Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.282.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: AMD Ryzen CPU
Granzon kaže...
Friday kaže...

Jao, kad se sjetim Mantle-a... 

Pa barem je dx12 zaživio zbog njega

I Vulkan. No, s Ryzenom AMD nema prostora za pogreške.   

14 godina
Tonči kaže...
Friday kaže...

Vulkan je Mantle. :) Živi on i dalje.

Kako ti očekuješ da te čovjek shvati ozbiljno kada više ni ofarbati slova ne znaš

Battlelog: [G] pijana_carapa
12 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

Meni gta5 zna nabiti do 70% usagea gdje je puno pjesaka, auta... to bi odgovaralo anshinom usageu od 40%. Samo, Tonči, kako sad odjednom tvrdiš da može i 8/16 iskoristit, a donedavno si se pozivao na svoj test koji pokazuje da nema razlike između i5 i i7 baš u gta5? 

Molim odgovor u rambo stajlu jer te inače neću shvatiti ozbiljno. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...
Tonči kaže...
Friday kaže...

Kako ti očekuješ da te čovjek shvati ozbiljno kada više ni ofarbati slova ne znaš

Ako si hoćeš farbati slova, evo ti Ramboxizator.  (radi samo na novim postovima, nemam kad omogućit i za komentare citata).

Nego, AMD ima dobru poziciju za Ryzen procesore. Intel je sam kriv što ne rade ništa već dugo. AMD ulijeće pametno u selo, siluje stoku, ubija žene i djecu... Grafika je također puzeći start na Nvidiju. Vega će biti vrlo dobra prema leakovima.

eywa33 kaže...

Meni gta5 zna nabiti do 70% usagea gdje je puno pjesaka, auta... to bi odgovaralo anshinom usageu od 40%. Samo, Tonči, kako sad odjednom tvrdiš da može i 8/16 iskoristit, a donedavno si se pozivao na svoj test koji pokazuje da nema razlike između i5 i i7 baš u gta5? 

Molim odgovor u rambo stajlu jer te inače neću shvatiti ozbiljno. 

To je trol odgovor. Zato sam i naveo GTA5. Ja čvrsto stojim pri tome da je i5 dovoljan za većinu igara. :) Pa tako i Ryzen 4/8.

prodajem jednu od mašina
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 12:19 (Tonči).
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Friday kaže...

Znam, ali ostalo mi je u losem sjecanju to sto su obecavali sve i svasta, predugo je trajalo i onda je sve nekako "zamrlo" bez konkretnog gaina za krajnjeg korisnika (memory leakovi i svasta...)

Freak Show Inc.
17 godina
AMD Ryzen CPU

jedino koliko se ja sjecam je imao benificija od njega thief i bf3 te dodali su dodali podrsku za true audio koji 

jos uvijek nije zazivio kako spada 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 12:26 (4mal).
17 godina
picajzla0707 kaže...
Vec sam rekao - skuplji intel daje + jezgri + cache + vise pcie stazica

Doduse za bezobraznu cijenu, ali...

Ovi ako blokaju proc koji reklamiraju kao otkljucani, samo za opravdanje ovog skupljeg 200e, e tek je onda to ciganija

Ali valjda ima drugog razloga, bumo vidjeli

Normalno da ima razloga, jesi ti čuo za ono top binning chips ili highest binning chips? Upravo takav je najskuplji Ryzen 8/16 proc, dakle može se kloknut najviše suma sumarum to su najbolji primjerci Ryzen 8/16 procesora.

Kaj se tiče 8/16 65W varijante, pa normalno da to nije najbolji primjerak nema tu ništa čudno u praksi.Svi procesori nisu identični, a ovaj žutanjak bez frke ide do 4ghz/sve cpu jezgre za normalnu svakodnevnu upotrebu.Sve preko toga neče bit upotrebljivo, ali opet to je potpuno očekivano i zato najskuplji Ryzen 8/16 košta 600dolara.

AMD_IT kaže...

R7 1700 kao nije otključan ali mi je dovoljan ovaj njegov raspon od 3.0-3.7..

Svi Ryzen procovi su otključani za klokanje, ali ovaj zeleni model nema XFR=to nije automatsko klokanje.

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/amd-ryzen-cpu/224306.aspx?page=85&jumpto=5308150&sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 12:34 (rambox).
16 godina
protjeran
AMD Ryzen CPU

Pu Ryzene, evo ti na... 

13 godina
12 godina
rambox kaže...

Normalno da ima razloga, jesi ti čuo za ono top binning chips ili highest binning chips? Upravo takav je najskuplji Ryzen 8/16 proc, dakle može se kloknut najviše suma sumarum to su najbolji primjerci Ryzen 8/16 procesora.

Svi Ryzen procovi su otključani za klokanje, ali ovaj zeleni model nema XFR=to nije automatsko klokanje.

je, kako nisam vidio, ne tako dugo to je uvela i evga - posebno binani čipovi za ovce koje su spremne platiti onaj "premium" osjećaj par mhz više

nadam se da je ipak nešto više od toga, a isto tako se nadam da neće ove jeftinije modele umjetno ograničit samo zato

13 godina
neaktivan
Bene docet, qui bene distinguit.
10 godina
AMD Ryzen CPU

na istom taktu ryzen 4/8 je jaci od 7700k? 

17 godina
odjavljen
Freak Show Inc.
17 godina

Nemoj više stavljat nikakve tablice, pa znaš da je Intelov CEO okvirno naše gore list=imaj barem malo sažaljenja.

17 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

Ha,ha dobro su im zapaprili sa ovim performansama i cijenama.

17 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

AMD bi trebao imati krilaticu "Jezgre narodu" 

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

Evo još slikica s xy izvora...

SkorvY
14 godina
Tonči kaže...

Ako si hoćeš farbati slova, evo ti Ramboxizator.  (radi samo na novim postovima, nemam kad omogućit i za komentare citata).

"Učinite svoje postove takvima kao da ih je Rambox pisao" 

ROFL

17 godina
odjavljen

Držimo se teme Minneyar, molim te. Sva je ozbiljna i nema smisla da rušimo koncept.

prodajem jednu od mašina
17 godina
AMD Ryzen CPU
  • duplipost*
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 14:53 (4mal).
14 godina
AMD Ryzen CPU

90ak stranica spama... imam velika očekivanje za trollanje i flamenje kad službeno izađu ryzeni. ono kad emocije prorade 

Dobra vila mi je ispunila dvi zelje, treci put nisan moga
17 godina
odjavljen

Inače, psihološki gledano, nervoza zbog hypea često stvara veću aktivnost u temama koje se vežu uz proizvode, u vremenima prije izlaska stvaraju se čak klanovi, društva, itd. jer ljudi čekanje i nervozu liječe tako po forumima. True story, čitao neke doktorate o tome. :)

prodajem jednu od mašina
17 godina
moderator
Tonči kaže...

u vremenima prije izlaska stvaraju se čak klanovi, društva, itd. jer ljudi čekanje i nervozu liječe tako po forumima. True story, čitao neke doktorate o tome. :)

I troše se markeri ko ludi.

16 godina
odjavljen
DrNasty kaže...
Tonči kaže...

u vremenima prije izlaska stvaraju se čak klanovi, društva, itd. jer ljudi čekanje i nervozu liječe tako po forumima. True story, čitao neke doktorate o tome. :)

I troše se markeri ko ludi.

To već i vrapci na grani znaju...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 15:17 (skank666).
13 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

I troše moje vrijeme naravno, jer jednostavno ne mogu da prestanem čitati sve te postove, stranice, svijetlu budućnost.. ..pre dobri su mi 

SkorvY
17 godina
moderator
skank666 kaže...

To već i vrapci na grani znaju...

17 godina
Tonči kaže...

Inače, psihološki gledano, nervoza zbog hypea često stvara veću aktivnost u temama koje se vežu uz proizvode, u vremenima prije izlaska stvaraju se čak klanovi, društva, itd. jer ljudi čekanje i nervozu liječe tako po forumima. True story, čitao neke doktorate o tome. :)

AMD fanbojevi su posebni slučaju. Oni se hajpaju sami sa sobom, vjeruju svakom "leaku" a na kraju kada su rezultati totalni promašaj nađu razloge zašto je amd i dalje broj 1 :D

14 godina
amd freak kaže...
Tonči kaže...

AMD fanbojevi su posebni slučaju. Oni se hajpaju sami sa sobom, vjeruju svakom "leaku" a na kraju kada su rezultati totalni promašaj nađu razloge zašto je amd i dalje broj 1 :D

SVI fanboyi su takvi, nije bitno ciji. A ima ih/ jos su brojniji oni koji hvale samo ono sto oni trenutno imaju uvijek :)

11 godina
amd freak kaže...
Tonči kaže...

AMD fanbojevifrikovi su posebni slučaju. Oni se hajpaju sami sa sobom, vjeruju svakom "leaku" a na kraju kada su rezultati totalni promašaj nađu razloge zašto je amd i dalje broj 1 :D

US server keke013#2101
17 godina
odjavljen
amd freak kaže...
Tonči kaže...

Kaže lik imena "amd freak"... gdje ovaj svijet ide?

Nego, AMD i dalje jest broj 1 i vrlo dobar za nas korisnike. AMD je zaslužan za jako puno pozitivnih pomaka na tržištu; od DX11 i DX12, Vulkana do memorije na karticama za igranje, prisiljavanja Nvidije da ne bude kao Intel, a sada i Intela da prestane biti Intel.

prodajem jednu od mašina
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice