EU kratko i jednostavno !? zaključana tema

poruka: 427
|
čitano: 42.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
EU kratko i jednostavno !?

Mislim da svak osjeti na svojoj koži rad oko prilagodbe zakona i pravilnika. To mi se sviđa i ulazi mi se samo zato da Zakoništo brže i djelotvornije djeluju. Zato i imamo problem sa poglavljem pravosuđa.

Nemam ksenofobskih misli bez pokrića. Svak bi trebao biti dobrodošao iz druge sredine,ako pridonosi ubrzanju točkića razvoja.

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
14 godina
neaktivan
Vidjet cemo sta ce biti, još malo za kupanac u Crikvenici morati cu dobiti dozvolu Slovenca...
Čist račun duga ljubav!
15 godina
protjeran
Re: EU kratko i jednostavno !?
Mustafa kaže...

Bojati se EU mogu samo prevaranti, lopovi,  neradnici, preprodavači, nacionalisti, komunisti i većina tih što završavaju na ISTI.

Najvise se veselim propasti sustava rodbinskih veza koji kao sto jedan lik ovdje zna, seze sve do sudstva. 

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
15 godina
odjavljen
Monopol kaže...
Vidjet cemo sta ce biti, još malo za kupanac u Crikvenici morati cu dobiti dozvolu Slovenca...

{#}

Predrasude at it's best {#}

15 godina
protjeran
Ohoho vidim dosta forumaša dolazi u crikvenicu, živim u njoj 16 godina i ne vidim po čem je tak posebna:)
ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže..
Najvise se veselim propasti sustava rodbinskih veza koji kao sto jedan lik ovdje zna, seze sve do sudstva. 

Ja se najviše veselim kaj ćemo onda mi lifrati janjeća jaja i pajcekova vuha istočno od nas,hehehe

15 godina
neaktivan
Toliko je bilo u Puli predlani :)
Ove godine idem na Rab , tko mi kriv sto sam glup i ne idem u Grčku po 3x jeftiniji :(
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
15 godina
odjavljen
gjurki kaže...
Ohoho vidim dosta forumaša dolazi u crikvenicu, živim u njoj 16 godina i ne vidim po čem je tak posebna:)

Tko kaže da je posebna, meni se baš sviđa jer je jednostavna i ima lijepe plaže...

14 godina
neaktivan
Svi idu jel sam za sat i 20 minuta tamo! :)
Čist račun duga ljubav!
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Mene su starci vodili u Crikvenici kad sam bio kikic, tj. Jadranovo zato sto nismo imali para za juznije :(
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
15 godina

Iz jedne zajednice ( Juge ) ulazimo u drugu ( Eu )

http://balcanclubsoundno1.tk/ besplatno skidanje rmx-a,mixeva :)) dj darac (ja) i dj knezo admini :)
15 godina
protjeran
Crikva je jeftina i lijepa, a ne u dalmaciji ni jedna plaža nema plavu zastavu a sve skupo. Kataka :)
16 godina
odjavljen

Ako upadnemo u EU, na cijenama će se promijeniti jedino znak- Kn u € dok će plaće preračunati po tečaju da jedan € ima 8 kn.

Ne želim to.

Kao i druge europske izmišljotine. 

EU želi da Hrvatska uđe u njenu zajednicu? Nema problema, ali neka to i pokažu. Neka nam Eu plaća pola PDV-a, neka nam daje još 25 % plaće. Neka dovedu kompanije iz zemalja njene zajednica da otvore pogone kod nas. Gdje je to? Nema toga, niti će ikada biti.

Bajke i basne za malu djecu.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

A sto je sa ovih 20 godina izmedju :) Sve skupa sutra ćemo bit manje vise sigurni dal ulazimo u EU ili možemo počet tražit alternative u vidu bjeg glavom bez obzira ili popularno zvano trbuhom za kruhom u Nemacku :) Laku noc ljudi :)
14 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Ovog ljeta evo i ja dolazim :)

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
17 godina
protjeran
crni pauk kaže...

Samo kaj u jugi je sve bilo naše (gamad kasnije pokrala i upropastila), i samo smo napravili...MI, a ne "oni". Ako smo prije, možemo i sad...onda smo bili u većem škripcu, sad nas samo koče samo vladajući majmuni, nema hladnog rata, dugogodišnjih posljedica WWII, trpanja više zemalja koje ne trpe jedna drugu u jednu zajednicu, i opet se sve napravilo i sve se moglo. U kombinatu Moslavina, bile su saborske plaće, moja pokojna baka radila u Okiu za plaću koja je bila 4 puta veća, sve do privatizacije.

Tak da sve više manje kaj je oko nas, napravilo se u onoj "zajednici"...BEZ europe i nesposobnjakovića koji će nam dirigirati kaj i kak moramo, da bi oni mogli pokrasti ovo još kaj je ostalo. Živim u kući koja se napravila u ono vrijeme, dok ja u ovo, radim duplo više nego moji onda, a temelji čekaju da cigla sama skoči na njih.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 22:56 (doxy).
15 godina
protjeran
Onda po ljeti treba nabacit jedan bug forum picigin:)
14 godina
protjeran
doxy kaže...

Samo kaj u jugi je sve bilo naše (gamad kasnije pokrala i upropastila), i samo smo napravili...MI, a ne "oni". Ako smo prije, možemo i sad...onda smo bili u većem škripcu, sad nas samo koče samo vladajući majmuni, nema hladnog rata, dugogodišnjih posljedica WWII, trpanja više zemalja koje ne trpe jedna drugu u jednu zajednicu, i opet se sve napravilo i sve se moglo. U kombinatu Moslavina, bile su saborske plaće, moja pokojna baka radila u Okiu za plaću koja je bila 4 puta veća, sve do privatizacije.

Tak da sve više manje kaj je oko nas, napravilo se u onoj "zajednici"...BEZ europe i nesposobnjakovića koji će nam dirigirati kaj i kak moramo, da bi oni mogli pokrasti ovo još kaj je ostalo. Živim u kući koja se napravila u ono vrijeme, dok ja u ovo, radim duplo više nego moji onda, a temelji čekaju da cigla sama skoči na njih.

Dosadni ste više s tom Pljugoslavijom.

Tko se imalo razumije u ekonomiju i tko zna podatke, zna da je ondašnja Yuga još 1982 bankrotirala zbog nerealnih "plata" u tim kombinatima, Pikovima i zadrugama.

Država je dizala vani kredite, zidala stanove, dijelila kredite za gradnju kuća koji nisu imali valutnu klauzulu pa se za tri godine rata s 300 DM za  kredit kuće pretvorio u 3 DM.............. i t d

Pola firmi je loše poslovalo a "lični dohotci" su se nemilice povećavali, bile su i trinaeste plaće itd... i onda dođe Marković, makne 6 nula i evo ti rješenja inflacije. {#}

To ne opravdava poslijeratne lopove nikako.

Forumaš Mustafa GURU !! Najbolji forumaš po izboru redakcije PC Chipa !
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Ako upadnemo u EU, na cijenama će se promijeniti jedino znak- Kn u € dok će plaće preračunati po tečaju da jedan € ima 8 kn.

Ne želim to.

EU želi da Hrvatska uđe u njenu zajednicu? Nema problema, ali neka to i pokažu. Neka nam Eu plaća pola PDV-a, neka nam daje još 25 % plaće. Neka dovedu kompanije iz zemalja njene zajednica da otvore pogone kod nas. Gdje je to? Nema toga, niti će ikada biti.

mi želimo u EU , tko je rekao da EU želi nas? mi smo ti koji trebamo započeti pregovore. opet ne kuzim,pa samo pogledajte sve novije zemlje u EU to su sve nerazvijene zemlje, i one su trazile da uđu u EU i ušle su , isto tako mogu i izači što dosad nitko nije učinio. i tko se buni protiv EU u tim zemljama??? jeste culi kojeg slovenca?

karamba!
16 godina
protjeran
Omega_vu kaže...
vexx5555 kaže...

Ne želim to.

mi želimo u EU , tko je rekao da EU želi nas? mi smo ti koji trebamo započeti pregovore. opet ne kuzim,pa samo pogledajte sve novije zemlje u EU to su sve nerazvijene zemlje, i one su trazile da uđu u EU i ušle su , isto tako mogu i izači što dosad nitko nije učinio. i tko se buni protiv EU u tim zemljama??? jeste culi kojeg slovenca?

Da jesam, čuo i čitao o mnogo njih koji se žale. Malo googlaj pa vidi. Ne mogu izaći kada su i ušli bez da se pita (tj. kao pita se ali ne važi ako se kaže ne).

http://dizanje-ratia.info
14 godina
Omega_vu kaže...
vexx5555 kaže...

Ne želim to.

politicari zapocinju pregovore a ne narod...nisi ti ni ja ni neko treci utjeca na to nego vlada i predstavnici drzave...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Omega_vu kaže...
vexx5555 kaže...

Ne želim to.

politicari zapocinju pregovore a ne narod...nisi ti ni ja ni neko treci utjeca na to nego vlada i predstavnici drzave...

tko je birao te politicare?

karamba!
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Omega_vu kaže...
vexx5555 kaže...

Ne želim to.

Da jesam, čuo i čitao o mnogo njih koji se žale. Malo googlaj pa vidi. Ne mogu izaći kada su i ušli bez da se pita (tj. kao pita se ali ne važi ako se kaže ne).

evo googlam al nenadjem , valjda google nest ne radi {#}

edit: uh evo naso sam , izgleda da se ovaj u sredini ne slaže :

karamba!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 0:22 (Omega_vu).
14 godina

NE.Kratko i jasno,ako izgalsamo za ulazak selim u Kanadu.

Oderat će nas ko kamatari.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
odjavljen
KKristijan kaže...

Mani je cilj da ova država poživi taman onoliko koliko mi treba da završim fax i kupim kartu za Australiju.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
vexx5555 kaže...
KKristijan kaže...

Mani je cilj da ova država poživi taman onoliko koliko mi treba da završim fax i kupim kartu za Australiju.

Druga zemlja,ista stvar ;)

S ovakvom vlasti sumnjam i u toliko.,..

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Ja dozvolu za kupanje ovdje kod mene moram dobiti od Hrvata, to ti se zove kapitalizam, a to šta ti spominješ je nacionalizam, možda i šovinizam... a prije svega balkanizam vulgaris!

Uzmeš lijepo ti plažu u koncesiju pa ćemo tebi plaćati kupanje - meni je sasvim svejedno tko će na kraju sezone voziti njemački mercedes, ti ili neki Slovenac.

Banke i sve drugo šta vrijedi je u vlasništvu stranaca i još smo im dužni (koliko ono?) 40-ak milijardi... pa mi smo već odavno porobljeni, a ponajviše od ovih naših "domoljuba" koji su pokrali toliko da ti to niti jedan stranac nebi uspio napraviti.

A sad zašto je domaći uspio pokrasti više od ijanci i jednog stranca - zato šta narod pod budnim okom prati strance dok domaćem, koji sa rukom na srcu ljubi šahovnicu vjeruje jer je on, bože moj, naš čovik!

Imam i ja MNOGO toga za prigovor o EU ali dosta toga šta sam ovdje pročitao nema veze ni logike sa ičim, a kamoli sa EU!

14 godina
neaktivan

Naši političari su sve rasprodali, sada kada nemaju više kaj prodati traže spas u EU! {#}

Čist račun duga ljubav!
17 godina
Mustafa kaže...

Dosadni ste više s tom Pljugoslavijom.

Tko se imalo razumije u ekonomiju i tko zna podatke, zna da je ondašnja Yuga još 1982 bankrotirala zbog nerealnih "plata" u tim kombinatima, Pikovima i zadrugama.

Država je dizala vani kredite, zidala stanove, dijelila kredite za gradnju kuća koji nisu imali valutnu klauzulu pa se za tri godine rata s 300 DM za  kredit kuće pretvorio u 3 DM.............. i t d

Pola firmi je loše poslovalo a "lični dohotci" su se nemilice povećavali, bile su i trinaeste plaće itd... i onda dođe Marković, makne 6 nula i evo ti rješenja inflacije. {#}

To ne opravdava poslijeratne lopove nikako.

I ja sam to čuo od staraca, navodno se država za ciglih 45 godina bila zadužila za 16 milijardi dolara {#}

Lako tako dijelit velike plaće i gradit tvornice kad se toliko zadužiš

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan

Ne znam kako ćemo mi u EU sa tolikim komunjarama i balkanezerima,sigurno bumo 20 godina na monitoringu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice