Čudan e-mail

poruka: 26
|
čitano: 3.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Čudan e-mail

Jutros sam dobio čudan e-mail. Pošta je bila u junk odjeljku. To vjerojatno znači da se radi o prevari. Postavit ću ovdje cijeli tekst poruke. Jeste li vi dobili nešto slično?

INTERNATIONAL MONETARY FUND (IMF)
Address: 700 19th Street, N.W.
Washington, D.C. 20431, USA

COMPENSATION SETTLEMENT OF ESCROW ACCOUNTS US$6,000,000.00

It is a pleasure to write you that we have reconciled with our logistic department on the reimbursement of some fund spent by you during the cause of your inadequate dealings with some imposters who claim to be staff in banks and other regional payment centers.

Our reconciliation teams with the prospectus instrument of the United Nations after freezing suspected imposters account. This support was fully effective with the help of World Bank after a summit meeting in United States, ?the financial analysis on financial stability issues fluctuating their economy with the international global standard.

After gathering of this sum, our logistic department gave us a list of customers to be paid who fall victims to this imposters due to unawareness. And mode of payment was as well specified for proper conducts and financial regulations to kick against criminality during process of payment.

We have arranged your payment through our swift card centers, which is the latest instruction from International Monetary Fund Reconciliation Office. The card center will send you an ATM Debit card which you will use to withdraw your money in any ATM Center, Banks and Union Pay Credit outlets in the world, You are hereby selected as an honor for this payment approval, which you are to acknowledge the receipt of this mail in returning the required below to the Logistic Department by email listed below.

Office of Reconciliation and Logistics Vaults, International Monetary Fund (IMF),

Contact Manager: Rowland Garett
Email: rowlandgarett4life@gmail.com

1. Full Name:
2. Phone and Fax Number:
3. Your age and Current Occupation:
4. Contact Address where you want your ATM Card to be delivered to (P.O Box Not Acceptable):

For your information, you have to stop any further communication with any other person (s) or office (s) to avoid any hitches in receiving your payment.

Because of Impostors, we hereby issued you our code of conduct, which is (ATM-745) so you have to indicate this code when contacting the Card Center by using it as your subject.

Yours in Service,
Andrew Tweedie,
Director of the Finance Department
International Monetary Fund
4 godine
Čudan e-mail
合氣道 Ponekad se osjećam kao da nisam navijač Dinama, nego da sam ja Dinamo. @ PzKpfw
9 godina
Re: Čudan e-mail
Ma totalno legit, ne brini....

Mos misliti... :)
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
15 godina
Čudan e-mail

jesi kad čuo izraz:

naivan ko' mađarska sobarica?

Ju je je? Je ju je!
12 godina
zombie kaže...

For your information, you have to stop any further communication with any other person (s) or office (s) to avoid any hitches in receiving your payment.

Because of Impostors, we hereby issued you our code of conduct, which is (ATM-745) so you have to indicate this code when contacting the Card Center by using it as your subject.

Ovo im je možda i ''najiskrenija'' rečenica, 

4 godine
Čudan e-mail

Njima može biti dovoljno što si ti otvorio mail. 

合氣道 Ponekad se osjećam kao da nisam navijač Dinama, nego da sam ja Dinamo. @ PzKpfw
13 godina
Ja još čekam lovu od onog nigerijskog princa....
15 godina
struja1911 kaže...
Ja još čekam lovu od onog nigerijskog princa....

a ne, prvo ima mene isplatiti...

Ju je je? Je ju je!
9 godina
Stanite u red, ja od 86-e cuvam pismo (da, to je ono papirnato), iz juznoafricke republike, sve se nadam ovih dana kojem milioncicu :)
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
3 godine
zombie kaže...

Jutros sam dobio čudan e-mail. Pošta je bila u junk odjeljku. To vjerojatno znači da se radi o prevari. Postavit ću ovdje cijeli tekst poruke. Jeste li vi dobili nešto slično?

Prvo pogledaš adresu pošiljatelja tek onda sve ostalo.

2 godine
protjeran
Čudan e-mail

Taj je još dobar. Barem nisi dobio onaj mail gdje te haker ucjenjuje da će, ako mu ne uplatiš 600 dolara u bitcoinima, objaviti tvoje fotografije i videe na kojima masturbiraš. Ili, još gore, ovo:

https://ibb.co/D740KP4

Pošiljatelj ovog gore? Quora Suggested Spaces.

14 godina
neaktivan
Čudan e-mail

Bio sam 99,99% siguran da je prijevara, ali bilo je čudno što sam dobio e-mail ubrzo nakon kupnje sa web shopa. Očito da su prevaranti dobro uvezani. 

14 godina
Čudan e-mail

Meni su prije više godina kad je bilo ono curenje podataka iz google-a dolazili po tridesetak takvih mailova tjedno. Isfiltrirao sam ih i sad mi znaju se neki provući pod spam ali jako rijetko makar znalo se dogoditi da stignu u glavni pretinac.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
12 godina
Čudan e-mail

IMF koristi gmail - šta ti je kompanija kad nema za vlastitu domenu

10 godina
Čudan e-mail

Pa barem jednom tjedno dobijem neki email prema kojem sam nasljednik nekoliko milijuna dolara, jel to stvarno odrasla osoba misli da je "vjerojatno" moguća prevara? vjerojatno? 

Moja baka od 85 godina bi iste sekunde ovo prepoznala kao prevaru, ako neki mladi čovjek stvarno misli da postoje šanse da je ovo ok onda imam most da mu prodam, javite se u inbox

15 godina

znaš koliko sam morao urlati da je to prevara - ali kak su baš mene našli i ponudili mi te novce ? - to je modus operandi većine desk jockeya u Hrvata...

Ju je je? Je ju je!
2 godine
Čudan e-mail

što je tu čudno? mene je haker usnimio dok sam surfao xhamsterom i natezao mališu i sad mu moram platiti u bitkonjima u roku od 48h inače sve ide live. preznojavam se od muke već 36h, nisam pametan što napraviti. da mi je barem onaj nigerijski princ ili bogata časna iz mongolije kojoj je stric ostavio milijarde poslao obećano pa bi sada lako prebacio u bitove i konje i poslao ovom šupku od hakera. 

15 godina
millennial kaže...

što je tu čudno? mene je haker usnimio dok sam surfao xhamsterom i natezao mališu i sad mu moram platiti u bitkonjima u roku od 48h inače sve ide live. preznojavam se od muke već 36h, nisam pametan što napraviti. da mi je barem onaj nigerijski princ ili bogata časna iz mongolije kojoj je stric ostavio milijarde poslao obećano pa bi sada lako prebacio u bitove i konje i poslao ovom šupku od hakera. 

ali pristojan je, čak je i pohvalio moj odabir videa na koji natežem majmuna (bakutaner u akciji s dobermanima, ako želite znati), ali sam slab pri novcima, pa sam ga zamolio da mi da vremena da se učlanim u ADeZe i postanem plinski igrač u omjeru 50/0.01...

rekao je da može ali mu moram poslati sliku obučen kao francuska sobarica kao jamstvo, što je malo teže, meni su napetije mađarske sobarice, mlade i naivne...

Lastane, što da radim ?!?!

Ju je je? Je ju je!
10 godina
millennial kaže...

Istu ali tesku sudbinu sam i ja prozivio, bez obzira na to sto neposjedujem web kameru,on kaze da me snimio kroz kameru mobitela, koji bi iz neznam kojeg razloga bio okrenut kamerom prema meni dok surfam u potrazi za napaljenim mamama u mojoj okolici 

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
10 godina
Hazzard From da Hood kaže...
millennial kaže...

Istu ali tesku sudbinu sam i ja prozivio, bez obzira na to sto neposjedujem web kameru,on kaze da me snimio kroz kameru mobitela, koji bi iz neznam kojeg razloga bio okrenut kamerom prema meni dok surfam u potrazi za napaljenim mamama u mojoj okolici 

Ja ne moram ni tražiti, one mene žele, baš nekidan kažem ženi da neću više trpit nikakva sranja u kući jer je okolo hrpa milfara koje samo mene čekaju

15 godina
Čudan e-mail

... i sve su bliže, sad su na manje od 5 km od mene i jedva me čekaju za strastveni susret, možemo u parku, na klupi il' u jarku, nema veze...

Ju je je? Je ju je!
10 godina
Stric_Jura kaže...

... i sve su bliže, sad su na manje od 5 km od mene i jedva me čekaju za strastveni susret, možemo u parku, na klupi il' u jarku, nema veze...

tako je, i još ih ne brine to što sam ružan, debel, siromašan i imam malog

15 godina
Cansee kaže...
Stric_Jura kaže...

ma ja ih vabim:

toliko sam loš da me morati isprobati !!!

Markeeeeeting je sve!

Ju je je? Je ju je!
2 godine
Čudan e-mail

da se maknemo od milfara, posebno su mi se urezale one tri crne kao ugljen tete iz Karlovca, prave domaće karlovčanke, samo čekaju na mene... još mi je bolje kad mi iskoči reklama o tisućama neprodanih Tesla i to upravo tu u Hrvaškoj, samo ih treba pokupiti za sitne pare. sve se spremam krenuti u potragu za tim skrivenim blagom. 

10 godina
Stric_Jura kaže...
Cansee kaže...
Stric_Jura kaže...

ma ja ih vabim:

toliko sam loš da me morati isprobati !!!

Markeeeeeting je sve!

Ovo moram isprobat, do sad mi nije palo na pamet samokritizirat se u svrhu ostvarivanja svojih najludih mastarija s nap*ljenom Zoricom 3KM od mene  

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
13 godina
Čudan e-mail

meni je ovo epic tema,neznam zašto

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice