Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.042.180
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
RE: Humor
neznam jel ovo vec bio
16 godina
neaktivan
Humor

SAJB:

We need a patch for human stupidity.
16 godina
Humor

Pecao Mujo na jezeru na kojem je zabranjeno pecati. I tako on ulovio hrpetinu riba, stavio ih u auto i krenuo doma. Na putu doma zaustavi ga policajac i pita : "Gospodine kakve su vam to ribe, platit ćete veliku kaznu , jer znate da tu nesmijete pecati" ,a mujo odgovara : ma to su od mene doma ja ih tu dovezem da se malo isplivaju i za 10 minuta fucnem i one se vrate u kantu, ako hoćete vidjeti mogu vam pokazati. Kaze policajac :dobro. i tako oni osli na jezero Mujo pustio ribe i za 10 minuta

policajac: ajde fucnite da se ribe vrate

Mujo : koje ribe? haha

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 16:57 (lucky_look).
16 godina
neaktivan
krle kaže...
neznam jel ovo vec bio
 ovo je dobroOsmijeh
16 godina
neaktivan
Humor

(parodija na sinana sakica,BiH rokeri)  Smijeh Smijeh

16 godina
neaktivan
Humor

Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
16 godina
neaktivan
Humor

Obratite paznju na komentare ispod klipa,to je za umiranje!!  Bogataš 

16 godina
neaktivan
murasaki kaže...

Komenatari su bolesni Smijeh ALi ne mogu virovat tko može slušat tu pjesmu Trese mi se lada?!? Čovječe antitalenti za pjevanje... Šteta šta su komentari za drugi link onemogućeni, pisalo bi se sve i svašta Namigiva
We need a patch for human stupidity.
16 godina
neaktivan
username kaže...
murasaki kaže...

Komenatari su bolesni Smijeh ALi ne mogu virovat tko može slušat tu pjesmu Trese mi se lada?!? Čovječe antitalenti za pjevanje... Šteta šta su komentari za drugi link onemogućeni, pisalo bi se sve i svašta Namigiva
 Da u pravu si,ali zamisli sta je njima stiglo od komentara za Ladu, kad su vec u startu onemogucili komentare  Namigiva Inace taj drugi klip Mara i Lole su bosanske narodne Sevdalinke koje tamo u Bosni slusa specifican sloj ljudi....sta ces nema svako isti stomak...  Smijeh Znaci najveci fazon je sto to nije zezancija,vec pravi muzicki pravac  Osmijeh 
17 godina
murasaki kaže...
 Da u pravu si,ali zamisli sta je njima stiglo od komentara za Ladu, kad su vec u startu onemogucili komentare  Namigiva Inace taj drugi klip Mara i Lole su bosanske narodne Sevdalinke koje tamo u Bosni slusa specifican sloj ljudi....sta ces nema svako isti stomak...  Smijeh Znaci najveci fazon je sto to nije zezancija,vec pravi muzicki pravac  Osmijeh 
 Seronjo, nemas pojma sta je Sevdalinka...
Pricas budalastine i siris ovdje dezinformacije.
Ovaj  video tzv, Mara i Lole, su seljacke pjesmice a ne Sevdalinka koja je vrhunac umjetnosti za nesto takvo.
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 22:23 (boxer).
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
murasaki kaže...
Ovaj  video tzv, Mara i Lole, su seljacke pjesmice a ne Sevdalinka koja je vrhunac umjetnosti za nesto takvo.
 Istina, i ako smijem nadodati SEVDALINKE; a btw. Mara i Derventske lole su brijali dok jos nisi bio u planu, tak da...i usput oni sviraju izvornjake, to ti je nesto kao braća Begić.
"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
17 godina
moderator
Humor

Zamolicu samo da se izostavi vrijedjanje, iako se slazem sa svim sto je Boxer napisao.

17 godina
protjeran
Humor

jao ljudi

pogledajte ovo

ovo je više za hall of shame

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
16 godina
doxy kaže...

jao ljudi

pogledajte ovo

ovo je više za hall of shame

ne vidi se bas
"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
17 godina
protjeran
Humor

a ukratko

napisali us da je siguran 94.4 posto...pa rečenicu iza da je siguran 99.4 posto

greška ko greška

al tak očita i jedna pokraj druge..malo premisješno

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
16 godina
neaktivan
Humor

NA jednon mostu piše 99,4 a na drugon 94,4

Bemti preduhitrio si me doxy

XD

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 22:48 (thuglife).
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
murasaki kaže...
 Nisam mislio na te sevdalinke,ali nemam ni volje ni zivaca da se prepucavam sa ostrascenim likovima...I apel moderatorima da reaguju i ovom i slicnim likovima daju zasluzeni zuti karton za buduce ispade....A sad da se vratimo humoru,a onom kome je do svadje neka ide na drugu temu!
16 godina
protjeran
emerik kaže...
Horagio kaže...
emerik kaže...
Horagio kaže...

LOL ovo sam uhvatio jučer kad sam igrao L4D

No,i kak si ti baš u tom trenutku počel snimati?
 S Xfireom. U čemu je problem?
 Ni u čemu nije problem,samo mi je bilo malo čudno.
 a zasto si tolko sumljicav Viče bezveze
intel-nvidia :( (glavni pirat na forumu)
17 godina
Humor

Dajte ljudi, otisli ste i previse u OT! Ovo je HUMOR! Kad vidimo da ima novi post mislimo da ima nesto smjesno a ne vase glupo i bespotrebno polemisanje.

The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina
neaktivan
Humor

pogledajte ovo

https://www.youtube.com/watch?v=KWUizuRa0tM&feature=PlayList&p=2BD0F83A618DD6A5&playnext=1&playnext_from=PL&index=5

17 godina
tomo464 kaže...

pogledajte ovo

https://www.youtube.com/watch?v=KWUizuRa0tM&feature=PlayList&p=2BD0F83A618DD6A5&playnext=1&playnext_from=PL&index=5

haha,ovo je dobro,dobra sinkronizacijaCool
Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
16 godina
neaktivan
Humor

http://edinameskovic.files.wordpress.com/2009/05/1013.jpgSmijeh

16 godina
neaktivan
Humor

Evo jedan od mene:

Dosla smrt po staru baku i kaze joj: Bako hajde vrijeme je da umres.

Nato baka odgovori: Ma ne moram jos i pobjegne u vrtic, sjedne za stolic i pocne jesti.

Dode smrt opet kod bake i kaze: Bako sta to radis?

"Jucam, jucam," baka ce.

Nato ce smrt: E pa kad juckas idemo pa-pa...

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 12:43 (4ucker).
16 godina
neaktivan
Humor

sta niko nece vise viceve pricat?

kako se zove glavni cigan u selu? pa Alfa Romeo

imam knjigu sa oko 1000 viceva pa evo jedan,kasnije cu jos:

opljackali dva dalmatinca banku i gledaju u vrecu s novcem

pita jedan : ocemo prebrojit ili cekat vijesti da kazu kolko smo uzeli?

sta je to nogometni sudac?

bivsi nogometas koji vise ne vidi dobro

covjek se davi u moru a grupa dalmatinaca stoji na rivi i komentira:

jedan:onaj se covjek utapa

ostali: da utapa se

jedan: a mi stojimo

ostali:da stojimo

jedan: pa zasto ne sjednemo???!!!

x)

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan
Humor

Evo jedan dobar CV  Smijeh:

pismo korporaciji, zamolba za posao..

Potpuno nespreman za rad pod pritiskom kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo plaćen. Iskreno me zabole za ciljeve vaše kompanije ako platom ne mogu da pokrijem sve tekuće troškove plus da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i zezanje. Funkcionišem po principu kolko para tolko muzike. Takođe me savršeno ne zanima što ste u buli i očekujem da sve vaše zakonom predviđene obaveze izvršite na vreme kao i da poštujete sve praznike i godišnji odmor. Sva je prilika da ću vas napustiti čim nađem nešto malo bolje. Nadam se da ofis ne počinje s radom pre devet, jer se teško budim. Radni dan započinjem velikom šoljom dobre crne kafe pa očekujem da stoji na raspolaganju, kao i zalihe nesa i mleka koji će mi zatrebati negde oko podneva. Najdalje oko jedan ima najstrašnije da se smorim pa bi mi prijao jedan muzički intermeco, po mogućstvu Madonna ili disko haus da ujedno i odtancujem malo i razdrmam ukočene mišiće. Komunikativan sa prijatnim i ljubaznim svetom, za drkadžije imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svetskih jezika, al ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom i ne proseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom jer vam je i to previše. To što s vremena na vreme sklopite neki dil s Bosnom i Crnom Gorom ne čini vas multinacionalnom kompanijom.
Studirao sam 100 godina ali smatram da je uspeh što sam uopšte završio bilo šta u ovoj zemlji ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez vas jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu. Često mi se dešava da u radno vreme zapadnem u takozvani daydreaming pa vas molim da me ne prekidate naglo, možda budem usred neke genijalne zamisli. Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite s testiranjima i tim HR budalaštinama. Ako se već proseravate s tim zapadnjačkim forama onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada. To što ste pohađali dva, tri seminara, ne čini vas obrazovanom osobom. Šta ne znam, naučiću, nisam debil. I, da, postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, ali žalim što moram da vas obavestim da to nije posao koji nudite.
Iskreno vaš

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.
16 godina
neaktivan
Humor

dalmatinac zagorac i hercegovac stigli pred Boga da im oprosti grijehe.

Sveti Petar im govori da nakon sto ispovijede grijehe ako Bog ustane,oni su oprosteni.

Ide Dalmatinac i Bog ustane, Zagorac i Bog ustane

Ide Hercegovac no Bog ostaje sjediti i pita Hercegovac Svetog Petra: Zar mi nisu oprosteni grijesi?

Ma je su ali se Bog boji ustati da mu ne sjednes na mjesto   :P

U poznatom restoranu konobar Hercegovac kaze:

Vrijeme je novac i pribroji datum racunu!

X)

16 godina
neaktivan
Humor

Evo par odabranih  viceva:

Kupali se bata i seka u kadi i bata kaze seki:

-Ja imam pisu,a ti nemas.

Seka ce na to:

-Bas me briga,kad porastem imacu ih 100 komada!

Sexali se gubavac i sidasica i ona nezadovoljna radnjom kaze gubavcu:

-Tako si los u krevetu,da znas da sam ti prenela sidu!

Gubavac ce na to mrtav ladan:

-Bas me briga,ionako je ostao unutra!

Dosao sin iz ludog nocnog provoda kuci placuci.To video otac pa ga s vrata upita:

-Pa dobro sine,sta se desilo?

-Tata,imao sam prvo seksualno iskustvo!

-Pa dobro sine,nije to nista strasno,ajde sedi pa mi sve ispricaj.

-Ali tata,ja ne mogu da sednem!   Smijeh 

16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

Sveti Petar im govori da nakon sto ispovijede grijehe ako Bog ustane,oni su oprosteni.

Ide Hercegovac no Bog ostaje sjediti i pita Hercegovac Svetog Petra: Zar mi nisu oprosteni grijesi?

X)

Šta je bolan s Hercegovcima?! Cool
Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
šiloman kaže...

X)

Šta je bolan s Hercegovcima?! Cool
hehe,ma nis,imam ja i o slovencima :D
mojca izlazi iz wc-a i pita barmena,molim vas usitnite mi ovih 70 eura,pa 70eura nepostoji to je fals
mojca ce na to: ajme ja sam silovana
slovenac i zagorac  se voze u vlaku i izvadi zagorac jabuku i pita ga slovenac
kaj ti je pa to?
jabuka,sta ju nikad nissi vidio?
ma jesam ali mi koristimo novu vrstu EU uzgoja i kod nas je 3 puta vecja
ista stvar i sa kruskom
i izvadi zagorac rajcicu i pita slovenac kaj pa je to?
tresnja mater ti europsku
17 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Znanstveno je dokazano da suze Chucka Norrisa liječe rak. Šteta što on NIKAD nije plakao.

ovaj vic nema smisla pa ni ne spada u viceve. kako su mogli dokazat da njegove suze liječe od raka ako nikada nije plakao??'
_______coder_ _____ (potpis ovlaštene osobe)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice