Ma da razlika izmedu 100 fpsa i 120 se zaista osjeti? Jel si probao?
Ja osjetim najveci boost od 30 - 60fpsa, zatim od 60 do nekih 80 maks zatim od 80-100 (ali skroz slabo ako uopce hm...) a slijedeci boost ojestim tek na spomenutih 144hz-a ovaj dalje RR nisam probao jer imao monitor s 144hz-a ali tesko se i sjetiti tog vremena.
Pa kak nisam probao kad vec god i pol dana imam 144hz monitore. Primjetim cak i na HOTS-u koji je moba i nema drasticne promjene kamera kao npr neka FPS- igra.
Da takve stvari nisam primjecivao ne bi sad opet uzeo 144hz monitor nego bi uzeo neki sa boljim panelom ili vecom rezolucijom, a manje hz-a.
Mi pricamo o 20% ovdje, to je vec skoro razlika izmedu dvije klase grafickih kartica...
Ma pusti postotke, mene zanima razlika izmedu 100hz-a i 120hz-a jel se realno osjeti i nisam rekao da ne osjetiš vec sam te pitao.
Da ti sakrijem fps i ubacim lock u nekoj igri na 100fpsa i isto toj igri 120fpsa jel bi skuzio koji radi na 100 a koji na 120?
Čist me zanima a volio bih navedeno i testirati s nekim u par naslova i to baš spomentih 100 vs 120