Eksperimentiranje na zivotinjama

poruka: 8
|
čitano: 1.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

dobio sam projekt u skoli da napravim prezentaciju o eksperimetiranju na zivotinjama... pa ako imate nekakv link, tekst, referat ili sl molio bih link :) hvala

16 godina
Re: Eksperimentiranje na zivotinjama
google is your friend.
Jos si mogo rec da ti sve napravimo pa da ti to samo odneses na usbu..pa mislim kakvih bezobraznih ljudi(djece) ima ovdje.
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
16 godina
neaktivan

ja svoje majice redovito testiram na psu... i ne pašu mu :D

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
14 godina
protjeran

Naslov teme me je podsjetio  na seksualne eksibicije,ne znam zašto..

Ontopic:Ovo nije Caritas,prosi negdje drugdje. Oprosti na mogućoj neuljudnosti,ali ovakve teme su nepotrebne.

EDIT:Stavljam temu na praćenje,da vidim hoće li išta ispasti iz svega toga.

Roćka
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 22:01 (Roćka).
14 godina
protjeran
MilkMan kaže...
google is your friend.
Jos si mogo rec da ti sve napravimo pa da ti to samo odneses na usbu..pa mislim kakvih bezobraznih ljudi(djece) ima ovdje.

Mene čudi to kaj nije tražio da mu ulovimo nekaj da može krenut s eksperimentom.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
17 godina

jbt ko da sam reko da mi trebate dat bubreg pa ajde... jesam mozda reko da mi trebate napraviti prezentaciju ili nesto slicno?? trazio sam da mi eventualno neki link za neku zanimljivost ili sl sta se odma palite

18 godina
neaktivan

Dugoročno će ti bit korisnije da sam napraviš prezentaciju nego da je skineš sa neta. A nije da je teško ovo napravit, stvarno je laka tema, moš napisa 20 stranica o tome za dvi ure.

U životu neš moć takve prečace poduzet za ono šta je bitno pa se nemoj učit tome. Kad ti šef na poslu zada zadatak neš ga moć tek tako skinit sa neta.

P.S.

Ako sam krivo razumio i ti u originalnom postu samo tražiš resurse onda se ispričavam. Ali definitivno zvuči kao da tražiš tuđi uradak za plagijatizirati. A i ako samo tražiš resurse odi onda si opet pogriješio, jer to ti sve Google može dat a BUG forum nije baš okupljalište zoologa i veterinara...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 18:29 (Enkidu).
16 godina
trebali bi promjenit naziv iz bug.hr u zoo.hr
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice