Jeste li za ulazak HR u EU? zaključana tema

poruka: 453
|
čitano: 57.223
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Jeste li za ulazak HR u EU?

Euroslavija? Moj naklon, klap - klap. Jako originalno.

Niti jedan oblik udruzivanja nije imao pozitivne rezultate. Slazem se. Ali jesmo pogledali u svoje dvoriste prvo? S mentalitetom "suseda bum tuzil" ili "nek susedu umre krava" nikad niti nece. Jel mozda do nas?

Uvjete diktiraju Njemacka i Francuska. Odlicno. Po tebi bi mozda bolje bilo da je to Slovacka ili Bugarska.

Kupovna moc? Mi to u Hrvatskoj trenutno imamo? Kome se nabijaju porezi, haraci, cijene goriva.... Ko placa najvise kamate na kredite? Ko uvozi meso i povrce uz Slavonskog seljaka?

Usporedjujes Hrvatsku s Norveskom i Svicarskom? Jako jako hrabro ali i da ne kazem sad....

Nezaposlenost na rekordnoj razini. Ok. Kakva ti ljudi prava imaju? Ista kao nasi nezaposleni? Ne bi rekao. Socijalna pomoc u nekim zemljama EU je veca od nasih prosjecnih placa. Iako ne zagovaram nerad nikako.

Na sta se neki najvise pozivaju, suverenitet. Izgubit cemo suverenitet u EU. LOL Da stvarno imamo suverenitet kad je najaci bloger u Hrvatskoj najveci trovac Hrvatske mladezi Don Andjelko Kacunko, olicenje katolicanstva. Kad izadjem van treste cajke. Kad odem u soping centar sve same Hrvatske firme. Da stvarno smo se za to borili. A nikad manje suvereni nismo bili. Sve rasprodano i trulo. Sve pokradeno.

EDIT: da da za gospona Presvetlog {#}. Pitaj radnice Kamenskog dal bi radile "jeftine poslove" u bilo kojoj zemlji EU. Za siguran sam duplo vecu placu, ali najvaznije REDOVITU. Neke je sram raditi bilo sta, a nekima je bitno prehranit obitelj.

Euroslavija? Moj naklon, klap - klap. Jako originalno. Znam, hvala. 

Socijalna pomoc u nekim zemljama EU je veca od nasih prosjecnih placa. Iako ne zagovaram nerad nikako. Šta ti misliš da će nama Europa dati novac da povećamo izdatke za socijalu? Neće, natjerati će nas da smanjimo izdatke i poštujemo ograničenje deficita od 3%.

Da stvarno imamo suverenitet kad je najaci bloger u Hrvatskoj najveci trovac Hrvatske mladezi Don Andjelko Kacunko, olicenje katolicanstva. - To se zove sloboda govora, ja ga shvaćam kao brata Vidovitog Milana. 

15 godina
protjeran
the economist kaže...

Euroslavija? Moj naklon, klap - klap. Jako originalno. Znam, hvala. 

Socijalna pomoc u nekim zemljama EU je veca od nasih prosjecnih placa. Iako ne zagovaram nerad nikako. Šta ti misliš da će nama Europa dati novac da povećamo izdatke za socijalu? Neće, natjerati će nas da smanjimo izdatke i poštujemo ograničenje deficita od 3%.

Da stvarno imamo suverenitet kad je najaci bloger u Hrvatskoj najveci trovac Hrvatske mladezi Don Andjelko Kacunko, olicenje katolicanstva. - To se zove sloboda govora, ja ga shvaćam kao brata Vidovitog Milana. 

Nece nama nitko dati nikakav novac. Ali se treba pobrinuti za ljude koji su radili pa izgubili posao zbog nesposobnih vlasnika ili menadjera. Lopova. Npr. Kamenskog, jel?

Natjerat ce nas da smanjimo izdatke? Pa to je to. Za predimenzioniranu drzavnu administraciju. Da to je ono kradeze glasacko tijelo kojeg se oni odrec nece.

Namjerno si izbacio ono o rasprodanoj drzavi? LOL suvereniteta.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
17 godina
Jeste li za ulazak HR u EU?

neće biti euroslavija nego u konačnici ovo 1 i

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
16 godina
protjeran
Nix kaže...

neće biti euroslavija nego u konačnici ovo 1 i

Nažalost, ako se vlasti ne osvjeste, mogli bi izgubiti kulturu potpuno.Ali jbg, liberalizam na djelu..(potonut čemo)

15 godina

sad imamo problema sa mafijom i korupcijom a čekaj  kad uđemo u eu koja tek tamo mafija vlada,nemojte biti slijepi i padati na super uređenu ueropu ,jer gdje ima novca ima i korupcije ovi naši su mala djeca prema francuzima,englezima,njemcima,španjolcima i njima sličnima što se cijelom svijetu predstavljaju kao civilizirani narodi,e ja to ne pušim

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
ja bih da udjemo jer bi dobili eure
15 godina
protjeran
blackalbum kaže...

sad imamo problema sa mafijom i korupcijom a čekaj  kad uđemo u eu koja tek tamo mafija vlada,nemojte biti slijepi i padati na super uređenu ueropu ,jer gdje ima novca ima i korupcije ovi naši su mala djeca prema francuzima,englezima,njemcima,španjolcima i njima sličnima što se cijelom svijetu predstavljaju kao civilizirani narodi,e ja to ne pušim

{#} Vis pada mi na pamet jedno pitanje. Daj pls objasni kak ti onda vidis nas prosperitet? Kak bi to po tebi i tebi slicnima bilo nama dobro? Vidim da imas formulu da di je lova tu je i korupcija, pa daj ti onda formulu za nas. Kak bi to po tebi Europa i svijet i Hrvatska trebala izgledati?

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
blackalbum kaže...

sad imamo problema sa mafijom i korupcijom a čekaj   kad uđemo u eu koja tek tamo mafija vlada,nemojte biti slijepi i padati na super uređenu ueropu ,jer gdje ima novca ima i korupcije ovi naši su mala djeca prema francuzima,englezima,njemcima,španjolcima i njima sličnima što se cijelom svijetu predstavljaju kao civilizirani narodi,e ja to ne pušim

{#} Vis pada mi na pamet jedno pitanje. Daj pls objasni kak ti onda vidis nas prosperitet? Kak bi to po tebi i tebi slicnima bilo nama dobro? Vidim da imas formulu da di je lova tu je i korupcija, pa daj ti onda formulu za nas. Kak bi to po tebi Europa i svijet i Hrvatska trebala izgledati?

Onda probaj ovako razmisliti...

KAKO narod koji je ovakav kao mi uopće može imati prosperiteta???

NIKAKO... jedino u nekom totalitarnom uređenju...

Nema za nas (Hrvate) prosperiteta... (kao naroda)

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina

idem malo u {#},

al sad bi i ja negdi rado usa...{#}

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina

milim da bi neka zemlja bila uspješna nije toliko stvar korupcije koliko potrebe da se izgradi proizvodnja,ali kako ćeš to učiniti kad profesori doktori na ekonomskom fakultetu studente uče  što će hrvatskoj industija i proizvodnja to treba preseliti u kinu a mi se samo moramo baviti uslužnim djelatnostima,eto gdje su nas uslužne djelatnosti bez proizvodnje dovele,to mi je rekao student ekonomije sav oduševljen takvom politikom prije 4-5 godina kad je sve kretalo dobro

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
karakteran kaže...
"..... branitelji su jezgra (glasačka mašinerija) koja jamči izbornu pobjedu premijerkinog teama. "

Gle...iznenadio bi se da postoje i branitelji koji se baš ne bi mogli/htjeli svrstati u ovu skupinu.

Osobno nemam povjerenja apsolutno u nikoga sa današnje političke scene,

a kad vidim/čujem Jacu...podiže mi se ispaćeni želudac....

(da,dobio sam nakon 17 godina službe u MORH-u i čir,

btw...to sam jedino i dobio...a,pomislio sam da bih eventualno...

makar na uporabu dobit kadrovski stan od države dok sam u sistemu

i na taj način se pomoći...sebi i svojoj obitelji....supruzi i dvoje klinaca)

A sad malo on topic:

EU?

Nisam za...

Zašto?

Zato!

Zato što se nas ništa ne pita....da li bi hrvatski narod htio u tu famoznu EU?

Da,pitat će nas na referendumu kad će biti sve već gotovo

,a to je ono protiv čega imam apsolutno sve!

Kad vidim debelog Šukija & Jacu kako se slatko smiju hrvatskom čovjeku svaki put u facu....

....i sam bih se vjerojatno tako smijao da sam se potkožio kao oni,no moja realnost je drugačija,

plaćam podstanarski stan 1500 kn i tako već 15 godina dok moja premijerka

zbog iznimnih zasluga dobije stan od MORH-a...hebiga,ona je cijelu mladost provela po terenima,

sudjelovala 3 godine u Domovinskom ratu...a,ja sam bio pod "Jorgan planinom"...XD

bubamara...hehehehehe:)))
15 godina
neaktivan

Pa možeš ju voliti ili ne ali da nije bilo Jace ne bi bilo udjela i lovice ako si ih prodao,hehe

spam high tessellation off
16 godina

Yeah,baš sam se okoristio XD

Da se razumijemo,nisam ja obukao odoru zbog osobne koristi,

ali koliko sam vidio mnogi su se okoristili bez da su i dana bili pripadnici OS RH.

A,država je obećavala "brda & dolove"...valjda su trebali volove....poput mene :P

bubamara...hehehehehe:)))
15 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Yeah,baš sam se okoristio XD

Da se razumijemo,nisam ja obukao odoru zbog osobne koristi,

ali koliko sam vidio mnogi su se okoristili bez da su i dana bili pripadnici OS RH.

A,država je obećavala "brda & dolove"...valjda su trebali volove....poput mene :P

Reklo bi se čovjek se uči dok je živ,tako i taj ulazak u EU znam da će biti kako veliki hoće bez obzira kaj mi želimo i ja se sa time ne zamaram.

16 godina
neaktivan

17 godina
protjeran
blackalbum kaže...

milim da bi neka zemlja bila uspješna nije toliko stvar korupcije koliko potrebe da se izgradi proizvodnja,ali kako ćeš to učiniti kad profesori doktori na ekonomskom fakultetu studente uče  što će hrvatskoj industija i proizvodnja to treba preseliti u kinu a mi se samo moramo baviti uslužnim djelatnostima,eto gdje su nas uslužne djelatnosti bez proizvodnje dovele,to mi je rekao student ekonomije sav oduševljen takvom politikom prije 4-5 godina kad je sve kretalo dobro

Toliko o profesorima:

Kaos na fakultetima

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
neaktivan

Ova tema je prepuna katastrofičaria.  {#}

Peace and Love _ Frankenstein Build
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...

Euroslavija? Moj naklon, klap - klap. Jako originalno.

Niti jedan oblik udruzivanja nije imao pozitivne rezultate. Slazem se. Ali jesmo pogledali u svoje dvoriste prvo? S mentalitetom "suseda bum tuzil" ili "nek susedu umre krava" nikad niti nece. Jel mozda do nas?

Uvjete diktiraju Njemacka i Francuska. Odlicno. Po tebi bi mozda bolje bilo da je to Slovacka ili Bugarska.

Kupovna moc? Mi to u Hrvatskoj trenutno imamo? Kome se nabijaju porezi, haraci, cijene goriva.... Ko placa najvise kamate na kredite? Ko uvozi meso i povrce uz Slavonskog seljaka?

Usporedjujes Hrvatsku s Norveskom i Svicarskom? Jako jako hrabro ali i da ne kazem sad....

Nezaposlenost na rekordnoj razini. Ok. Kakva ti ljudi prava imaju? Ista kao nasi nezaposleni? Ne bi rekao. Socijalna pomoc u nekim zemljama EU je veca od nasih prosjecnih placa. Iako ne zagovaram nerad nikako.

Na sta se neki najvise pozivaju, suverenitet. Izgubit cemo suverenitet u EU. LOL Da stvarno imamo suverenitet kad je najaci bloger u Hrvatskoj najveci trovac Hrvatske mladezi Don Andjelko Kacunko, olicenje katolicanstva. Kad izadjem van treste cajke. Kad odem u soping centar sve same Hrvatske firme. Da stvarno smo se za to borili. A nikad manje suvereni nismo bili. Sve rasprodano i trulo. Sve pokradeno.

EDIT: da da za gospona Presvetlog {#}. Pitaj radnice Kamenskog dal bi radile "jeftine poslove" u bilo kojoj zemlji EU. Za siguran sam duplo vecu placu, ali najvaznije REDOVITU. Neke je sram raditi bilo sta, a nekima je bitno prehranit obitelj.

Jednim djelom teksta si u pravu, ali EU je samo paravan da nas se za 10 možda 15 godina ponovo spoji sa Srbima. I ko bi imao glavnu riječ Srbi zašto?? Zato što su oni narod koji je godinama manipuliran od strane Engleza i ostale komapnije. Do čega će nas to sve dovesti do ponovnog rata naravno EU će prvo stati na stranu Srba kao i 91 kada nisu ništa poduzimali sve dok nisu vidjeli da smo zemlja koju gamad neće tako lako pokoriti.. Povijest se vrti u krug onda se neki pozivaju ma pusti ovo je 21.st nisu svi Srbi isti ma nisu k.... Pogledajte samo snimke iz njihovih emisija 90-tih pa tamo neki njihovi političari otvoreno govore o tome kako se kolju Hrvati, a narod im na to plješće i smije se ma mislim stvarno di to ima. I onda mi Hrvati putujemo u Beograd za neke maturalce izlete idemo po cajkama za što ma daj molim te pa ako je 15 godina nakon rata tako nestao veliki Hrvatski ponos što će biti za 10 godina. Mislim da jedan Tadić dolazi u Vukovar dati neku ispriku pa ko je on nama isprike netrebaju niti ne pomažu prije bih shvatio da je dao financijsku pomoć da se Vukovar obnovi ne samo Vukovar nego sve ono što su do temelja uništili u ratu.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 8:28 (ZDS).
17 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Jednim djelom teksta si u pravu, ali EU je samo paravan da nas se za 10 možda 15 godina ponovo spoji sa Srbima.

Da, cijela je EU zapravo napravljena zato da nas se ponovno spoji sa Srbima.

Sve je to jedna velika anti-hrvatska zavjera.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
Danny_HR kaže...
ZDS kaže...

Jednim djelom teksta si u pravu, ali EU je samo paravan da nas se za 10 možda 15 godina ponovo spoji sa Srbima.

Dobro, malo se čovjek krivo izrazio, ali istina je da nas tretiraju sve kao balkance!

Ja mislim kad bi se provela anketa u nekim zemljama EU (i to u nekim manjim gradovima), pokazivajući im slijepu kartu, bar bi polovica balkan označila pod imenom Jugoslavija.

Ja sam bio svjedok toga kad sam bio u Francuskoj na Azurnoj obali(na maturalcu) , gdje smo jednom francuzu objašnjavali dva sata da se jugoslavija raspala i da se sad tu nalazi manje državice.

On nam nije vjerovao, dok mu nismo pokazali na googleEarthu da je to istina.

Ali vjerujem da on nije jedini, mnogo je takvih po Europi (a da ne govorim po americi i aziji)

Ontopic: Ulazak u europsku uniju donio bi nam dosta tog dobrog, ali morate znati da ni tamo ne cvatu ruže svaki dan.

NPR pogledajte Njemačku, njihovo gospodarstvo je toliko palo, da se velik broj njemačkih tvornica jednostavno preselio u druge zemlje gdje jeftinija radna snaga.

Njemačka se održala ipak zbog svog imena(made in germany ima neku vrijednost), automobilske industrije i samog njihovog radničkom mentaliteta.

Hoće li se Hrvatska izdržati taj početni pritisak na gospodarstvo pri ulasku u EU, ostaje za vidjeti, ali ako ne uspije (a po svemu sudeći nema nijednu kvalitetu neke veće sile, npr Njemačke) onda se možemo moliti da nam se ne ponovi Grčka.

16 godina

Nas se nikad nije nista pitalo i tako ce biti i sad, kakav referendum sa ustrojem drzave koja je totalno poslozena za EU, sutimo i trpimo, jedemo gov{#} koja nam serviraju i jos to radimo sa osmjehom na licu, u ovoj drzavi nikad nece biti bolje, moze biti samo gore, zato sam za ulazak u EU, jer bolje ne moze {#}

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
17 godina
neaktivan

Referendum bi ionako prošao.

Slažem se da bi ga trebalo biti, za svako bitnije pitanje pa tako i ovo, međutim prošao bi.

16 godina
Danny_HR kaže...

Slažem se da bi ga trebalo biti, za svako bitnije pitanje pa tako i ovo, međutim prošao bi.

apsolutno da bi referndum trebal bit, ali ne pod ovakvim uvjetima, sve poslozimo za eu pa ajmo onda pitat narod hoce li unutra...jadno izgleda, osjecat cu se ko podojeni tuljan kad cu ic na referendum {#}

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
ZDS kaže...

Pa što drugo njih zanima na ovim prostorima nego da nas tkz. balkance spoje u jedno i manipuliraju nama preko jednog naroda. To nisu nikakve zavjere nego činjenice koje nekome mogu izgledati apsurdno i smiješno no meni to sve nije smiješno jer znam do kuda vodi EU. Pa kaj ne bi tebi npr. bilo lakše naređivati jednoj skupini nego da svakome moraš istu stvar reči ponaosobce.

BAZINGA
17 godina

nemam stav oko te utopijske tvorevine (na malo duzi period)

znam samo da u susjedstvu imam dvije irske kuce (prazne), jednog nijemca(prazno), jedna kuca francuza (prazno)..mrvu dalje, kilometar dvije kuce ,rusi (prazno)...ulaskom bi bilo super jer ce to biti brze i nadam se da ovo ostalo parcela i kuca pokupuju rumunji i bugari.

eh zaboravih i cajna shop.

***da nebi tko krivo shvatio, odusevljen sam tim razvojem situacije.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
15 godina
neaktivan
seneka kaže...

Odličan spot kojeg sam prvi puta pogledao u noćnoj mori,u to vrijeme je bio problem Ante Gotovina i govorili su da je on posljednja prepreka ulasku Hrvatske u EU.Kada su zatvorili Gotovinu očekivali smo brzo primanje ali nije se ostvarilo,sada drže u rukavu famozne topničke dnevnike koji su obična glupost koja je jasna svima koji su bili u to vrijeme aktivno u vojsci.Da smo bili tako dobro organizirani kako nam sada sa time predstavljaju rat bi trajao daleko kraće.

17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Nebi prosao sigurno, jer narod kuzi da nemozemo uc u nekakvu uniju na koljenima.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
Srednji kaže...
Danny_HR kaže...

apsolutno da bi referndum trebal bit, ali ne pod ovakvim uvjetima, sve poslozimo za eu pa ajmo onda pitat narod hoce li unutra...jadno izgleda, osjecat cu se ko podojeni tuljan kad cu ic na referendum {#}

Naravno da bi trebao bit, al kako je jaca rekla tek mjesec dana

nakon potpisa ide referednum, ali da nebi bilo kao za onaj o radu

zakon ne prode i nema ga ili jos bolje prominit malo ustav pa da i

toga ne bude... Takoder mi nije jasno kako bi jedan referendum mogao

doci 170 mil kuna!!!!

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ne bi prošao referendum, zato su u saboru mjenjali ustav tako da je potrebno 25% ukupnih glasova za prolaz od cijelog izbornog tijela, a ne 50% od polovice glasačkog tijela, kako bi bilo normalno.

17 godina
neaktivan
Dakle prošao bi, a prošao bi i sa 50% dam se kladit.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice