Moze meni? :D
tebi smetaju uši :P
zato i pitam, majstor to moze :)
tebi smetaju uši :P
zato i pitam, majstor to moze :)
Evo i mog.
Evo:
jesu mi uheka lijepa jelda :)
Evo:
jesu mi uheka lijepa jelda :)
Veoma odvec predivna.
prijatelju dodaj mi kapicu i mislim da je moj avatar najači tu !!
ako se nekom da neka i meni nabaci kapu :)
prijatelju dodaj mi kapicu i mislim da je moj avatar najači tu !!
http://slikice.info/images/f7dd2e8f1b.jpg
ako se nekom da neka i meni nabaci kapu :)
@Ante - tebi je stvarno dosadno?
Svaka čast btw.
tnx
Radim sto stvari od jednom, a moram nastaviti tradiciju pomaganja :D
Moze meni jedan? :P
buahahaha
buahahaha
Još sam i sretan božić teo napisat gore
Eto i mog.
Evo imenjače. napravio bolju stvar :P
Radim sto stvari od jednom, a moram nastaviti tradiciju pomaganja :D
Sto i ti nestavis ? :D
Onako na oba oka
Moze meni?
Sad i ja imam kapicu
stavio sam i ja
Molio bi da ako neko da meni kapicu i mom lexija. Kao što vidite moj avatar. Hvala!
Sad svaki put kada dodjem na forum i pogledam prema desno (---) milslim da sam dobio crveni karton.
A tek onda skuzim da imam kapicu na avataru.
Je li to prva i najčešća asocijacija na Božić? Crvena kapa?
Tom logikom možemo svi na dan Nikole Tesle na avatare nalijepiti Edisonov šešir, na dan Martin Luther Kinga kaput njegovog službenog vozača a na dan Pitagore štap njegovog dede.
Što? Nema logike? Kako nema logike? Ima logike kao i crvena kapa za simbol Božića.
Ah, sad me strollajte ali rekao sam što sam htio reći, makar to bilo nepopularno mišljenje.
Tom logikom možemo svi na dan Nikole Tesle na avatare nalijepiti Edisonov šešir, na dan Martin Luther Kinga kaput njegovog službenog vozača a na dan Pitagore štap njegovog dede.
Što? Nema logike? Kako nema logike? Ima logike kao i crvena kapa za simbol Božića.
Ah, sad me strollajte ali rekao sam što sam htio reći, makar to bilo nepopularno mišljenje.
Svima nam je jasno da je to popularizacija i promocija američkih sranja kod nas, ali...tebi i tvom crtanom liku bi se tako dobro uklopila kapica.
A baš smo svi slatki
Može meni neko božićnu kapicu staviti na ovo pobožno biće sa mog avatara? XD
Pretty please?
A koji k da onda stavima avatarima na glavu ili gdje vec, necemmo Isusa ili bozicno drvce
A koji k da onda stavima avatarima na glavu ili gdje vec, necemmo Isusa ili bozicno drvce
Stavi tom lijepom C++ kapicu, možda ga više ljudi zavoli