Karabit i gdje ga kupiti

poruka: 167
|
čitano: 131.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Karabit i gdje ga kupiti

Joooj, da ste prije dva dana to prije rekli... sad mi je kasno {#}, ali hvala na informaciji, znati ću za slijedeću godinu :D

Išao sam pitati u mirnovec i kažu mi da je u paketu samo jedna grudica, što je premalo za onu njihovu cijenu.

edit: pardon, dvije grudice :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 12:10 (denix).
15 godina
neaktivan
RE: Karabit i gdje ga kupiti
denix kaže...

Joooj, da ste prije dva dana to prije rekli... sad mi je kasno {#}, ali hvala na informaciji, znati ću za slijedeću godinu :D

Išao sam pitati u mirnovec i kažu mi da je u paketu samo jedna grudica, što je premalo za onu njihovu cijenu.

Ispravak, dvije. {#}      Opet premalo za, pogotovo za tu cijenu.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...
denix kaže...

Ispravak, dvije. {#}      Opet premalo za, pogotovo za tu cijenu.

to iz mirnoveca je sranje ja sam jucer sa burazom iso na pilanu gde rade samo dase i dali smo ima flasu domace sljive i dobili tolko karabit da nismo mogli ni nosit

P.S.

imo sam lanjsi karabit al ne valja samo izgori nece roknut :(

15 godina
neaktivan

zna netko gdje ima možda da u osjeku se nabiavi ili okolici OS.

14 godina
neaktivan
ima u zagrebu u intersparu limenka 50kn.
15 godina
neaktivan

To sam vidio, ali mene zanima dali ima za prodati na kg. jer u ovome ima dva kamencica

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 10:54 (-pacman-).
15 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

velim vam ak imate negde blizu zelezaru, pilanu ili jos bolje ciglanu odite tam imaju sigurno karabita ja sam dobil na pilani karabita pun k***c imat cu za narednih 50 godina{#}

16 godina
Karabit i gdje ga kupiti

mene zanima što ono na željezanama, pilanama i ciglanama rade s tim karabitom? za čega im to služi?

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

mene zanima što ono na željezanama, pilanama i ciglanama rade s tim karabitom? za čega im to služi?

blage veze nemam da ti pravo kazem nisam ih ni pito jer me nije zanimalo bil sam sretan kaj sam uopce nasal negde da imaju !!

15 godina
Karabit i gdje ga kupiti

Ovogodišnji

And Justice For All....
15 godina
Haf932 kaže...

Ovogodišnji

OMFG {#}

jbt dobro čovjek kaže (to tvoj stari ili...?) koji je to pritisak da razvali dno bureta sa čeličnim pojačanjima

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
17 godina
Krešo91 kaže...
Haf932 kaže...

Ovogodišnji

OMFG {#}

jbt dobro čovjek kaže (to tvoj stari ili...?) koji je to pritisak da razvali dno bureta sa čeličnim pojačanjima

A cuj preslaba konstrukcija mora bit znatno jace,{#} to je tak ko drugo ovo moze i tragicno zavrsit ko prije hm 18 godina u Zagorju. Situacija je bil ovakva, ukopali su bacvu od ulja veliku normalno, 30cm u zemlju u i odradili kaj vec treba i potpalili sa fitiljem jedan se sakril iza drva a drugi iza starog auta. Bacva je eksplodirala i srapnel lima je pogodil jednog decka u glavu, koji je stajal iza drva ali se niej dobro zaštitil kak je zavrsil ne treba nit rec.{#}{#}

17 godina
Karabit i gdje ga kupiti

Karabit ? Kaj fali na primjer plinskoj boci ? :D

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
neaktivan
Batista kaže...

Karabit ? Kaj fali na primjer plinskoj boci ? :D

Ništa, ako si iz bibinja!

17 godina
Haf932 kaže...

Ovogodišnji

lijepo, lijepo. Mada je moja preporuka za koristiti hidrofor. Uzmete jedan od minimalno 80 litara i maži. Njega je čak puno lakše pojačati jer lim je deblji, pa se može variti. Ali opet, ne pretjerivati, jer može završiti tragično.

E da, uspio sam pribaviti jednu grudicu {#}, pa ću sutra malo guštati :D

17 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

Bravo dečki, svaka čast na profesionalnoj prezentaciji. Karabit for ever!

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
15 godina
Krešo91 kaže...
Haf932 kaže...

Ovogodišnji

OMFG {#}

Nije moj ,od frenda stari.

And Justice For All....
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Haf932 kaže...

Ovogodišnji

OMFG {#}

Od{#}ebe {#}

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
15 godina
denix kaže...
Haf932 kaže...

Ovogodišnji

lijepo, lijepo. Mada je moja preporuka za koristiti hidrofor. Uzmete jedan od minimalno 80 litara i maži. Njega je čak puno lakše pojačati jer lim je deblji, pa se može variti. Ali opet, ne pretjerivati, jer može završiti tragično.

E da, uspio sam pribaviti jednu grudicu {#}, pa ću sutra malo guštati :D

E hidrofor je bog i batina,samo kaj smo se mi prekasno setili pa smo nabrzinu bacvu sklepali,al druge godine ce sigurno bit hidrofor,a onda budi Bog s nama...

And Justice For All....
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Mirnovec, a vidio sam u Kauflandu.

e to, ja sam bas danas reko da cu odletit jedan dan do mirnovca i kupit kanticu.

btw: nije pirotehnicko sredstvo, moze se kupit cijele godine

edit: sad sam se sjetio da je djed to donosio iz zeljezare dok je tamo radio, al nazalost, prije mog rodenja

Mihac
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 21:45 (mihac).
15 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

Dal imate koju pilanu, ciglanu, željezariju gdje sigurno imaju karabit za prodati, a da je u Zagrebu ili okolici?

može i na pm

hvala

14 godina
protjeran
Karabit i gdje ga kupiti

E ovako ovaj guide je za sve hard core karabitaše,koji zele pucati,ekspirmentirati,jesti ili sta vec karabit!

Kao sto rekoh u prijasnjem postu,karabit se nalazi u Brodsko Posavskoj zupaniji,pored stare krecane u Pocrkavlju.

Oni koji zaista zele u VEEElikim kolicinama nabaviti karabit i to vjerovali ili ne FREE,mogu ovdje,samo povezite auto-prikolicu,kramp i lopatu{#}.

Oni iz Zg okolice,najbrze stizu šibajuci autoputem prema Sl.Brodu-izlaz ZAPAD,pratiti znakove za NAŠICE!

Varazdinska zupanija i okolo,najbrze Podravskom magistaralom do Našica,pa prema Sl.Brodu.

Kako god okrenete nije tesko naci jer je na glavnoj cesti.

Sl.1-----Stara krečana

Sl.2-----Pocrkavlje

Sl.3-----Lokacija krečane

Sl.4-----Krečana sa uploadanom slikom

Sl.5-----Mjesta gdje se karabit nalazi

Vazno je napomenuti da se "živi" karabit nalazi cc 20 cm pod zemljom,jer je onaj povrsinski zbog vanjskih utjecaja izgubo "plinovitost"

Dok kopate,nije pametno biti pušač.

Ugasite automobil.

Ako je vaš omiljeni klub toga dana pobjedio ne palite bengalke{#}

Nadam se da sam vam pomogao,budite oprezni!

Svi bećari uterali Mari,a ja Ruži,hoče da me tuži!
17 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

Pa mogao bi biznis otvoriti i opskrbljivati forumovce, normalno uz razumnu cijenu.

Malo poduzetničkog duha i eto para.

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
16 godina
protjeran
Jura iz druge galaksije kaže...

Pa mogao bi biznis otvoriti i opskrbljivati forumovce, normalno uz razumnu cijenu.

nebi bilo lose 

al nece valjda postom slat karabit,a onima kojima moze osobno donjet 

mogu si i sami doc po njega

CyberPunk http://myanimelist.net/animelist/FranzBonaparta
14 godina
protjeran
Jura iz druge galaksije kaže...

Ma ne da mi se baviti rudarstvom,ali i auto mi je sheban,pucaju mi čorci iz auspuha,pa zamislite na sta bi to licilo da u auto prikolici natovarim karabita!?{#}

Gorio bih kao vatra olimpijska.....................................

Svi bećari uterali Mari,a ja Ruži,hoče da me tuži!
15 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

Evo uskoro će nova sezona, a pošto je u Zadru nemoguće doći do ovoga treba mi savjet odakle da uvezem malo svježeg karabita.

15 godina
moderator
Re: Karabit i gdje ga kupiti

ja znam da ga kod mene na sajmu ima svakog utorka :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
15 godina
neaktivan
Tetrapak kaže...

Evo uskoro će nova sezona, a pošto je u Zadru nemoguće doći do ovoga treba mi savjet odakle da uvezem malo svježeg karabita.

Tu kod mene u Zagorju imas za kupiti karabit skoro u svakoj poljoapoteki i takvim trgovinama. Kila je 30kn, ali prodaje se pred Uskrs. Nisam 100% da ga i sad ima za kupit...
PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
17 godina
Karabit i gdje ga kupiti

Bumpam ako tko treba i ove godine. Ja se od sutra bacam u potragu :D (nisam kriv ako tko ovom temom dobije neku ludu ideju i pogine {#}).

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
17 godina
denix kaže...

Bumpam ako tko treba i ove godine. Ja se od sutra bacam u potragu :D (nisam kriv ako tko ovom temom dobije neku ludu ideju i pogine {#}).

Ima čak i u Getrou kolko sam primjetil usput u prolazu, u asortimanu pirotehnike na stalaži samo nemoj koristit Bačvu od Ulja onu veliku od 200 litara i bude ok jel.{#}{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice