prodavač:markanzyxel
kupac: iduk
predmet: hd4850
iskustva: Sve prošlo kako treba, brz dogovor, ispravna grafa i hrpa poklona, sve kao u opisu. Preporuka prodavatelja, ocjena 5/5
prodavač:markanzyxel
kupac: iduk
predmet: hd4850
iskustva: Sve prošlo kako treba, brz dogovor, ispravna grafa i hrpa poklona, sve kao u opisu. Preporuka prodavatelja, ocjena 5/5
Prodavač: toshibaboy
Kupac: Plahi
Predmet:
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/razmjena-mjenjam-hard-disk-500-giga-prijenosni/101540.aspx
Ocjena: 0/5
Naime, ja sam mu poslao privatnu poruku, dogovorili smo se oko plaćanja(pouzećem), poslao mu podatke i od onda se ne javlja na pp, a vidim da je bilo ulogiran nakon što sam mu poslao i nije odgovorio.
Neozbiljan i bezobrazan prodavač! Ne da ne preporučam, nego izbjegavati u širem luku...
Skroz se slažem s tobom. I ja sam ga bio kontaktirao u vezi tog harda i htio sam mu dati pločicu od 2 gige, sve smo se dogovorili da ćemo preko nekog njegovog frenda ako uspije doći do njega i onda spolije toga više ništa!
evo jedno malo čudno iskustvo i stvarno ono:
ovako ja sam od d.mario.d-a kupi steam(mw2,bo,audiosruf,super meat boy,trackmania united,protal) i bfbc2 key za samo 170 kn, i onda se on kilavio s promjenom emaila i ja kao neznalica o steamu nisa ništa rekao i samo odjednom vidim da se neko ulogiro s drugog kompa i da je upalio steam guard.Odmah sam pretpostavio tko je to i javim se ja njemu on ko oke rješit čemo.I dao mi drugi acc koj je vrijedniji i ja sad se nisam buni i pošto sam imao problema sa eadm-om onaj key od bfbc2 nisam ni iskoristio i napokon taj isti dan ja rješim taj problem i idem se ulogirat na eadm acc koj mi je dao ništa ,idem upista kod u svoj eadm ništa javim se ja njemu i kaže on meni da zna da je igra na tom acc-u i on zna pass i otišo je taj dan(ovaj petak) na poslovni put i vidim da je jučer online i nikako da otključa pp da rješimo to i samo sam htio podjeliti s vama ovo...
predmet:kupovina-steam-acc
kupac:teo7
prodavač:d.mario.d
ocjenaa: hmm fkt neznam volio bih čuti vaše komentare
Majko isusova, si ti čuo za zarez, točku? A o pisanju nekih riječi i da ne govorim.
Ja sam od njega kupio BC2, sve u najboljem redu. Možda je na mobu online pa ne može na privatne poruke.
Majko isusova, si ti čuo za zarez, točku? A o pisanju nekih riječi i da ne govorim.
Ja sam od njega kupio BC2, sve u najboljem redu. Možda je na mobu online pa ne može na privatne poruke.
ja nisam rekao da je on loš trgovac dobar je al sve jedno samnom je "malo" zabrljavio..
evo sad ću sredit tekst za tebe ;)
Što mislite da uvedete i listu dobrih kupaca?
Ipak je dosta važno prodavaču da zna kakav je kupac kao što je važno kupcu da znaju kakav je prodavač.
Što mislite da uvedete i listu dobrih kupaca?
Ipak je dosta važno prodavaču da zna kakav je kupac kao što je važno kupcu da znaju kakav je prodavač.
Super bi bilo, ali kakogod ovo vidim pravila mislim ok ali kad kupac zapiše u ovoj temi a zašto mora linkat sebe a kad postoji uz lijeve strane ima nadimak označeno plavom bojom i čemu onda linkat sebe? Linkat se mora samo na prodavač od koga je kupio.
x
Ja vas ne kužim-za koji k... stavljate ocjene ako prodaje nije ni bilo?!
Dogovorili su prodaju i sve ostalo,ali prodavač nije poslao traženu robu
Ja vas ne kužim-za koji k... stavljate ocjene ako prodaje nije ni bilo?!
Ma šta ne kužiš? Zar je problem poslati poruku i reći ništa od prodaje i navesti razlog? Izgleda da je problem i to dokazuje kakav je prodavač.
Prodavač: Ivanjino96
Kupac: MarcoXX
Predmet: [Procjena] [Prodaja] Cooler Master 120 mm
Nakon dogovaranja s prodavačem od moje poruke u temi od 31.5., dotični je prvo rekao da ako nađe kupca u blizini prodaje njemu, a ako ne šalje mi poštom u roku par dana....poslje toga se ne javlja, nego bumpa temu, ja mu ponovo šaljem pm, i opet mi javlja da šalje najkasnije u roku par dana, objasnim mu sve kako se šalje paket, sam plaćam poštarinu (hpexpress, da mu bude jednostavije, makar mene poštarine dođe više nego vent....)....i danas mi opet šalje pm da odustaje od prodaje, ali tema mu je još uvijek aktivna...uglavnom, loše iskustvo
Ocjena: 0/5
Pogledaj godište, što očekuješ
Pogledaj godište, što očekuješ
rekao sam da se pazljivo posluje s njim, jer kad sam mu prodavao h50 nije se pojavio. Tek se tijekom drugog dogovora odlucio pojavit, na trazenje broja mobitela uvijek nebi dobio broj nit bi rekao tipa "mob mi je pokvaren" nego ignorirao bi da sam opce pitao za broj. I kasnije je dao otresito broj kao sta ce mi...
Prodavač:Thedream
Kupac:explorer 4
Predmet:Creative Audigy 2zs(Nije stavio oglas već smo se unaprijed dogovorili)
Iskustvo:Thedream i ja se znamo već otprije s Pc ekspert foruma pa nisam ni sumnjao u njega.Dok smo pričali o zvučnim karticama pitao me oću li kupiti njegovu Audigy na što sam ja pristao.Lijepo sam ga zamolio da pričeka do polovice lipnja s karticom i tako je uradio.Kupnja je prošla u najboljem mogućem redu.
Uplatio sam mu na račun i sljedeći dan je stiglo.Sve je fino zapakovao u kutijicu u kojoj je bila cijela rola wc papira oko kartice da se ne bi oštetila.Najbolje iskustvo do sad definitivno.
OCJENA:5/5
Prodavač: Liverpool1892 (http://www.bug.hr/forum/user/liverpool1892/34226.aspx)
Kupac:Dolu
Predmet: Wireless USB adapter (http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-wireless-usb-adapter/103974.aspx)
Dogovorili se sve u par poruka. Kada sam mu poslao adresu na koju da pošalje, rekao je da je iz istog grada, našli smo se prije 1h, izvršili predaju.
Wireless USB adapter radi savršeno.
Preporuka predavača, Svaka čast
Ocjena: 5/5
Kupac: Max23
Prodavač: Ja
Predmet: Steam acc. sa MW2 i ostalim igrama!!
ocijena: 5/5
sve ugodno i ljubazno.
Moje preporuke.
Kupac: Fila2mad
Prodavatelj: TomoR
Predmet: Vent 200mm , led red
Iako se radi o zamjeni, mislim da je covijek zasluzio da ga se stavi na listu postenih forumasa.
Vent koji sam dobio u zamjenu radi super.
Nadam se i da je kod njega sve super.
e ljudi, nisu iskustva, ali je pitanje vezano uz oglasnik..
stavio sam oglas da prodajem DiRT3, i napisao sam kako zelim prodati, znači kupac uplati na racun i ja saljem preporucenom postom nakon potvrde o uplati
moje pitanje je znaci: dali to ide tako ili? prvi put prodajem nesto preko oglasa pa nemojte zamjerit na pitanju :)
edit: dobio odgovor na PM, hvala MOstWanted
x
tako sam ja mislio da cu zgubit garanciju al sta ce ti naravno da ako i jesu shebane zice za pwr i restart neci ti nitko dat novo kuciste, to je apsurd, a mislim tu da ga hebes oces mu poslat neces mogo si jednostavno busom i bok. trebas ti jos puno zganaca pojest..
Mene nitko ne spominje s obzirom na doniranje,
uloženo vrijeme i trud, plaćane gomile poštarina i ostalih sranja...
Svi te tapšu svi te vole, kada kreneš...
Mislim da te ne spominju zato što su rekli da se poklanjanje ne stavlja u oglasnik ako si na to mislio...
I onaj lik koji stavlja privatne por, šta će nam to? Niti nas zanima ni ništa. Ako je odustao od prodaje zbog toga ne može biti loš prodavač. Jedini razlog da mu daš 0/5 je taj da te zezne kod slanja, ne pošalje nakon tvoje uplate, pošalje pokvarenu stvari i slično.
Osim toga, mislim da bi se ispod liste mogla naći rubrika za one koji poklanjaju stvari (pa ja sam poklonio 10ak 120mm ventlića,usbhub, i još štošta a i meni su ljudi poklanjali stvari), pa valjda i oni zaslužuju biti tu!
A sad za ovog dečka gore poruka: "čitaj pravila foruma!!!!!!!!" zabranjeno je objavljivanje privatnih poruka...
Kupac: Fila2mad
Prodavatelj: TomoR
Predmet: Vent 200mm , led red
Iako se radi o zamjeni, mislim da je covijek zasluzio da ga se stavi na listu postenih forumasa.
Vent koji sam dobio u zamjenu radi super.
Nadam se i da je kod njega sve super.
Još nisam probao, ali vjerujem da radi.
Kupac:TomoR
Prodavatelj:Fila2mad
Predmet:Vent 200mm, LED red
Osobna razmjena...
EDIT: Vent radi, kao što sam i očekivao.
-----------------------------------------------------------------------
Prodavatelj:Quake6
Predmet: Western Digital Scorpio Black 7500BPKT 750GB 2.5''
Solarno plaćanje s moje strane. HDD formatiran, nije javljao greške.
-----------------------------------------------------------------------
Prodavatelj:dedaa
Predmet: Dragon Age Origins Ultimate Edition Key
Uplatio online, čovjeku poslao potvrdu uplate mailom. Odmah mi vratio mailom ključ, registrirao ga na EADM-u (ups, Originu). Sve radi. Nikad nisam dobio povratnu informaciju da mu je sjela lova, a sad vidim da je njegov account obrisan. (gledao krivog, valjda)
---------------------------------------------------------------------------
Imam ih još od prije s kojima je sve prošlo OK, ako treba ispisat ću i njih...
Kupac: Ja
Prodavac: Apolonn
Predmet: WoW Account
Lik je varalica. Account koji je prodavao je bio pod istragom od blizzarda i bio je zaključan. Probao mi je podvalit account, dao krivi secret i na skypu pričao kak je account aktivan od vanile a kada sam pogledao datum kad je otvoren bio je 2009. Također reko je da nikada nije koristio recruit a friend a kada sam pogledao pod account history vidio sam da je trenutno bio aktivan. Napocetku uopce nisam uočio da je dao lažne podatke i da je account pod istragom i cekao sam da mi pošalje osobnu pa cu mu onda uplatit na žiro. Nakraju nakon tjedan dana natezanja za nos još nije poslao osobnu(kad ju nije ni imao, reko je da mu je account od frenda a ime je bilo englesko) i nasrecu skužio sam da je account pod istragom.
Don Kihoty mi je darovao AMD Stock cooler,platio je čak i poštarinu,svaka preporuka i hvala ti još jednom :)
Kupac: ja
Prodavac: rebelsy
Predmet: Logitech G500
Iskustva: Prodaja prosla u redu, sve kako je u opisu. Jedino sto mi je novi mouse scroll na G500 katastrofa, no valjda je sve stvar navike.