Evo javljam se da prije par dana od kojih mi je EnlightenedPhoenix poslao hdd 160gb 2,5 sata i odlično ga zapakovao i testirao sam i ima svu moju pohvalu.
Dakle pouzdan trgovac.
Pohvale 10/10.
Svima Sretan Božić!
Evo javljam se da prije par dana od kojih mi je EnlightenedPhoenix poslao hdd 160gb 2,5 sata i odlično ga zapakovao i testirao sam i ima svu moju pohvalu.
Dakle pouzdan trgovac.
Pohvale 10/10.
Svima Sretan Božić!
Evo da i ja Nella pohvalim :)
Poslao mi je dva venta i zvučnu karticu i stiglo je majstorski upakirano i evo radi sve kako treba tako da je pouzdan :)
Ocjena: 10/10
Zaboravio napisat dasam trgovao s korisnikom Kant i sve odlicno proslo, samo sto sam ja nest zeznuo kod slanja i paket u vrjednosti 100kn , apostarinu je platio63kn :(
ponudio sam mu da platim japostarinu kad sam vec zezno, no nije htio i sve je platio
15/10 ocjena
Jabih pohvalio Danny_HRa, uplatio mu lovu i odmah skoro mi je čovijek naručio BFBC2 Vietnam. Hvala majstore.
Stavite STICKY i povežite sa TRŽNICOM,
tako da ne moram prekopavati pol foruma jer ne mogu uvjek naći temu... -.-'
Stavite STICKY i povežite sa TRŽNICOM,
tako da ne moram prekopavati pol foruma jer ne mogu uvjek naći temu... -.-'
To je sitina, treba staviti sticky i povezati, ali do tada prati temu pa je lako nađeš ;)
kach- KRALJ poslao mi Bfbc2 Limited edition nekoristeni key i u kutiji za samo 100kn sve super ocuvano sve pohvale !! 15/10
Moram pohvaliti Tvrdy-a, čovjek je legenda. Giftao mi par igara na Steamu, ja njemu za koji dan uplaćujem pare na račun.
Dobra iskustva: Koko
http://www.bug.hr/forum/user/koko/11357.aspx
Razmjena dobara...
Ja njemu dvije kartice prošli tjedan, on meni ovaj tjedan jednu, po dogovoru.
Svatko je platio svoju poštarinu 44kn, i to je to.
Sve uredno spakovano, čak mi je poslao i originalni CD sa driverima od XFX-a. :D
Ja njemu dvije kartice 8800GT/4850HD...
Sve radi OK...
Sad radim CFX 4870 1GB XFX, 4870 512Mb Gigabyte i 4870 512Mb MSI.
Jedino što ću jedno vrjeme morati biti bez X-Fi zvučne kartice jer neće stati na ploču.
PS - Kasnije ostavljam samo XFX-icu i Gigabyteicu, MSI je referentna kao i Gigabyte, ali nije tako dobar OC-er,
dok je XFX-ica nereferentnig PCB-a i supercool (pasivna na memorijama, a hladnija).
takoder mogu reci za dona samo dobre stvari jer se usudio poslat grafu jer mi je vjerovao da ga necu zeznuti i to same pohvale
moram reći neugodno iskustvo s forumašem definho. nakon razmjenjenih 8 privatnih poruka i dogovora oko prodaje računala, pristaje na kupnju i moju cijenu, te nakon toga se ne javlja 7 dana. kad sam ga priupitao šta je s našim dogovorom on kaže da je odustao, al mi je zaboravio javit. palac dolje za posao sa ovim forumašem.
EraserHead...
Prodao mi je key, koji sasvim ispravan...
Pohvala za poštenost i brz dogovor :)
EarserHead...
Prodao mi je key, koji sasvim ispravan...
Pohvala za poštenost i brz dogovor :)
Stavi link na dotičnog forumaša jer ga tražilica ne pronalazi.
Molim da stavite ime Plahi pod pozitivna iskustva i to velikim slovima na prvo mjesto ako vec nije.
Od njega sam kupovao bad company 2 vietnam key i doticni gospodin mi je dao key prije nego sam mu uplatio novce na racun!!
hvala ti jos jednom plahi!
Kupac:Ja
Prodavač:Asta
Predmet: Thermaltake Jing
Spustio cjenu za 50kn, izašao maksimalno u susret i dovezao mi ga preko pola grada, iako sam zakasnio s obečanim datumom kad ću ga uzet :) Pohvale s moje strane.
Velika pohvala za hellraz0r -a koji mi je na steamu poklonio CS .
Ocjena : 15164845+, odlican je decko ;)
Velika pohvala za hellraz0r -a koji mi je na steamu poklonio CS .
Ocjena : 15164845+, odlican je decko ;)
BTW... JA sam bio u pozitivni iskustvima na prosloj listi.. Prvo sam bio na black i onda sam zaradio pozitivne poene i prebacen sam u white listu
Bilo bi dobro kad bi se pojedinom formašu dodjelivali i "bodovi".
Koliko poz i koliko neg iskustva (feedback).
Da se npr počne vodit evidencija o tome, jer neki (neću imenovat, ali zna se tko), jednom prevare, pa su jednom pošteni, pa jednom prevare i tako dalje, a na White listi su...
Bilo bi dobro kad bi se pojedinom formašu dodjelivali i "bodovi".
Koliko poz i koliko neg iskustva (feedback).
Da se npr počne vodit evidencija o tome, jer neki (neću imenovat, ali zna se tko), jednom prevare, pa su jednom pošteni, pa jednom prevare i tako dalje, a na White listi su...
Trebalo bi, ali treba vremena :P
Imam puno posla zadnje vrijeme, kada nađem vremena iskemijato ću nešto, već imam tablicu sa brojem bodova, samo to treba lijepo srediti i složiti :D
Ja njemu poslao jednu PC igru poštom, on meni uplatio pare na račun prije nek ju je dobio.
10/10
eh neda mi se sada raspisivati ali uglavnom
Kupac TERROR,
kupio plocu od mene, sve je uredno proslo jedino sam slao brzom postom pa sam mu uplatio razliku da prebijemo posto stoji grozno sa lovom
Prodavaoc PLK
kupio sam od njega BATTLEFILED BAD COMPANY 2 sve super radi super prodavaoc
za obojicu 10/10
eh neda mi se sada raspisivati ali uglavnom
Kupac TERROR,
kupio plocu od mene, sve je uredno proslo jedino sam slao brzom postom pa sam mu uplatio razliku da prebijemo posto stoji grozno sa lovom
Prodavaoc PLK
kupio sam od njega BATTLEFILED BAD COMPANY 2 sve super radi super prodavaoc
za obojicu 10/10
Da potvrdim, dečko fer korektan, vratio mi je dio poštarine pošto me pošta koštala punih 75 kuna...
Inace, fino zapakirano poslao, sada smo dogovorili također nekakav deal za ploču maticnu, pa imam opet posla...:D
5/5
Hi there :)
Zanima me je li imao neko iskustva sa forumašem Frenkyca?
Ja njemu poslao jednu PC igru poštom, on meni uplatio pare na račun prije nek ju je dobio.
10/10
Povratni feedback na korisnika oddball
Poslao kako je rekao, doslo...
10/10...