Ma bez 5.3ghz@1.6v si u stjepkovim očima nula.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma bez 5.3ghz@1.6v si u stjepkovim očima nula.
Stjepko je noctuu zamjenio sa 120 mm AIO hladnjakom. Oprosti, tesko mi je pricati o tome...

Počinjem sumnjati da jedini Stjepko ima custom modane biose za svaki GPU i MBO pa udara do 2V vcore :D

OK
https://www.eteknix.com/arctic-liquid-freezer-120-aio-cpu-cooler-review/5/
Mozda sam corav, vidim samo impressive, impressive impressive itd..lp

14 stupnjeva toplije od noctue 15-ice...
(koja nije puno bolja od one koju si ti imao)
Petak, što tebe muči ? Imao sam NH-D15 i sad imam to vodeno što spominješ pa ako ti nešto nije jesano mogu ti pomoć. Ne moraš tražit okolo po netu.
Petak, što tebe muči ? Imao sam NH-D15 i sad imam to vodeno što spominješ pa ako ti nešto nije jesano mogu ti pomoć. Ne moraš tražit okolo po netu.
Mislio sam da si imao 14-icu. Nema veze, pogrijesio si...
" Da meni lepo priznas, pa da sednemo u moja kola, odemo do Sup-a, gde ces stati pred licem zakona i reci: JESTE, KRIV SAM, JEO SAM GOVNA, bas tim recima bez moljenja, JEO SAM GOVNA RADIO SAM TO I TO, JER SAM BIO SLEP PORED OCIJU. KAZNITE ME DA OKAJEM SVOJE GREHE DA PONOVO BUDEM COVEK DA STANEM NA SVOJE NOGE."
Ajde Stjepko
Imao sam i D14 i D15 i sad ovo i meni super. Ne razumijem o čem je stvar ali nije da me briga previše zapravo .
Može li mi neko objasniti zašto se r3 ponaša kao intelov 2c4t procesor u igrama iako ima više snage?Šta je to tako specifično u vezi igara da tako loše reaguju na ovu arhitekturu?Dok i7 ima bolje performanse zbog smt-a to ryzenima ni ne pomaže.Čak su i quad r5 procesori vrlo blizu intelovim 2c4t procesorima.Svi benchmarci pokazuju kako zen nije Bulldozer a opet ima loše performanse.Usput, da li je amd-ova implementacija zbilja bolja od hyper threadinga?Koliko vidim i 1400/1500x su podosta udaljeni od haswell i7ica.
Još jedno pitanje: šta zapravo cinebench (ST i MT) pokazuje?Prema njemu zen je na nivou kabyja.
to je neka greska, AC je u rangu, cak i bolji od h110 na max rpm-u, kamoli od stare noctue d14..imam doma i nh-d15, i h80i gt..lp
Opet trolas?
Daj pogledaj malo testove po netu
nije to toliko tesko, normalno da ce u igrama koje nisu cpu intesive i gdje je ryzen uparen sa sporom memorijom biti losiji od visoko klokanog intela.
Ajde ti meni reci koji je klinac intelu kada na 5ghz jedva ima par fps vise od ryzena koji je na 4ghz? .
Opet trolas?
nije to toliko tesko, normalno da ce u igrama koje nisu cpu intesive i gdje je ryzen uparen sa sporom memorijom biti losiji od visoko klokanog intela.
Ajde ti meni reci koji je klinac intelu kada na 5ghz jedva ima par fps vise od ryzena koji je na 4ghz? .
1)Govoriš meni?Klikni na "citiraj"
2)Hoćemo li napokon prestati linkati taj video?
3)Hoćemo li napokon prestati spominjati 1600 i 1700 kada se priča o quad core modelima?
4)Opet trolam?O čemu pričaš?Jesi dobro?
5)Pogledaj benchmarke QUAD CORE ryzena pa se vrati.Usput, usporedi r3 sa Pentiumom.
6)Gdje sam spominjao visoko klokanog intela?I na istom radom taktu je daleko jači, r3 na 3.8-4 GHz jedva dostiže i5 7400 na 3 ghz
7)"normalno da će u igrama koje nisu CPU intensive..." vidiš li šta pišeš?Govoriš sad da je intel slabiji a onda ti je normalno da je ryzen i pored sve te snage slabiji u igrama koje NE zahtijevaju jak CPU -.-
Bolje je šutiti nego pisati gluposti.Ja trol? -.-
Opet trolas?
Ne isplati se pricati, pusti trola nek pise gluposti.
Ja sam ga stavio na ignore jer sam pokusao uci u raspravu par puta s njim, ali kad on ne prihvata cinjenice koje njemu ne odgovaraju, pocne da hejta, proziva i ponasa se kao ovi "intel huligani" koji vide razliku izmedju 70 i 73fps-a

otac ga karao koja je to graficka gore u videu?
ok nasao sam(gtx 1070)
Ovdje je pravo lice Intela,
gtx 1080ti je u teskom BN i to na stravicnim postavkama(ultra)
cak i na 1440p rezoluciji,
smanjivanjem detalja bi stvar bila jos gora , ryzen bi bio pokopan!Eod!LP
Vise je zabrinjavajuca cinjenica da 7700k na 5ghz dropa fps do 30 sa 150 u Crysis 3, dok na Ryzenu tih gluposti nema ali to je manje vazno na ovom forumu jer se gleda prvenstveno sta imas kod sebe u kucistu i po toj logici, moje je bolje u svakom pogledu
Ma tesko mu video pada, linkan je video jer je tu memorija na 3200mhz i 3600mhz testirana dok sa drugim ryzenima nije. Ajde kada si toliko pametan odgovori mi na moje pitanje koje sam postavio
daj nebulazni a na 1440p ima za vise od duplo veci min fps, to je nesto trznulo na milisekundu, budalastine!
Cek, za kog sad navijamo? Ja sam spreman ukljuciti se u raspravu, samo da mi netko kaze sta trebam misliti.
Cryengine je katastrofa engine sto se tice optimizacije. Ne samo da nije optimiziran vec ima najgore pop inove od poznatijih enginea, micro stutter, ucitavanja tekstura, lošu utilizaciju CPU/GPU... A da ne pricam o game mehanikama... Da, lijepo izgleda, ali ima puno boljih igara za benchat. Cryengine nije zahtjevan kao što neki misle, vec samo loše optimiziran, zato i dan danas moderne kartice ne vrte baš fantasticno Crysis 1 kada se uzme u obzir da je igra preko 10 godina stara. Sve igre na cryengineu imaju iste probleme.
Cek, za kog sad navijamo? Ja sam spreman ukljuciti se u raspravu, samo da mi netko kaze sta trebam misliti.
treba navijati za Ryzen,
samo dok neki shvate kako je testirano i zasto su testovi prikazani takvi kakvi jesu..poanta je ako imas skoro 1000€ za grafu svejedno ti je dali ces uzeti cpu za 2600(ryzen 1700) ili za 2700kn 7700k..LP
evo ti jos jedan dokaz tog nerazumijevanja komentara kolege za cryengine! jedan od 3 najbolja engina danasnjice za igre reci da nevaljai jos se doticni bolje vrti na ryzenu jer ima vise jezgri, doticni je u stanju cak 16 komada upogoniti bez problema
I uvijek isti mijenjaju temu, "flomasterko", chaselol, jakovp i još jedan.Ovaj jakovp mi je izgleda TD-ao sve postove, koliko slobodnog vremena čovjek ima jbt @_@ Mislim da sam pronašao pravo mjesto za njih, /Reddit AyyMD.
Po čemu je jedan od tri najbolja? Koji su to hitovi izašli na tom engineu?
LOL, TD umjesto da argumentiraš...pa nismo djeca u vrtiču
neki kao da su od jucer,, guglajte ak niste vec na forumu procitali nesto o njemu barem 300 puta..lp
Ma lupetanje gluposti, ja neznam jos nikoga kome RAM stabilno radi na 3600MHz sa Ryzenom, dok najnoviji testovi pokazuju da Ryzenu ni 3200MHz ne radi neku razliku i sve je u cca 3-5 posto profita.
Naravno, jasno se vidi koliko ga 7700k razbacuje po ringu
neki kao da su od jucer,, guglajte ak niste vec na forumu procitali nesto o njemu barem 300 puta..lp
Daj ne trolaj nego odgovori, osim prvog cryisisa nema dobre igre na tom enginu a ako pričamo o optimizaciji nema ni jednog dobrog naslova.