Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika izdvojena tema

poruka: 2.244
|
čitano: 1.527.012
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
14 godina
neaktivan
Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

Je to je moj jedan od mojih hardova,AbeDomeNus iliti Duje Vučković me prevario i izigrao moje povjerenje,

naime dobio je jezičce za GPU memoriju gratis,a opako me lagao oko tih Raptora.

Materijalna šteta nije velika ali smatram da takvim muljatorima nije mjesto ni na jednom forumu,

osim toga važno je povjerenje.

Hvala članu mislavu jer mi je pomogao s informacijama,naime diskove sam obilježio markerom

brojevima 1. i 2. jer su radili u raidu.

A pozdrav Duji s onom; u laži su kratke noge.

vide se gornja dva diska su Raptori,a jasno se vidi br.2 dakle ovaj naj gornji je dotični br 1.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 10:44 (djavolski).
16 godina
neaktivan
Re: Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika
teo7 kaže...

evo jedno malo čudno iskustvo i stvarno ono:

ovako ja sam od d.mario.d-a kupi steam(mw2,bo,audiosruf,super meat boy,trackmania united,protal) i bfbc2 key za samo 170 kn, i onda se on kilavio s promjenom emaila i ja kao neznalica o steamu nisa ništa rekao i samo odjednom vidim da se neko ulogiro s drugog kompa i da je upalio steam guard.Odmah sam pretpostavio tko je to i  javim se ja njemu on ko oke rješit čemo.I dao mi drugi acc koj je vrijedniji i ja sad se nisam buni i pošto sam imao problema sa eadm-om onaj key od bfbc2 nisam ni iskoristio i napokon taj isti dan ja rješim taj problem i idem se ulogirat na eadm acc koj mi je dao ništa ,idem upista kod u svoj eadm ništa javim se ja njemu i kaže on meni da zna da je igra na tom acc-u i on zna pass i otišo je taj dan(ovaj petak) na poslovni put i vidim da je jučer online i nikako da otključa pp da rješimo to i samo sam htio podjeliti s vama ovo...

predmet:kupovina-steam-acc

kupac:teo7

prodavač:d.mario.d

ocjenaa: hmm fkt neznam volio bih čuti vaše komentare

evoga  pošto mi je prošli post obrisan jer sam stavio ss-ove pp-a a to nije dozvoljeno..mislim da je ovo dovoljan dokaz da me čovjek zeznuo:

po potrebi šaljem slike od pp-a koje dokazuju da m i je prodo navedeni key:

http://imageshack.us/photo/my-images/8/unledxol.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/641/swgyl.jpg/

ocjena 2/5 

iskustovo:

ovakvo ja sam krenuo sa kupnjom nekih igrica(steam acc-a) i sad ja nisam ama baš ništa znao u vezi steama i eadm-a(origina) i kupim ja steam i eadm acc  sa ovime:

AudioSurf
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Modern Warfare 2
Portal
Super Meat Boy
Trackmania United

+

eadm acc

sa battlefield bad company 2

170 kn-a

i ja kao dog se s njim da steam ne prebacujem na svoj mail(kao što rekoh nisam ništa znao o steamu)

a eadm me zezo nikako se nije htio inst i nakon nekog vremena(kojih 1 mj) meni se upali steam guard i vidim da se neko ulogiro s drugog kompa..i javim se ja njemu on dobro dobro rješit čemo to i uvali on meni drugi steam ..nisam se žalio jer je bio vrijedniji od ovog prvog..i onda mene neš zajebavali winsi i ja ih reinstaliram i uspijem nekako pokrenut origin i ja se hoču prija na origin(eadm) acc koj mi je dao i pokušavam upisat key i javljaju oni meni da je več iskorišten javljam se onda ja njemu da mi neče aktivirat key i kaže on meni da je na acc-u koj mi je dao(a uopče nije bila tako kaže support) a ja na taj acc nisam mogao ući(ušo sam dok sam dobio acc i 1 mj poslje tog nisam mogao uč) i oke kaže on meni da se javim supportu ja se javim i sa slika se vidi šta su mi rekli i jasno se vidi da je igra aktivirana debelo prije nego sam ja dobio key...

zamolio bih da ga stavite yellow listu

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 19:22 (teo7).
14 godina
neaktivan

eh,da jam kriv,jos jednom sorry

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 10:29 (Goddish).
14 godina
neaktivan

Prodavač: Kordy

Kupac: tripl3

Predmet: AMD Athlon II X2 250 3.0 GHz

Ocjena: 5+/5

Objašnjenje:

S prodavačem sam trgovinu i sve uvjete dogovorio unutar dva prva maila.

Razmjenili smo sveukupno 50 mailova, gdje je polovica bila riješavanje problema koje su nam zadali ovi iz pošte (gdje je prodavač bio sasvim susretljiv i poslao procesor iznova nakon što su mu ga vratioli ovi mamlzi iz HP-a) a druga polovica su bili trgovčevi upiti o stanju paketa tj. je li paket stigao, je li neoštećen...

Uglavnom, trgovac kojeg iskreno preporučam svima, susretljiv je, lako se s njim dogovori i brine za paket dok se ne dostavi. A pakira stvari kao da moraju proći ratnu zonu Iraka na putu iz Splita do Zagreba, tako da i tu sve pohvale.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 13:17 (tripl3).
17 godina
neaktivan

Prodavač:Spyware

Kupac:ja

Predmet:Logitech G9x

Opis:bilo je malo zavrzlama,ali sve smo riješili.krivu maskicu mi je poslal pa sam moral opet do njega po drugu,ali sve ok. 

Ocijena:(-5)/5

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
neaktivan

Pamet u glavu i vratite se na temu. Vredanje i vulgarizam ne podnosim

Relation to the original topic decreases with every single post
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 15:13 (Lazarus Long).
14 godina
neaktivan

Prodavač:Goddish

Kupac:mislavgray

Predmet:http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-chiftec-750-w/105055.aspx

Opis: sve ok bilo dogovor je bio da ja njemu dam lc power napajanje pod racun i 200 kuna, sve super bilo nisam probao napajanje kod njega rekao da radi isao na povjerenje ok, prebacili napjanje, oso doma kad napjanje se zdimi i umalo mi skuri cijelu konfiguraciju, sada napajanje NE RADI. Najbolji dio dao mi je osobno 3 mjeseca garancije, sada se pravi glup nit ne zeli vratit novce no rekao je prodajem g15 i velim ok daj mi nju umjesto novca ali KAO ne odgovara mu to, cim se spomene kada ce mi vratit novce od napajanja ili :

- nemoguce opce komunicirat s njim

- ode offline

- pravi se glupav

- mijenja temu

- najbolje na kraju: opravdava se da nije dao nikakvu garanciju

Ocijena:0/5

14 godina
neaktivan

Komentar na post iznad: "Tko s djecom liježe popišan se diže..." {#}

Uglavnom:

Prodavač: elina08

Kupac: tripl3

Predmet: [Kupovina] Radeon HD4870, HD4890

Ocjena: 5/5

Objašnjenje:

Nekoliko sati nakon postavljanja oglas, prodavač mi je ponudio karticu koji zadovoljava sve moje uvjete (Sapphire HD4980 1GB GDDR5, sa stock coolerom i Accelerom) i to uz sasvim pristojnu cijenu. Pričekao je dan da se smislim s mozgom, poslao slike, izvadio grafu, ja uplatio, on poslao. Došla dan nakon, bez problema.

Grafička je bila pomno upakirana, no ovi iz HPExa su ipak uspjeli zdrmati dva pasivca, što nije greška prodavača, te u bundleu nisi bili molex-to-6/8pin konektori, no, nisam siguran ni da su dio originalnog bundlea.

Grafička je, naravno, sasvim ispravna i prede ko mačkica.

U svakom slučaju, ugodno iskustvo {#}.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 13:17 (tripl3).
14 godina
neaktivan

svaki put kad odlucite trejdati nesto s nekime provjerite da li se nalazi na white/yellow ili black listi

Goddish je na black listi tako da ako te zajebe ili nesto slicno sam si si kriv {#}

14 godina
neaktivan

Prodavač:kokokoko

Predmet: AMD Phenom x2 555be

Opis: Dogovor je bio phenom x2 555be da ce poslat sutra busom za 400 kuna te on placa 20 vozacu (to mi je onda + bio!), no pitam navecer dal salje sutra veli ne, a ostali razgovor evo kopiram s inboxa sa fejsa i nista vise nemoram rec..

između Zvone Xp i Vi
Mislav Gray Kučenjak 6. srpanj u 19:24  
jel saljes sutra?!?
Zvone Xp 6. srpanj u 20:35  
why ner
Zvone Xp 6. srpanj u 20:41  
e, sory, uvalio frendu proc za 550kn upravo ugradio na njegovu M2N-E
Mislav Gray Kučenjak 6. srpanj u 23:30  
cek ti mene za*ebavas il koji K?!? .... ovo fakat nije ok od tebe

prodao i ugradio proc u samo 6 minuta, svaka cast.... 

16 godina
neaktivan
mislavgray kaže...

Opis: Dogovor je bio phenom x2 555be da ce poslat sutra busom za 400 kuna te on placa 20 vozacu (to mi je onda + bio!), no pitam navecer dal salje sutra veli ne, a ostali razgovor evo kopiram s inboxa sa fejsa i nista vise nemoram rec..

između Zvone Xp i Vi
jel saljes sutra?!?
why ner

Iskreno decki jbg, sva ta mjenjanja i kupovine ce vam prije ili poslije udariti u glavu.

Nije lose malo izaci van, otici na pice sa frendovima, malo odmora od silnih kupo-prodajnih dilova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 23:48 (dedaa).
14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
mislavgray kaže...

između Zvone Xp i Vi
jel saljes sutra?!?
why ner

Iskreno decki jbg, sva ta mjenjanja i kupovine ce vam prije ili poslije udariti u glavu.

Nije lose malo izaci van, otici na pice sa frendovima, malo odmora od silnih kupo-prodajnih dilova.

ja kad s nekim dogovr imam imam dogovor i eod mislim moze on prodat kom oce to je njegovo pravo al u 6 minuta promjenit misljenje lol kaj je najgore taman ono bio pumpped za sutra kad dode da upogonim pc jer mi proc jos fali... kad ono vidim pokerface

14 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

svaki put kad odlucite trejdati nesto s nekime provjerite da li se nalazi na white/yellow ili black listi

Goddish je na black listi tako da ako te zajebe ili nesto slicno sam si si kriv {#}

kada je bilo mijenjano i blabla nije bio ni na yellow ni na blek

17 godina
neaktivan

Savjet i opomena!

Citirajte pametno i sa dozom. Odnosno, naucite se izbacivati nepotrebne dijelove citata da bi se dobilo na preglednost poruke, smanjio spam i konacno...da se vidi na sto se tocno odnosi citat.

Relation to the original topic decreases with every single post
17 godina
neaktivan

Prodavač:tony32

Kupac:Ja

Predmet: Grafička Nvidija 8400gs i 1gb DDR2 Kingmax

Opis trgovanja:Tražio sam grafičku i ram za frenda, tony se javio, dogovorili se kroz par privatnih poruka i mailova. Danas došao paket, uredno zapakiran i naravno sve radi ko urica. Moja topla preporuka za trgovinu s dotičnim članom.

Ocjena: 5/5

World Championships: 7, GP started: 277, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,467
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 14:24 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

Prodavač:Monopol

Kupac:Ja

Predmet:Stik za wireless internet

Ocijena: 5/5

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 14:45 (jura).
16 godina
neaktivan
Re: Dobra i loša iskustva iz Bug oglasnika

Kupac: JA (PC Man)

Prodavač: KILLER55

Predmeti prodaje: Test Drive 2

5/5

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
15 godina

Kupac: ePlati.com

Prodavač: RaZ0R9111

Predmeti prodaje: Amd Athlon 64 x2 4400+

Opis: Več drugi ili treči put trgujem s razorom i imam samo rijeci pohvale,vec imam steknuto povjerenjstvo u njega i on u mene posto mi je poslao vec 2 paketa do sada bez prethodne uplate,svaka čast i zbog ovakvih ljudi jos vrijedi biti na ovom forumu

10/5

eplati.com
17 godina

Iako sam imao uvjek nekih dogovora na forumu od kojih su prodavači i kupci uvjek odustali u zadnji tren, kad se skroz na njih oslonim, da ću to od njih uzeti, odnosno prodati, nikad nisam takvo ništa napisao tu.

Uvjek sam mislio, ma i njega će netko kad tad shebat...

Ali dns me ovo malo izbacilo iz takta. Priča ide ovako:

Na forumu je jedan prodavač stavio da prodaje ovo računalo, pa jako prihvatljivoj cijeni, radi se o ovome oglasu.

Ja sam prodavaču sugerirao par puta da ipak pokuša prodati po komponentama, jer se isplati više i njemu a i prije bi prodao to.

Međutim on je rekao da će ga prvo probati prodati ovako da se ne zahebava sa slanjem na 10 adresa...

Kako je kupnja ponuda bila odlična, bilo je smo pitanje vremena kad će netko uletjeti sa parama i poslije to preprodati po višim cijenama.

Tu smo došli do forumaša rockatansky koji je kupio to cijelo računalo. Ja se onda javljam prodavaču i pitam ga kome je prodano računalo, da se javim za cooler.

On mi kaže da je to kupio rockatansky i da ga mogu pitati za cooler. Ja se javim i sve dogovorim u par poruka i nakraju smo stali na cijeni od 270kn.

Međutim ja sam shvatio nakon toga da meni ta noctua ne paše na komp, zbog ramova, ali nisam odustao od njega, jer sam je onda mislio dati jednom drugom forumašu.

Igrom slučaja, njih dvojica se znaju od prije, što je po meni, još više olakšalo situaciju. Međutim, onaj tko je prodao komp, malo je odugovlačio sa slanjem, tako da je taj moj frend u međuvremenu otišao na more.

Cooler je došao jutros, bar je meni tako javljeno i to porukom "stigo cooler, *ebote ogroman je / pozz" i ja se njemu javljam da je ovaj na moru i da ja nemogu doći dns po to, ali mogu nekad oko srijede četvrtka, nemogu zbog ispita na faksu.

On se meni javlja porukom, njemu treba lova ovaj vikend, a ovaj ne dolazi s mora do tad i da će on u protivnom staviti cooler na njuskalo. Ja onda zovem ovoga na mobitel i on mi kaže od koga da uzmem novac i da odem po cooler.

Ok, reko sve 5, otići ću, nije problem. I onda nakon nekog vremena dobijem ovu poruku "Ej sorry, prodano na njuškalu istu sekundu za 350 kn. Predugo mi bilo čekati mjesec dana. pozz". točnije razmak između poruke da mu treba lova ovaj vikend i te poruke je 3 sata.

Iskreno taj cooler mene i nije toliko pogodio, mislim ionako ne ide meni, ali kad vidim ovakve što se u zadnji tren premišljaju, dođe mi muka...

I da, ovo nije prvi put, več mi je jednom to napravio sa nekim ramovima, ali ne sječam se što tad točno bilo, jer sam tad svoj cijeli komp poslao kant-u za sitne pare...

Slike svih pp-ova, mogu poslati na pp ako netko hoće da se uvjeri, ali nesmijem ih objaviti tu, zbog kršenja pravila foruma.

Nemorate ga staviti na nikakvu listu, nije mi to bio cilj ovog posta, samo mislim da bi trebalo napraviti neku listu za one koji se često primišljaju, hoće-neće. JBT jel imamo dogov ili ga nemam, nemoj mi između{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Iako sam imao uvjek nekih dogovora na forumu od kojih su prodavači i kupci uvjek odustali u zadnji tren, kad se skroz na njih oslonim, da ću to od njih uzeti, odnosno prodati, nikad nisam takvo ništa napisao tu.

Uvjek sam mislio, ma i njega će netko kad tad shebat...

Ali dns me ovo malo izbacilo iz takta. Priča ide ovako:

Na forumu je jedan prodavač stavio da prodaje ovo računalo, pa jako prihvatljivoj cijeni, radi se o ovome oglasu.

Ja sam prodavaču sugerirao par puta da ipak pokuša prodati po komponentama, jer se isplati više i njemu a i prije bi prodao to.

Međutim on je rekao da će ga prvo probati prodati ovako da se ne zahebava sa slanjem na 10 adresa...

Kako je kupnja ponuda bila odlična, bilo je smo pitanje vremena kad će netko uletjeti sa parama i poslije to preprodati po višim cijenama.

Tu smo došli do forumaša rockatansky koji je kupio to cijelo računalo. Ja se onda javljam prodavaču i pitam ga kome je prodano računalo, da se javim za cooler.

On mi kaže da je to kupio rockatansky i da ga mogu pitati za cooler. Ja se javim i sve dogovorim u par poruka i nakraju smo stali na cijeni od 270kn.

Međutim ja sam shvatio nakon toga da meni ta noctua ne paše na komp, zbog ramova, ali nisam odustao od njega, jer sam je onda mislio dati jednom drugom forumašu.

Igrom slučaja, njih dvojica se znaju od prije, što je po meni, još više olakšalo situaciju. Međutim, onaj tko je prodao komp, malo je odugovlačio sa slanjem, tako da je taj moj frend u međuvremenu otišao na more.

Cooler je došao jutros, bar je meni tako javljeno i to porukom "stigo cooler, *ebote ogroman je / pozz" i ja se njemu javljam da je ovaj na moru i da ja nemogu doći dns po to, ali mogu nekad oko srijede četvrtka, nemogu zbog ispita na faksu.

On se meni javlja porukom, njemu treba lova ovaj vikend, a ovaj ne dolazi s mora do tad i da će on u protivnom staviti cooler na njuskalo. Ja onda zovem ovoga na mobitel i on mi kaže od koga da uzmem novac i da odem po cooler.

Ok, reko sve 5, otići ću, nije problem. I onda nakon nekog vremena dobijem ovu poruku "Ej sorry, prodano na njuškalu istu sekundu za 350 kn. Predugo mi bilo čekati mjesec dana. pozz". točnije razmak između poruke da mu treba lova ovaj vikend i te poruke je 3 sata.

Iskreno taj cooler mene i nije toliko pogodio, mislim ionako ne ide meni, ali kad vidim ovakve što se u zadnji tren premišljaju, dođe mi muka...

I da, ovo nije prvi put, več mi je jednom to napravio sa nekim ramovima, ali ne sječam se što tad točno bilo, jer sam tad svoj cijeli komp poslao kant-u za sitne pare...

Slike svih pp-ova, mogu poslati na pp ako netko hoće da se uvjeri, ali nesmijem ih objaviti tu, zbog kršenja pravila foruma.

Nemorate ga staviti na nikakvu listu, nije mi to bio cilj ovog posta, samo mislim da bi trebalo napraviti neku listu za one koji se često primišljaju, hoće-neće. JBT jel imamo dogov ili ga nemam, nemoj mi između{#}

U potpuno si u pravu, tako i meni jedan forumaš (neću imenovat) stalo pita u vezi mojih oglasa, i kad sve dogovorimo i kad mu pošaljem broj računa na koji da uplati, on kaže neda mi se ići do pošte da uplatim, pa mislim se, što me onda gnjaviš kad i sam znaš da nećeš uzeti!!
Stvarno netko voli biti Trollčina!! 

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
17 godina

Gle nikad neću shvatiti ljude koji ti šalju neke poruke da će nešto kupiti, da će ti nešto prodati, a onda se predomisle zbog xxxxxx razloga.

Šta je toliko komplicirano reći; Da, imamo dogovor; Ne, nemamo dogovor.

Stvarno mi ide na ku*ac kad vidim da mi napiše, ok, dogovoreno, a  onda dobijem "e sorry..." poruku{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Slažem se, tako meni otišao miš Logitech G700.

Ja i prodavač smo se sve dogovorili, ja sam skoro uplatio tj trebao sam u jutro ali iz nekih razloga nisam. Ja javim prodavaču da nisam uplatio da idem sad, on kaže e sry neću prodavat miš jer mi se je razbio ovaj od laptopa, čujemo se kad mi stigne novi ili tako nešto. Na kraju ništa od miša, dobro da mu nisam upiato na račun.

I što da sad tu kažem? Ja već stavio oglas za svoj miš i pregovarao s 2-3 kupca 90% miš je bio prodan samo sam im trebao potvrdit, ja sav sretan jej sad ću imat G700 za jako male pare.

Isto bi trebao ić na listu "hoće-neće".

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Nick pozdrav!!!! :))))))) Takvi koji me jednom zeznu idu na ignore i trgovina gotova.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
14 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Nick pozdrav!!!! :))))))) Takvi koji me jednom zeznu idu na ignore i trgovina gotova.

Sry evo stiže pm.

Evo rjšeno, sve OK?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 18:41 (nick54312).
15 godina
neaktivan

Prodavač:

-nepoznat (kontaktirao me na mail ili na mob ... nisam siguran vise.. davno je bilo)

- Danny_Hr - posrednik izmedju mene i prodavaca (valjda se to tako kaze)

Kupac: rebelsy

Predmet: Nema, tema obrisana na zahtjev (dosta davno je bilo, prije vise od pola godine) ... ali mogu potvrditi danny i eplati i jos par clanova da je tema postojala

Iskustvo: 5/5 Kupovao sam xbox360, neki tip mi se javio na oglas (iz zga, a predaleko mi je bilo za primopredaju)... nisam mu htio uplatiti novce na racun jer radilo se o dosta velikoj svoti (oko 1700kn) pa sam zamolio Dannya (ne poznam ga osobno) ako bi mogao njemu uplatiti novce da taj tip dodje kod njega u stan (preda xbox, danny njemu novce)... on je pristao i ucinio to sve + odnio je xbox na modifikaciju te ga onda meni poslao + nisam morao platiti postranu (detalje ne zelim otkrivati)

----------------------------------------------------------------

Prodavač: Danny_Hr

Predmet: VGA kabal za xbox360 (bilo u sklopu oglasa za xbox360) ...opet naglasavam da Danny i eplati (sigurno) mogu potvrditi..te par ostalih forumasa da je tema postojala ali je obrisana...

Iskustvo: 5/5 Kupio mi VGA kabal sa ebaya (svojim novcima), ja mu poklonio igru...

----------------------------------------------------------------

Prodavač: eplati.com

Predmet:Gamepad za xbox360 (u sklopu oglasa di je prodavao xbox360 i opremu)

Iskustvo:5/5 savrseno upakirano, platio postarinu, snizio cijenu

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 23:47 (rebelsy).
17 godina
odjavljen

Samo jedno upozorenje, LINK

Ne znam kako danas nabavljaju steamove ali prije su prodavali hackirane, kupnja na vlastitu odgovornost

možda su ih pokupovali sada na akciji ali ako mislite uzeti , tražite dokaze o kupnji...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 16:54 (Kordy).
14 godina

Prodavač: Ja (OriginalEXE)

Kupac: Goddish

Predmet: http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-paypal-usluga/103066.aspx

Ocijena: 0/5

Kupio sam navedenom forumašu što mu je trebalo, još dan danas nisam primio novac natrag. Dogovorili smo se da mi vrati putem bona za mobitel, prvo nije imao novaca, onda je imao pa je posudio prijatelju itd. Više niti ne odgovara na poruke. 

P.S. Ako ovo čitaš, nije Zaprešić tako daleko... Vidio sam da si još nekoga prevario.

17 godina
OriginalEXE kaže...

Predmet: http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-paypal-usluga/103066.aspx

Kupio sam navedenom forumašu što mu je trebalo, još dan danas nisam primio novac natrag. Dogovorili smo se da mi vrati putem bona za mobitel, prvo nije imao novaca, onda je imao pa je posudio prijatelju itd. Više niti ne odgovara na poruke. 

P.S. Ako ovo čitaš, nije Zaprešić tako daleko... Vidio sam da si još nekoga prevario.

Jel se smije znati o kojoj se svoti radi?

14 godina
rooswelt1991 kaže...
OriginalEXE kaže...

Jel se smije znati o kojoj se svoti radi?

50-ak kuna. Mislim da je bilo 9 dolara.

14 godina
OriginalEXE kaže...

Evo poslao je sada bon, kao stigao mu :D

Barem je vratio ako ništa, no svejedno jako neodgovorno.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice