Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.043.845
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
14 godina
neaktivan
Humor

Evo jedan, isprike ako je bio.

Kupi čovjek novi Mercedes, za 2 sata se vrati u salon i kaže da mu ne radi auto i da želi drugi.

I sad vlasnik, ajde dobro i da mu ključeve.

Vrati se čovjek za 2 sata opet i kaže da ni taj ne radi i da želi drugi.

Vlasniku već polako sumnjivo, no ipak, da mu ključeve i ovaj ode.

Vrati se za 2 sata i kaže da mu ne radi i da želi drugi.

Vlasniku sad već dosta, i kaže da će dobiti drugi, ali ovaj puta on ide s njim.

I voze se sad čovjek i vlasnik, dođu na autocestu, i ide lagano treća, četvrta, pa peta...

I čovjek kaže vlasniku: "A sada raketni pogon!"

Vrijeme je za promjene...
14 godina
odjavljen
Humor

izvinite sto vako upadam u temu al moze li mi netko stavit link od one teme gdje je jedan tip radio igru i prvo sto je napravio je bio poster od igre,kad su ga pitali koji jezik koristi za kodiranje odgovara engleski..{#}

15 godina
neaktivan
Humor
ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
15 godina
Re: Humor
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...

Pogledaj onda i ovu temu ako nisi vidia, od istog autora. Meni još više epic nego ova sa igrom.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
Humor

...

15 godina
sirka666 kaže...
antimadridista kaže...

Pogledaj onda i ovu temu ako nisi vidia, od istog autora. Meni još više epic nego ova sa igrom.

"mislim napraviti OS ali mi treba vremena,možda sutra"

hahahahaha koji kralj!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Humor
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
odjavljen
iso111 kaže...

...

Meni ovi...

P.S. Od 48s počinje... ostalo su govorancije, a foruk ne podržava timestampane videje...
Offtopic ali ovo je dosta posjećena tema...

Zašto su Birc i nightclub zaključani?

Ma znate kaj...3.14.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 23:38 (bobica257).
16 godina
neaktivan
Humor

Prekrcalo se, imaš nove.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
protjeran
Humor

Zna engleski covjek hahaha ..

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
sirka666 kaže...
antimadridista kaže...

hahahahaha koji kralj!

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 0:18 (vlad0).
15 godina
neaktivan
vlad0 kaže...
antimadridista kaže...
sirka666 kaže...
antimadridista kaže...

Pogledaj onda i ovu temu  ako nisi vidia, od istog autora. Meni još više epic nego ova sa igrom.

hahahahaha koji kralj!

Zaradio punu zvjezdu u 2 topica...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
Humor

Predobra stvar!:)

On vam postavlja pitanja vi odgovarate, i uvijek pogodi na kog ste mislili, ali uvijek!

Evo meni je pogodio: Mile kekina, Miss fortune(iz League of Legends), Ivana balića, mišu kovača, cpt.prica itd:)

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
15 godina
neaktivan
Volvox kaže...

On vam postavlja pitanja vi odgovarate, i uvijek pogodi na kog ste mislili, ali uvijek!

Evo meni je pogodio: Mile kekina, Miss fortune(iz League of Legends), Ivana balića, mišu kovača, cpt.prica itd:)

hahahahahahahah, meni pogodi mile kekin glat

edit: gobca tek iz drugog pokušaja ali sve u svemu svaka čast

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 14:25 (hd22sb).
17 godina
Humor

Ma na koga li je samo ciljao...:D

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Akinator je fora stvar, ali ako ciljaš na nešto manje poznato/ odgovaraš na pitanja ne samo sa da ili ne (probably..) Vidjet ćeš koliko mu je baza podataka ograničena :D Evo ja ga sada prcam sa hagravenom iz skyrima. Mučio se tri puta, ali nije pogodio :D

Nemam kuće, nemam novaca, nemam obitelji. Ma nema čega nemam :D
17 godina
Bash kaže...
Volvox kaže...

Akinator je fora stvar, ali ako ciljaš na nešto manje poznato/ odgovaraš na pitanja ne samo sa da ili ne (probably..) Vidjet ćeš koliko mu je baza podataka ograničena :D Evo ja ga sada prcam sa hagravenom iz skyrima. Mučio se tri puta, ali nije pogodio :D

Poznaje Severinu i njene uratke... tako da mu baza bas i nije mala :)

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
15 godina
neaktivan
Humor

Baza mu je ogromna,alioko nekih podataka ili on ili mi pogriješimo pa ponekad ispadne krivo,ili on postavlja kriva pitanja.ali u posljednje vrijeme čak i kada ga prevarim obično tog lika ima već u bazi podataka.

14 godina
neaktivan
Humor

troll 4 ever...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 16:10 (Neznam nadimak..).
15 godina
neaktivan
Humor

Evo bilo mi dosadno pa sam išo za*ebavat nedužne ljude {#} (na ideju Trollonymous od nekidan)

Ja sam Filip :D Ja sam Filip :D
Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina
neaktivan
Humor
-
Ustajte prezreni na svijetu !
13 godina
neaktivan
Humor

dvije bolesne parodije

OMAĐIJAJ ME !!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 19:21 (Mr.doktor).
13 godina
odjavljen
Volvox kaže...

Hahahahhahaha,zna za Matu.

SK crew
17 godina

Zar si sumnjao?! Pa Mato je postao veoma popularan po internet bespućima....{#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan
Humor

što momak pili drva :D

17 godina
Humor

.

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
Humor

sry ak je već bilo {#}

zadnja rijec tehnike zadnja rijec tehnike
16 godina
neaktivan
Humor
http://soksa.3dhr.net/
17 godina
neaktivan
Humor

Koristim Internet Explorer - Znači li to da ću ići u pakao?

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice