Jutros sam dobio čudan e-mail. Pošta je bila u junk odjeljku. To vjerojatno znači da se radi o prevari. Postavit ću ovdje cijeli tekst poruke. Jeste li vi dobili nešto slično?
Jutros sam dobio čudan e-mail. Pošta je bila u junk odjeljku. To vjerojatno znači da se radi o prevari. Postavit ću ovdje cijeli tekst poruke. Jeste li vi dobili nešto slično?
jesi kad čuo izraz:
naivan ko' mađarska sobarica?
Ovo im je možda i ''najiskrenija'' rečenica,
Njima može biti dovoljno što si ti otvorio mail.
a ne, prvo ima mene isplatiti...
Prvo pogledaš adresu pošiljatelja tek onda sve ostalo.
Taj je još dobar. Barem nisi dobio onaj mail gdje te haker ucjenjuje da će, ako mu ne uplatiš 600 dolara u bitcoinima, objaviti tvoje fotografije i videe na kojima masturbiraš. Ili, još gore, ovo:
Pošiljatelj ovog gore? Quora Suggested Spaces.
Bio sam 99,99% siguran da je prijevara, ali bilo je čudno što sam dobio e-mail ubrzo nakon kupnje sa web shopa. Očito da su prevaranti dobro uvezani.
Meni su prije više godina kad je bilo ono curenje podataka iz google-a dolazili po tridesetak takvih mailova tjedno. Isfiltrirao sam ih i sad mi znaju se neki provući pod spam ali jako rijetko makar znalo se dogoditi da stignu u glavni pretinac.
IMF koristi gmail - šta ti je kompanija kad nema za vlastitu domenu
Pa barem jednom tjedno dobijem neki email prema kojem sam nasljednik nekoliko milijuna dolara, jel to stvarno odrasla osoba misli da je "vjerojatno" moguća prevara? vjerojatno?
Moja baka od 85 godina bi iste sekunde ovo prepoznala kao prevaru, ako neki mladi čovjek stvarno misli da postoje šanse da je ovo ok onda imam most da mu prodam, javite se u inbox
znaš koliko sam morao urlati da je to prevara - ali kak su baš mene našli i ponudili mi te novce ? - to je modus operandi većine desk jockeya u Hrvata...
što je tu čudno? mene je haker usnimio dok sam surfao xhamsterom i natezao mališu i sad mu moram platiti u bitkonjima u roku od 48h inače sve ide live. preznojavam se od muke već 36h, nisam pametan što napraviti. da mi je barem onaj nigerijski princ ili bogata časna iz mongolije kojoj je stric ostavio milijarde poslao obećano pa bi sada lako prebacio u bitove i konje i poslao ovom šupku od hakera.
što je tu čudno? mene je haker usnimio dok sam surfao xhamsterom i natezao mališu i sad mu moram platiti u bitkonjima u roku od 48h inače sve ide live. preznojavam se od muke već 36h, nisam pametan što napraviti. da mi je barem onaj nigerijski princ ili bogata časna iz mongolije kojoj je stric ostavio milijarde poslao obećano pa bi sada lako prebacio u bitove i konje i poslao ovom šupku od hakera.
ali pristojan je, čak je i pohvalio moj odabir videa na koji natežem majmuna (bakutaner u akciji s dobermanima, ako želite znati), ali sam slab pri novcima, pa sam ga zamolio da mi da vremena da se učlanim u ADeZe i postanem plinski igrač u omjeru 50/0.01...
rekao je da može ali mu moram poslati sliku obučen kao francuska sobarica kao jamstvo, što je malo teže, meni su napetije mađarske sobarice, mlade i naivne...
Lastane, što da radim ?!?!
Istu ali tesku sudbinu sam i ja prozivio, bez obzira na to sto neposjedujem web kameru,on kaze da me snimio kroz kameru mobitela, koji bi iz neznam kojeg razloga bio okrenut kamerom prema meni dok surfam u potrazi za napaljenim mamama u mojoj okolici
Istu ali tesku sudbinu sam i ja prozivio, bez obzira na to sto neposjedujem web kameru,on kaze da me snimio kroz kameru mobitela, koji bi iz neznam kojeg razloga bio okrenut kamerom prema meni dok surfam u potrazi za napaljenim mamama u mojoj okolici
Ja ne moram ni tražiti, one mene žele, baš nekidan kažem ženi da neću više trpit nikakva sranja u kući jer je okolo hrpa milfara koje samo mene čekaju
... i sve su bliže, sad su na manje od 5 km od mene i jedva me čekaju za strastveni susret, možemo u parku, na klupi il' u jarku, nema veze...
... i sve su bliže, sad su na manje od 5 km od mene i jedva me čekaju za strastveni susret, možemo u parku, na klupi il' u jarku, nema veze...
tako je, i još ih ne brine to što sam ružan, debel, siromašan i imam malog
ma ja ih vabim:
toliko sam loš da me morati isprobati !!!
Markeeeeeting je sve!
da se maknemo od milfara, posebno su mi se urezale one tri crne kao ugljen tete iz Karlovca, prave domaće karlovčanke, samo čekaju na mene... još mi je bolje kad mi iskoči reklama o tisućama neprodanih Tesla i to upravo tu u Hrvaškoj, samo ih treba pokupiti za sitne pare. sve se spremam krenuti u potragu za tim skrivenim blagom.
ma ja ih vabim:
toliko sam loš da me morati isprobati !!!
Markeeeeeting je sve!
Ovo moram isprobat, do sad mi nije palo na pamet samokritizirat se u svrhu ostvarivanja svojih najludih mastarija s nap*ljenom Zoricom 3KM od mene
meni je ovo epic tema,neznam zašto