao prvo, moja mala/velika isprika; my bad, ti nisi igrao 4F + XY kombinatora, već si igrao 4 od 17 što je nešto drugo, to sam tekar sada shvatio, pardon, nije bilo namjerno !
Kao drugo, ti si igrao četri velika zicera, sa relativno malim koeficijentima, a koji ako se pomnože sa samo jednim tvojim preostalim koeficijentom, pa bio on i 3.50, ti nećeš nikako dobiti 10 kuna a kamoli 100.
Ovim sistemom ti se množe prvo četri fixa i makar jedan pogođen, pa opet tako do kraja, tako da trebaš, a barem 4 fixa i barem 5 ostalih ako se ne varam.
Nadam se da ćeš pogoditi, ali, BTW; daj napišti post, prvo parove koje si fixirao od 1 do 4, pa niže parove koji su ostali od A do i i koje si događaje i koeficijente igrao, čisto da imam uvid u mogućnost pogađanja, haje de dečko !!!!
Evo ti sve ( osim pina :P ) pa mi reci sta i kako .. Boga ti , nis ne razumijem :))
2. link je nastavak 1.
Barca 3+ teško, ne i neizvedivo,→
Shamrock 3+ vrlo vjerojatno →
Prolazi li?
A) ovo sam već elaborirao u temi vezanoj za FC Barcelona, osim toga, vjerujem da su sada Barceloni važniji samo bodovi, gol razlika je danas i ovdje u drugo, ili desetom planu najverojatnije !
B) ovako, ovo je odigravanje neodigrane utakmice prije zadnjeg kola ove sezone u Irskom Premiership-u, a Shamrock je prvak i to je to. Imaju bod više od drugoga Sligo Roversa i utakmicu manje, gdje gol razlika više ne igra bitnu ulogu skorom 0,001% ako i manje, makar Sligo ima ukupno bolju gol razliku, ali bodove ne . Po mojem, ovdje je bitno uvidjeti kako UCD Dublin ima doma 17/08/01/08 uz gol razliku od samo 26:29, 54 postignuta gola ukupno, prosjek preko tri na utakmici što pokazuje zorno kako su darežljivi domaćini i puno golova davaju, nešto više i primaju, razlika samo tri malena gola. Ovdje mi se čini da bi vrlo lako moglo biti da oba daju gol, ali i over 3.5 gola na utakmici svakako
!!!!
Ako stavim sistem npr. 4/5 na parove kvota ~1.3 i uložim 50 kn i fulam 1, da li mogu dobiti iznos manji od uloženog?
Evo ti sve ( osim pina :P ) pa mi reci sta i kako .. Boga ti , nis ne razumijem :))
https://minus.com/mbj3nCj2wn#1f
https://minus.com/m1RAkfkp9#1f
2. link je nastavak 1.
Ovako legendo, kao što znaš, imaš samo 2380 kombinacija na listiću i lijepo ti je prikazan početak i kraj izračuna, koji doslovce kaže da moraš pobijediti odnosno pogoditi obavezno četri odabrana događaja + ostale, ovim slijedom;
a) 1+2+3+4+5 prva kombinacija koja nosi nekih ako sam dobro vidio 0.72 lipe,
b) 1+2+3+4+6 druga kombinacija,
c) 1+2+3+4+7 treća kombinacija koja isto nosi nešto
i tako do i) kombinacije, prva runda, nakon toga ako si pogodio recimo kombinaciju a)
slijedi ti praćenje slijedjeće kombinacije;
aa) 1+2+3+4+5+6, koja nosi opet neku lovu, pa slijedi,
ab) 1+2+3+4+5+ neki drugi događaj, kojis i pogodio i tako do ai) kombinacije, pa slijedi,
aaa) 1+2+3+4+5+6+ koju si već kombinaciju pogodio sa bitnim povećanjem dobitka već,
evo piramida koja objašnjava slikovito;
a) 1+2+3+4
b) 1+2+3+5
c) 1+2+3+7
d) 1+2+3+8
e) 1+2+3+9
f) 1+2+3+10
g) 1+2+3+11 recimo da si 11 promašio, sve kombinacije koje ukuljučuju taj događaj više ne vrijede,
h) 1+2+3+12
i) 1+2+3+13 i ovaj si par kao promašio, pa ga više nema u kombinatoru, i on se više ne računa,
sada ide piramida slijedjeća,
a) 1+2+3+4+5
b) 1+2+3+4+6
c) 1+2+3+4+7
d) 1+2+3+4+8
e) 1+2+3+4+9
f) 1+2+3+4+10, g) i par 11 iše ih nema,
h) 1+2+3+4+12, i i) i par 13 više ih nema u jednadžbi i tako dalje, i dalje, i dalje
, do kraja!
Hahahahaha, nadam se da ćeš promašiti upravo ovako, pa ćeš zaraditi a barem 750 HRK-a !
Ako stavim sistem npr. 4/5 na parove kvota ~1.3 i uložim 50 kn i fulam 1, da li mogu dobiti iznos manji od uloženog?
Kao prvo, vjerojatno govorimo o kvotama po paru, tako da imaš nekoliko kombinacija, recimo;
1+2+3+4 koja je 1.35x1.35x1.35x1.35=3.3215 koeficijent
1+2+3+5 jednako kao i prva
1+2+4+5 jednako kao i prva
1+3+4+5 jednako kao i prva
2+3+4+5 jednako kao i prva
obzirom si uložio 50 kuna na 5 kombinacija, što je 10 po koeficijentu, ti bi trebao ako sam dobro izračunao oko 130 + kusur kuna, otprilike po tečaju 1.35 po paru,što je bitno veći dobitak od uloženog, skorom 160% zarade, ako odbijemo ulog.
https://minus.com/mbj3nCj2wn#1f
https://minus.com/m1RAkfkp9#1f
2. link je nastavak 1.
Ovako legendo, kao što znaš, imaš samo 2380 kombinacija na listiću i lijepo ti je prikazan početak i kraj izračuna, koji doslovce kaže da moraš pobijediti odnosno pogoditi obavezno četri odabrana događaja + ostale, ovim slijedom;
a) 1+2+3+4+5 prva kombinacija koja nosi nekih ako sam dobro vidio 0.72 lipe,
b) 1+2+3+4+6 druga kombinacija,
c) 1+2+3+4+7 treća kombinacija koja isto nosi nešto
i tako do i) kombinacije, prva runda, nakon toga ako si pogodio recimo kombinaciju a)
slijedi ti praćenje slijedjeće kombinacije;
aa) 1+2+3+4+5+6, koja nosi opet neku lovu, pa slijedi,
ab) 1+2+3+4+5+ neki drugi događaj, kojis i pogodio i tako do ai) kombinacije, pa slijedi,
aaa) 1+2+3+4+5+6+ koju si već kombinaciju pogodio sa bitnim povećanjem dobitka već,
evo piramida koja objašnjava slikovito;
a) 1+2+3+4
b) 1+2+3+5
c) 1+2+3+7
d) 1+2+3+8
e) 1+2+3+9
f) 1+2+3+10
g) 1+2+3+11 recimo da si 11 promašio, sve kombinacije koje ukuljučuju taj događaj više ne vrijede,
h) 1+2+3+12
i) 1+2+3+13 i ovaj si par kao promašio, pa ga više nema u kombinatoru, i on se više ne računa,
sada ide piramida slijedjeća,
a) 1+2+3+4+5
b) 1+2+3+4+6
c) 1+2+3+4+7
d) 1+2+3+4+8
e) 1+2+3+4+9
f) 1+2+3+4+10, g) i par 11 iše ih nema,
h) 1+2+3+4+12, i i) i par 13 više ih nema u jednadžbi i tako dalje, i dalje, i dalje
, do kraja!
Hahahahaha, nadam se da ćeš promašiti upravo ovako, pa ćeš zaraditi a barem 750 HRK-a !
E care .. skidam ti kapu ono do PODA na ovom u sta se razumijes !
Nebih to sam nikad dokucio
E i ja se nadam da cu upravo tako promasiti :P Mada cu ja bit zadovoljan i da dobijem samo stotku jednu :D
Ali otom potom :)
Hvala u svakom slucaju !
Baghdatis M.-Sweeting R. 1 1,20
Sporting Lis.-Gil Vicente 1 1,35
UCD Dublin-Shamrock Rovers (prekinuto?) 1,30
Crna Gora (17)-Malta (17) 1 1,20
@ATJLučko, taman sam počeo pisati kako su Roversi izgubili a evo zabiju u nadoknadi, FUCK YEA!
uglavnom to su bile kvote, ulog je bio 50, dobitak 95,57. E sad ako bi Roversi izgubili, šta bih ja tu dobio (sistem 3/4)?
EDIT: Prokleta Barca nije u stanju zabiti barem 2 gola Granadi, uz 2 crvena protivničkog tima
j*bem ti Unicaju i njihovu košarku! koeficijent 1,30 kod kuće protiv Žalgirisa i završi 67-67
da nisu mogli samo jedan koš više zabiti? stvarno nemam sreće na kladi.
to mi je ostao jedini par i shebe me za 250kn.
prolazi:
ovaj od 10 kn pao ovaj 30 kn 2 prošla sevilla za sad HT vodila 1:0 sad gubi 1:2 75 min -.-"
edit 86 min opet ista prića postotak držanja lopte 71-29 i nemogu zabit jeb*ni gol. ove pi*de se valjaju po podu i troše vrijeme -.-..
2:2 još 2 min možda za pobjedu
gotovo -.-
sevilla bez gubitka a protivnik bez pobjede u ligi -.- i nisu dobili na domaćem terenu
prokleta sevilla -.-"
danas: Chelsi, Milan, Hajduk te Slovenci :D
Samo da znate vi koji ste stisnuli ne na anketi, ovaj par je prošao .
ee ovaj Nieminen je legenda, neki dan kvota na njemu >3,5 i frajer dobije, i sad opet dobije i svaki put sam bratu govorio da stavi na njega a ne na protivnika, ali ne sluša me, mogao bih početi igrati na njega
Atalanta - Inter -> oba daju gol
Genoa - Roma -> poluvrijeme ili kraj X
što mislite?
ee ovaj Nieminen je legenda, neki dan kvota na njemu >3,5 i frajer dobije, i sad opet dobije i svaki put sam bratu govorio da stavi na njega a ne na protivnika, ali ne sluša me, mogao bih početi igrati na njega
Nieminen mi je postao stvarno drag sad . Ovakav koeficijent je bio, ja bih rekao zato što je Haase bolji na ljestvici.
još me samo 5 minuta dijeli do 150kn. Ajmo Roma izdrži do kraja!
EDIT: 2-1
od danas se ostavljam kladionice zauvijek,ovo što m ise dogodilo u ova 2 dana je za nepovjerovati!