- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pecao Mujo na jezeru na kojem je zabranjeno pecati. I tako on ulovio hrpetinu riba, stavio ih u auto i krenuo doma. Na putu doma zaustavi ga policajac i pita : "Gospodine kakve su vam to ribe, platit ćete veliku kaznu , jer znate da tu nesmijete pecati" ,a mujo odgovara : ma to su od mene doma ja ih tu dovezem da se malo isplivaju i za 10 minuta fucnem i one se vrate u kantu, ako hoćete vidjeti mogu vam pokazati. Kaze policajac :dobro. i tako oni osli na jezero Mujo pustio ribe i za 10 minuta
policajac: ajde fucnite da se ribe vrate
Mujo : koje ribe? haha

Zamolicu samo da se izostavi vrijedjanje, iako se slazem sa svim sto je Boxer napisao.
jao ljudi
pogledajte ovo
ovo je više za hall of shame
a ukratko
napisali us da je siguran 94.4 posto...pa rečenicu iza da je siguran 99.4 posto
greška ko greška
al tak očita i jedna pokraj druge..malo premisješno
NA jednon mostu piše 99,4 a na drugon 94,4
Bemti preduhitrio si me doxy
XD

Dajte ljudi, otisli ste i previse u OT! Ovo je HUMOR! Kad vidimo da ima novi post mislimo da ima nesto smjesno a ne vase glupo i bespotrebno polemisanje.
pogledajte ovo
https://www.youtube.com/watch?v=KWUizuRa0tM&feature=PlayList&p=2BD0F83A618DD6A5&playnext=1&playnext_from=PL&index=5
pogledajte ovo
https://www.youtube.com/watch?v=KWUizuRa0tM&feature=PlayList&p=2BD0F83A618DD6A5&playnext=1&playnext_from=PL&index=5

http://edinameskovic.files.wordpress.com/2009/05/1013.jpg
Evo jedan od mene:
Dosla smrt po staru baku i kaze joj: Bako hajde vrijeme je da umres.
Nato baka odgovori: Ma ne moram jos i pobjegne u vrtic, sjedne za stolic i pocne jesti.
Dode smrt opet kod bake i kaze: Bako sta to radis?
"Jucam, jucam," baka ce.
Nato ce smrt: E pa kad juckas idemo pa-pa...
sta niko nece vise viceve pricat?
kako se zove glavni cigan u selu? pa Alfa Romeo
imam knjigu sa oko 1000 viceva pa evo jedan,kasnije cu jos:
opljackali dva dalmatinca banku i gledaju u vrecu s novcem
pita jedan : ocemo prebrojit ili cekat vijesti da kazu kolko smo uzeli?
sta je to nogometni sudac?
bivsi nogometas koji vise ne vidi dobro
covjek se davi u moru a grupa dalmatinaca stoji na rivi i komentira:
jedan:onaj se covjek utapa
ostali: da utapa se
jedan: a mi stojimo
ostali:da stojimo
jedan: pa zasto ne sjednemo???!!!
x)
Evo jedan dobar CV :
pismo korporaciji, zamolba za posao..
Potpuno nespreman za rad pod pritiskom kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo plaćen. Iskreno me zabole za ciljeve vaše kompanije ako platom ne mogu da pokrijem sve tekuće troškove plus da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i zezanje. Funkcionišem po principu kolko para tolko muzike. Takođe me savršeno ne zanima što ste u buli i očekujem da sve vaše zakonom predviđene obaveze izvršite na vreme kao i da poštujete sve praznike i godišnji odmor. Sva je prilika da ću vas napustiti čim nađem nešto malo bolje. Nadam se da ofis ne počinje s radom pre devet, jer se teško budim. Radni dan započinjem velikom šoljom dobre crne kafe pa očekujem da stoji na raspolaganju, kao i zalihe nesa i mleka koji će mi zatrebati negde oko podneva. Najdalje oko jedan ima najstrašnije da se smorim pa bi mi prijao jedan muzički intermeco, po mogućstvu Madonna ili disko haus da ujedno i odtancujem malo i razdrmam ukočene mišiće. Komunikativan sa prijatnim i ljubaznim svetom, za drkadžije imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svetskih jezika, al ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom i ne proseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom jer vam je i to previše. To što s vremena na vreme sklopite neki dil s Bosnom i Crnom Gorom ne čini vas multinacionalnom kompanijom.
Studirao sam 100 godina ali smatram da je uspeh što sam uopšte završio bilo šta u ovoj zemlji ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez vas jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu. Često mi se dešava da u radno vreme zapadnem u takozvani daydreaming pa vas molim da me ne prekidate naglo, možda budem usred neke genijalne zamisli. Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite s testiranjima i tim HR budalaštinama. Ako se već proseravate s tim zapadnjačkim forama onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada. To što ste pohađali dva, tri seminara, ne čini vas obrazovanom osobom. Šta ne znam, naučiću, nisam debil. I, da, postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, ali žalim što moram da vas obavestim da to nije posao koji nudite.
Iskreno vaš
dalmatinac zagorac i hercegovac stigli pred Boga da im oprosti grijehe.
Sveti Petar im govori da nakon sto ispovijede grijehe ako Bog ustane,oni su oprosteni.
Ide Dalmatinac i Bog ustane, Zagorac i Bog ustane
Ide Hercegovac no Bog ostaje sjediti i pita Hercegovac Svetog Petra: Zar mi nisu oprosteni grijesi?
Ma je su ali se Bog boji ustati da mu ne sjednes na mjesto :P
U poznatom restoranu konobar Hercegovac kaze:
Vrijeme je novac i pribroji datum racunu!
X)
Evo par odabranih viceva:
Kupali se bata i seka u kadi i bata kaze seki:
-Ja imam pisu,a ti nemas.
Seka ce na to:
-Bas me briga,kad porastem imacu ih 100 komada!
Sexali se gubavac i sidasica i ona nezadovoljna radnjom kaze gubavcu:
-Tako si los u krevetu,da znas da sam ti prenela sidu!
Gubavac ce na to mrtav ladan:
-Bas me briga,ionako je ostao unutra!
Dosao sin iz ludog nocnog provoda kuci placuci.To video otac pa ga s vrata upita:
-Pa dobro sine,sta se desilo?
-Tata,imao sam prvo seksualno iskustvo!
-Pa dobro sine,nije to nista strasno,ajde sedi pa mi sve ispricaj.
-Ali tata,ja ne mogu da sednem!
Sveti Petar im govori da nakon sto ispovijede grijehe ako Bog ustane,oni su oprosteni.
Ide Hercegovac no Bog ostaje sjediti i pita Hercegovac Svetog Petra: Zar mi nisu oprosteni grijesi?
X)

X)

Znanstveno je dokazano da suze Chucka Norrisa liječe rak. Šteta što on NIKAD nije plakao.