Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.053.023
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
neaktivan
RE: Humor
Saryne kaže...

Sjede u avionu škot, francuz i afganistanac. Dolazi stjuardesa i pita ih što će piti. Škot odmah reče:- Ja ću jedan škotski viski. Francuz:- Ja ću jedno francusko vino. A afganistanac će:- Meni ništa, sad ću voziti! CoolBelji se

Jako dobar!!!Smijeh
Q6600 3,25Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1085mhz XFX 8800GTS 512mb OC
16 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
Saryne kaže...

Sjede u avionu škot, francuz i afganistanac. Dolazi stjuardesa i pita ih što će piti. Škot odmah reče:- Ja ću jedan škotski viski. Francuz:- Ja ću jedno francusko vino. A afganistanac će:- Meni ništa, sad ću voziti! CoolBelji se

Jako dobar!!!Smijeh
 super jee
za što je sad ovo???
16 godina
neaktivan
Humor

Evo i od mene jedan. Oprostite ako je vec bio.. neda mi se citat 40 stranica:

Voze se Amerikanac, Kinez, Njemac i Bosanac u vlaku.

Amerikanac baca dolare kroz prozor i kaže:"Mi toga imamo puno u našoj zemlji!" Zatim Kinez baci rižu i kaže:"Mi toga imamo puno u našoj zemlji!" Zatim na red dođe Nemac a na to će Bosanac njemu: "Da se nisi usudio!" Nevinašce

Tu bi trebo neš napisat???
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

Amerikanac baca dolare kroz prozor i kaže:"Mi toga imamo puno u našoj zemlji!" Zatim Kinez baci rižu i kaže:"Mi toga imamo puno u našoj zemlji!" Zatim na red dođe Nemac a na to će Bosanac njemu: "Da se nisi usudio!" Nevinašce

dobar, dobar... LOL
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

odličan je vic
16 godina
neaktivan
Humor

XD hvala svima! :D

16 godina
neaktivan
Humor

bili japanac, amer i mujo u pustinji, i našli zlatnu ribicu u nekoj oazi. Ribica kaže "ako me pustite svakom ču

ispuniti po želju". Amerikanac kaže on bi natreg u New Jork i ribica ga pošalje tamo, japanac kaže on bi u tokio i

ribica ga pošalje u tokio, a sada muko kaže "meni je dosadno bez njih dvoje ajde ih vrati natrag"

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 0:26 (gamer2400).
16 godina
neaktivan
Humor

e da evo sjetio sam se jos nekoga.

Ide peder pustinjom i sretne arapa i pita ga:

-sto je ispod pijeska?

na to odgovori arap: pjesak!

-a ispod pjeska pjeska?

-pijesak!

-a ispod pijeska pijeska pijeska?

-pijesak,odgovori arap!

-a ispod pjeska pjeska pjeska pjeska pjeska pjeska pjeska?

-a kur**!

-Super! A sad kopaj!

16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

-sto je ispod pijeska?

-a ispod pjeska pjeska?

-pijesak!

-pijesak,odgovori arap!

-a kur**!

-Super! A sad kopaj!

kakav jadan vic
16 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...
PoToKTM kaže...

-sto je ispod pijeska?

-a ispod pjeska pjeska?

-pijesak!

-pijesak,odgovori arap!

-a kur**!

-Super! A sad kopaj!

kakav jadan vic
 hvala! To sam i ja za tvog isto reko! znas?
16 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...
PoToKTM kaže...

-sto je ispod pijeska?

-a ispod pjeska pjeska?

-pijesak!

-pijesak,odgovori arap!

-a kur**!

-Super! A sad kopaj!

kakav jadan vic
 vic je strava :=)
JAGSHEMASH !!!
16 godina
neaktivan
Humor

Ispricavam se ako je vec ovaj vic bio !!!

Umro komunist i došao pred Boga.
Bog ga pošalje vragu u pakao.
Nakon nekog vremena Bog proviri u pakao, kad tamo, trava pokošena, cvijeće posađeno posvuda...
Pozove Bog vraga i pita ga o tim novostima u paklu.
Vrag mu reče: To je sve onaj komunist doveo u red.
Svidjelo se to Bogu, pa posudi na neko vrijeme komunista da mu uredi raj.
Prolazi vrijeme, a Bog ne pušta komunista natrag u pakao.
Dosadilo vragu čekati, pa se opet obrati Bogu: Gospodine kad ćete mi vratiti komunista?
Bog: Slušaj, nisam ja nikakav gospodin! Ja sam drug, i najvjerojatnije ne postojim !!!

JAGSHEMASH !!!
16 godina

Jedan mladi katolički svećenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni riječi progovoriti pa upita biskupa za savjet.
Ovaj mu reče:
- Sljedeći put popij čašu vode s dvije kapljice votke i odmah ćeš se osjećati slobodnije.
Poslije toga svećenik se osjećao tako dobro da ga ništa nije moglo uznemiriti. Nakon povratka s mise dočeka ga cedulja s biskupovom porukom:
- Poštovani, rekao sam nekoliko kapljica votke u vodu, a ne obratno. I još par savjeta: Nije potrebno stavljati kriške limuna na rub pehara. Ormar pored oltara je ispovjedaonica, a ne WC. Ne oslanjajte se više na kip Blažene djevice Marije, ne grlite ju i ne ljubite. Postoji 10 zapovjedi, a ne 12, 12 je apostola, a ne 7. Nijedan od njih nije bio patuljak. Isusa i njegove učenike ne zovemo J.C. and Co. David je pobijedio Golijata praćkom i kamenom, nije ga umlatio i prosuo mu mozak. Judu ne nazivamo kurvinim sinom. Papu ne zovemo El Padrino. Bin Laden nema veze s Isusovom smrću. Sveta vodica je za posvećivanje, a ne za osvježavanje ispod pazuha. Ne sjedi se ispred oltara i ne stavlja se noga na Bibliju. Hostija nije grickalica uz vino, već za vjernike. Grešnici idu u pakao, a ne u p. u m. Onaj u kutu, pored zbora, kojega ste nazvali pederom i transvestitom u suknji, bio sam ja. Na kraju se kaže amen, a ne fajront.

Nadam se da me neće kaznit zbog malo psovki, ako pa me ipak hoće,  Molim moda da obriše post !

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 8:42 (kostolomac).
17 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

Jedan mladi katolički svećenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni riječi progovoriti pa upita biskupa za savjet.
Ovaj mu reče:
- Sljedeći put popij čašu vode s dvije kapljice votke i odmah ćeš se osjećati slobodnije.
Poslije toga svećenik se osjećao tako dobro da ga ništa nije moglo uznemiriti. Nakon povratka s mise dočeka ga cedulja s biskupovom porukom:
- Poštovani, rekao sam nekoliko kapljica votke u vodu, a ne obratno. I još par savjeta: Nije potrebno stavljati kriške limuna na rub pehara. Ormar pored oltara je ispovjedaonica, a ne WC. Ne oslanjajte se više na kip Blažene djevice Marije, ne grlite ju i ne ljubite. Postoji 10 zapovjedi, a ne 12, 12 je apostola, a ne 7. Nijedan od njih nije bio patuljak. Isusa i njegove učenike ne zovemo J.C. and Co. David je pobijedio Golijata praćkom i kamenom, nije ga umlatio i prosuo mu mozak. Judu ne nazivamo kurvinim sinom. Papu ne zovemo El Padrino. Bin Laden nema veze s Isusovom smrću. Sveta vodica je za posvećivanje, a ne za osvježavanje ispod pazuha. Ne sjedi se ispred oltara i ne stavlja se noga na Bibliju. Hostija nije grickalica uz vino, već za vjernike. Grešnici idu u pakao, a ne u p. u m. Onaj u kutu, pored zbora, kojega ste nazvali pederom i transvestitom u suknji, bio sam ja. Na kraju se kaže amen, a ne fajront.

Nadam se da me neće kaznit zbog malo psovki, ako pa me ipak hoće,  Molim moda da obriše post !

To se ne smije brisati! Vjerojatno najbolji štos u cijeloj temi!
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 13:46 (Horagio).
16 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

Ovaj mu reče:

Dobar je vic, dobar!
Svi znaju što je celibat, zar ne? Na engleskom celebate E pa jedan vic:
Mladi redovnik je stigao u samostan. Dodijeljen je da pomaže ostalim redovnicima kopirati prepisujući stare propovjedi i zakone.

Primjetio je, da uvijek svi redovnici prepisuju iz kopija a ne iz originalnih svitaka. I tako novi redovnik ode do glavara samostana da ga pita zašto se ne prepisuje iz originalnih svitaka, ukazujući na to da je netko mogao samo malo pogriješiti ili nešto propustiti u kopijama, pa čak i u onoj prvoj napravljenoj, to nebi bilo nikada ispravljeno! U stvari, ta bi greška bila uvijek prepisivana u svim daljnjim kopijama.

Glavar samostana reče, "Stoljećima smo prepisivali s kopija, ali si to dobro primjetio."

Otišao je dolje u mračne ćelije ispod samostana gdje su bili originalni rukopisi arhivirani i čuvani u zaključanom sefu, a izgledali su kao da nisu bili otvoreni stotinama godina.

Sati su prolazili, a nitko nije vidio starog glavara samostana . . .

Mladi se redovnik zamislio, i otišao potražiti starog glavešinu dolje u mraćne ćelije samostana. Vidjeo ga je kako udara glavom o zid i kuka.

"Promaklo nam je R ! Promaklo nam je R !

Promaklo nam je R !"

Prednji dio glave mu je bio krvav, krv se niz lice sljevala, a on je nekontrolirano plakao. Mladi redovnik je pitao starog glavešinu, "Što je tako loše Oče?"

Škripavim, prepuklim glasom mu odgovori stari glavešina, "Riječ je bila...

"CELEBRATE !!! " (Slavlje, a ne celibat)
Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
16 godina
Humor

Zašto se zid sruši kad se plavuša nasloni na njega?

- pametniji popušta!

17 godina
neaktivan
Humor

Ovaj mi je dobar:

Sreli se američki, ruski i bosanski miš na pogrebu francuskog miša, kojeg je metlom ubila 80-godišnja spremačica.

Američki miš naruči dupli viski i počne se hvaliti ostalim miševima:
Kad naiđem na mišolovku, aktiviram je repom, uhvatim u zube šipku dok ide prema meni i podignem je na prsima 20 puta gore-dolje da mi se otvori apetit.

Ruski otpije pola boce votke i uzvrati: Kad ja naiđem na otrov za miševe, odnesem ga u rupu, smrvim u fini prah i to stavljam u kavu da me ujutro bolje razbudi.

Bosanski miš popije svoju rakiju, pogleda ih prezirno i kaže:
- Nemam vremena slušati ovakve gluposti. Idem doma ševiti mačku.

A ovaj nije loš:

Amerikanac:
- Ja sam men! Kakav men? Džentlmen...

Englez:
- Ja sam men!! Kakav men? Biznismen...

Bosanac:
- Ja sam men!! Kakav men?? Nepismen...

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 18:52 (BORN).
16 godina
neaktivan

Amerikanac:
- Ja sam men! Kakav men? Džentlmen...

Englez:
- Ja sam men!! Kakav men? Biznismen...

Bosanac:
- Ja sam men!! Kakav men?? Nepismen...

hehe ovaj je stvarno dobar

evo jedan
pricaju dva studenta i pita prvi drugog ocemo na kavu ili na predavanje kaze drugi bacat cemo novcic pa ako ostane u zraku idemo na predavanje
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

evo jedan
pricaju dva studenta i pita prvi drugog ocemo na kavu ili na predavanje kaze drugi bacat cemo novcic pa ako ostane u zraku idemo na predavanje
 dobar
16 godina
neaktivan
Humor

Bili Perica i njegov otac na nudističkoj plaži i Perica radoznalo upita tatu (pokazujući na onu stvar): • Šta ti je to? Otac će: • To je moja ptičica koja leži na svojim jajima u svom gnezdu. Zaspao otac i kad se probudi, vidi da je u bolnici i upita Pericu otkud on tu, a Perica će: • Ja malo pomilova tvoju pticu, a ona mene pljune, a ja se ne dam zajebavati. Ja njoj odmah slomim vrat, razbijem jaja i počupam gnezdo!

Dolazi Japanac kod Muje u prodavnicu i kaže: • Yosimokotoso Coca-Cola. • Limenku čega?!

Šta radiš ako ti plavuša baci granatu? Izvučeš osigurač i vratiš joj!

Zašto je Aladin ostavio svoju princezu? Pročitaj njegovo ime unatrag
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 19:50 (powerslave).
16 godina
neaktivan
Humor

Mujo i Suljo bili u lovu i Sulju je prilikom obavljanja velike nužde ugrizla zmija za spolni organ. Sjetili su se odmah da pozovu doktora, ali u šumi gdje su bili, nije bilo signala pa je Mujo otišao na obližnje brdo i nazvao doktora:

Doktore, Suljo i ja smo u lovu i njega je ujela zmija...
Gdje ga je ujela?"
Pa iza grma dok je...
Ma ne mislim na to, nego za koji dio tijela?
Ma, doktore, nezgodno je!"
Ma nije ni bitno, otrov pod hitno moraš isisati da se ne proširi po tijelu!
Ali, doktore...
Nema "ali", isisaj otrov ili mu nema spasa!
Vraća se Mujo, a Suljo uplašen i zabrinut pita:
Šta je rek'o doktor?
Rek'o ti je da umreš, odgovori Mujo

JAGSHEMASH !!!
17 godina
neaktivan
Bagi kaže...

Mujo i Suljo bili u lovu i Sulju je prilikom obavljanja velike nužde ugrizla zmija za spolni organ. Sjetili su se odmah da pozovu doktora, ali u šumi gdje su bili, nije bilo signala pa je Mujo otišao na obližnje brdo i nazvao doktora:

Doktore, Suljo i ja smo u lovu i njega je ujela zmija...
Gdje ga je ujela?"
Pa iza grma dok je...
Ma ne mislim na to, nego za koji dio tijela?
Ma, doktore, nezgodno je!"
Ma nije ni bitno, otrov pod hitno moraš isisati da se ne proširi po tijelu!
Ali, doktore...
Nema "ali", isisaj otrov ili mu nema spasa!
Vraća se Mujo, a Suljo uplašen i zabrinut pita:
Šta je rek'o doktor?
Rek'o ti je da umreš, odgovori Mujo

"Isisavanje" ne pomaže. Učio na biologiji. Na nastavi, ne Amsterdam.
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
16 godina
neaktivan
Humor

e ljudi nesto mi je sinulo sad

znate ono kad npr instaliravate neki program ili igru ono kad vam pise agree i to da mozete nastavit instalaciju a to nitko ne cita (barem mislim) mozda tamo pise:pristajete li dati 10000 kuna na ovaj racun:(I onda neki racun)......

ako ne uplatite do određenog roka idete u zatvor.....

mozemo uvijek provijerit di ste jer je vasa ip adresa poslana na nas mail

sad mozete nastaviti instalaciju....

znam da je glupo al eto to mi je sinulo

p.s nemote misliti da je to stvarno(mozda i jeSmijeh)

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

e ljudi nesto mi je sinulo sad

znate ono kad npr instaliravate neki program ili igru ono kad vam pise agree i to da mozete nastavit instalaciju a to nitko ne cita (barem mislim) mozda tamo pise:pristajete li dati 10000 kuna na ovaj racun:(I onda neki racun)......

ako ne uplatite do određenog roka idete u zatvor.....

mozemo uvijek provijerit di ste jer je vasa ip adresa poslana na nas mail

sad mozete nastaviti instalaciju....

znam da je glupo al eto to mi je sinulo

p.s nemote misliti da je to stvarno(mozda i jeSmijeh)

Netko bi to otkrio i nitko ne bi kupio igru. Uostalom, kod pirata toga sigurno neće biti.
16 godina
neaktivan
Humor

skim si -s njim si

16 godina
neaktivan
Humor

evo jedna izjava

jednog je dana kiša padala 2 dana zaredom!

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
16 godina
neaktivan
Humor

Pitaju Crnogorca dali više voli Boga ili Tita.

Odgovara Crnogorac: -Oba jednako! Bog mi je dao nedjelju da odmaram, Tito subotu, još da mi je nać samo petoricu takvih!

16 godina
neaktivan
Humor

Kako se zove vepar sa 3 noge?

Nepar

Koje su posljednje rijeci kapetana Titanica?

Jebo te led!

16 godina
neaktivan
Humor

kako crnogorci peru auto? dvijica stoje sa strane sa spužvama, jedan uđe u auto i vozi auto naprijed natrag

17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

kako crnogorci peru auto? dvijica stoje sa strane sa spužvama, jedan uđe u auto i vozi auto naprijed natrag

ROFL predobro
MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice