Euroslavija? Moj naklon, klap - klap. Jako originalno.
Niti jedan oblik udruzivanja nije imao pozitivne rezultate. Slazem se. Ali jesmo pogledali u svoje dvoriste prvo? S mentalitetom "suseda bum tuzil" ili "nek susedu umre krava" nikad niti nece. Jel mozda do nas?
Uvjete diktiraju Njemacka i Francuska. Odlicno. Po tebi bi mozda bolje bilo da je to Slovacka ili Bugarska.
Kupovna moc? Mi to u Hrvatskoj trenutno imamo? Kome se nabijaju porezi, haraci, cijene goriva.... Ko placa najvise kamate na kredite? Ko uvozi meso i povrce uz Slavonskog seljaka?
Usporedjujes Hrvatsku s Norveskom i Svicarskom? Jako jako hrabro ali i da ne kazem sad....
Nezaposlenost na rekordnoj razini. Ok. Kakva ti ljudi prava imaju? Ista kao nasi nezaposleni? Ne bi rekao. Socijalna pomoc u nekim zemljama EU je veca od nasih prosjecnih placa. Iako ne zagovaram nerad nikako.
Na sta se neki najvise pozivaju, suverenitet. Izgubit cemo suverenitet u EU. LOL Da stvarno imamo suverenitet kad je najaci bloger u Hrvatskoj najveci trovac Hrvatske mladezi Don Andjelko Kacunko, olicenje katolicanstva. Kad izadjem van treste cajke. Kad odem u soping centar sve same Hrvatske firme. Da stvarno smo se za to borili. A nikad manje suvereni nismo bili. Sve rasprodano i trulo. Sve pokradeno.
EDIT: da da za gospona Presvetlog . Pitaj radnice Kamenskog dal bi radile "jeftine poslove" u bilo kojoj zemlji EU. Za siguran sam duplo vecu placu, ali najvaznije REDOVITU. Neke je sram raditi bilo sta, a nekima je bitno prehranit obitelj.
Euroslavija? Moj naklon, klap - klap. Jako originalno. Znam, hvala.
Socijalna pomoc u nekim zemljama EU je veca od nasih prosjecnih placa. Iako ne zagovaram nerad nikako. Šta ti misliš da će nama Europa dati novac da povećamo izdatke za socijalu? Neće, natjerati će nas da smanjimo izdatke i poštujemo ograničenje deficita od 3%.
Da stvarno imamo suverenitet kad je najaci bloger u Hrvatskoj najveci trovac Hrvatske mladezi Don Andjelko Kacunko, olicenje katolicanstva. - To se zove sloboda govora, ja ga shvaćam kao brata Vidovitog Milana.