Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.034.271
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
Humor

Otac s kćerkom krenuo kod frizera i usput joj kupi pizzu.
Kako je frizer krenuo da šiša oca, mala im se približi držeći pizzu u rukama. 
Frizer će:
- Imat ćeš dlaka na pici.
A mala ce ushićeno:
- Znam, a i sise mi rastu! {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
13 godina
neaktivan
Humor

Placem {#}

16 godina
Humor

{#}  lik je caaaar

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
15 godina
neaktivan
Humor

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
11 godina
neaktivan
Humor

Došao razred s ekskurzije iz Engleske. Prvi sat je sat razredne zajednice.
Pita razrednica Ivicu:
- Ivice, možeš li nam ispričati kako ti je bilo na ekskurziji?
- I'm not Ivica. - kaže on - I'm Johnny.
- OK, Johnny. - kaže razrednica - Reci nam kako ti je bilo u Engleskoj.
- OK. - kaže Ivica - Ujutro sam rano ustao, negdje oko 7, doručkovao sam, zatim se popeo na verandu... Tamo bi bio negdje do ručka, zatim bih ručao, pa na verandu... Tu bih bio do večere, pa opet na verandu... I tako iz dana u dan.
- OK, Johnny, nije bilo baš zanimljivo. - kaže razrednica - Verice, reci nam ti, kako je tebi bilo.
- I'm not Verica, I'm Veranda.

15 godina
Humor

gif

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 15:52 (domac5).
12 godina
neaktivan
Re: Humor
Colossus7 kaže...

{#}  lik je caaaar

15 godina
neaktivan
Humor

he-he :D

14 godina
Humor

Koja je razlika između punice i lešinara?
Lešinar čeka da umreš pa ti tek onda ide na jetra.

15 godina
Humor

gif

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
protjeran
Humor

gif

14 godina
neaktivan
Humor

U nasoj zemlji se lakse skiniti sa heroina nego sa biroa .

15 godina
Humor

https://www.facebook.com/photo.php?v=659755380735183 WIN

nisam mogo naci video na YT pa sam moro podijeliti ovaj s fejsa(znam da vas nekolicina nema fejs, al jbg)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
Humor

HAHAHAHHA 

12 godina
neaktivan
Humor
Nakon predivne večere uz svjeće i butelje dobrog vina, supruga odvede muža u spavaću sobu.

Polegnuvši ga na krevet, namigne i nježno šapne:

– Dragi, jesi li vidio kako izgleda zgužvanih 10 eura ?

– Ne, nisam …

Polako i ritmično njišući kukovima otkopča tri gornja dugmeta svoje bluze i između grudi izvadi zgužvanih 10 eura....

On se nasmiješi i uzme novčanicu.

– Dragi, jesi li vidio zgužvanih 50 eura ?

– Uuuh... ne, nisam !

Ona se opet nasmiješi, zadigne suknju i između nogu iz gaćica izvuče zgužvanih 50 eura.

Muž se počne znojiti, puls i disanje se ubrzaju. U očekivanju novog pitanja, nestrpljivo uzme novčanicu.

– A sada mi reci, jesi li vidio zgužvanih .....50 'iljada eura ?

– Neee, nisam ! – vikne on .. NAPALJENO ..!??

– Onda idi i pogledaj uu - garažu !!
15 godina
neaktivan
Humor

Nepratim temu tako da neznam jel je bio...al evo ga:

Imoćanin Mate je bio čovik koji nije završio sridnju školu, čovik bez velike budućnosti. Ali jednog dana je doša na razgovor za posa direktora u INA-i i nakon razgovora gazda mu kaže: ''Mate, mi te jednostavno ne možemo zaposliti, nemaš ni srednju školu, niti nikakvo predznanje ni iskustvo. Mate mu odgovori: ''Sve je to u redu gospodine, ali ja van znaden sve ljude na svitu. Pita ga gazda: ''Kako sve ljude?'' - ''Pa eto ja vam znaden sve ljude na svitu, evo ja van pridlažen da me zaposlite misec dana, ne morate me platiti a ako vam dokažen da ji sve znaden onda ću dobit posao.'' Kaže šef: ''Može, ionako nemam šta izgubiti.'' Prođe tjedan dana i ništa, šef je već mislio potjerati Matu, kad dolazi Berlusconi i kaže šefu: ''Dobar dan, jel Mate ovdje negdje?'' Šef u šoku i uputi ga ka Mati, a iz sobe se čuje: ''Pa di si Mate kućo stara; di si Silvio jebaču stari, jel jebeš šta?'' Šef u šoku, al ajde možda je namješteno, još on ne vjeruje Mati. Opet tjedan dana prođe i dođe Obama, ista priča jel mate ovdje,šef je gotov,ne može vjerovati i uputi ga ka Mati i opet se čuje: ''Pa di si Mate legendo; di si Barače crnčugo stara, odkad se nismo vidili, jel ratuješ šta?'' Šef je ostao šokiran i kaže Mati: ''Mate zadnji test, ja te vodim u Vatikan i ako mi mahneš sa balkona zajedno sa papom dobit ćeš posao.'' Mate pristane i krenu oni u Vatikan, uđe Mate unutra i počne pozdravljat ljude, kad za par minuta evo njega na balkonu sa papom i maše prema šefu, kad se šef onesvijesti. Dođe on do njega i kaže mu: ''Šefe pa što ste se onesvitili reka san van da poznan sve ljude na svitu?'' Kaže mu šef: ''Mate moj kad sam te vidio sa papom kako mašeš to sam još nekako i shvatio ali onda je došao neki kinez i pitao: ''Ko je onaj u bijelom pored Mate?''

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
17 godina
filipvk1000 kaže...

Nepratim temu tako da neznam jel je bio...al evo ga:

''Ko je onaj u bijelom pored Mate?''

tko je onaj u bijelom pored Pere ložača? {#}

12 godina
neaktivan
Humor

:)

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

:)

evo mala pomoć

http://i.imgur.com/w2n9l5s.gif

14 godina
djexon13 kaže...
...

Ako se pitas zasto TDovi, bio je isti taj prije par strana...

OT

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
Humor

zdrav čovjek ima milion želja,a bolestan samo jednu - da mu medinciska sestra bude sisata plavuša

13 godina
neaktivan
Humor
- Tata, što su to diskretna pitanja?
- To su ti, Ivice, pitanja na koja ne možeš uvijek odgovoriti.
- E, danas mi je učitelj postavljao samo diskretna pitanja.
14 godina
Humor

Zbog krađe u trgovini žena se našla pred sucem: 'Što ste ukrali?'
'Konzervu breskvi'
'Koliko je bilo breskvi u njoj?'
'Šest.'
'Šest breskvi je šest dana zatvora.'
U tom trenu se iz pozadine izdere njen muž: 'Ukrala je i konzervu graška!'

17 godina
Humor

Slala provokativne SMS tijekom sjednice... nisam znao da su političarke toliko napaljene...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
neaktivan
boxer kaže...

Slala provokativne SMS tijekom sjednice... nisam znao da su političarke toliko napaljene...

Haiku

15 godina
Humor

Kako se zove osoba koja je ljevak i dešnjak? Lješnjak.

16 godina
neaktivan
Zero Chance kaže...

Voze se premijer i njegov vozač autom, prolaze kroz neko selo, svinja izleti na put i oni je udare i ubiju. Kaže premijer: - Ništa, vozi dalje, kasnim na sastanak, odvezi me, pa se ti poslije vrati i reguliraj sa seljacima... Odveze ga vozač na sastanak, vrati se u selo i nema ga cijelu noć. Pojavljuje se sutradan ujutro, s podočnjacima, tetura se, bazdi na alkohol. Premijer ga, sav bijesan, pita: - Pa gdje si cijelu noć, na šta to ličiš?!! Vozač: - Gospodine, vratim se ja u ono selo, nigdje nikog na ulici, samo kavana radi. Uđem ja u kavanu i kažem: Ja sam premijerov vozač i - ubio sam svinju! E, onda su krenule runde...

Puno jača verzija... {#}

Premotat na 0:43... I prvi vic je prejak.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
13 godina
Humor

When you feel like a boss in the crowd!{#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 22:22 (KiX777).
12 godina
neaktivan
Humor

ako je bilo - hebi ga! :D

15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Kako se zove osoba koja je ljevak i dešnjak? Lješnjak.

Podjsjetilo me na jedan "klasik"

Crnac u pubertetu - čokolada s lješnjacima {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice