Pozdrav,neznam u koji podforum da stavim ovu temu ali krenimo:Ostalo mi je love sa krizme negdje 1000kn pa sam još skupio para i trenutno stanje je 1370kn.U kući posjedujem PC,PSP,Android Mob ali ja sam se zapalio za igru DJ HERO 1 i 2 ali da bih ga igrao potreban mi je xbox360 ili ps3.Sad,pitanje jel dal da kupim novu konzolu i igru pored PSP-a,PC-a i solidnog mobitela?Šta bi vi napravili na mome mjestu,a samom kupnjom potrošio bih svu lovu i nebi mi ostalo ništa.Pomozite
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja nebi spiskal novce na igre ili konzole 
Pa sad, ako ti se baš igra neka glazbena igra, a ako ciljaš na DJ Hero onda ti ne preostaje ništa drugo nego kupiti konzolu i igru. A ako hočeš nekaj drugo možeš kupiti Guitar Hero za PC i derati na njemu, a bilo bi jeftinije.
Imaš i opciju da si kupiš neke druge dobre naslove pa igraš multiplayer ili singleplayer.
Uzmi DJ Hero (bilo koji) za PS2 sa onom opremom (naravno) i nađeš neki polovni PS2 sa čipom (ili bez, svejedno
)
Tak bi ja napravio
Pa sad, ako ti se baš igra neka glazbena igra, a ako ciljaš na DJ Hero onda ti ne preostaje ništa drugo nego kupiti konzolu i igru. A ako hočeš nekaj drugo možeš kupiti Guitar Hero za PC i derati na njemu, a bilo bi jeftinije.
Imaš i opciju da si kupiš neke druge dobre naslove pa igraš multiplayer ili singleplayer.
Ako bi se odlučio za soluciju DJ HERO+Xbox360 potrebno mi je=1895kn,solucija Guitar Hero + novi 5.1 sustav=oko 900kn.Sa starim sam pregovarao i rekao mi je da će mi kupiti novi 5.1 sustav ali s druge strane ja imam još malo tih para pa reko da je možda bolje ovaj DJ Hero+Xbox jer fakat volim hip-hop i DJ-ing.
PS:Stanje je 1370kn,imam puno igara koje ne igram i skupljaju doma prašinu a hitovi su pa jel bi ih mogao prodati,s tim da igre nisu orginali?Svaka igra po 10kn?
PS:Stanje je 1370kn,imam puno igara koje ne igram i skupljaju doma prašinu a hitovi su pa jel bi ih mogao prodati,s tim da igre nisu orginali?Svaka igra po 10kn?
Ti mora da se šališ?!
šta ti vrijedi kupovat igre , to ti dosadi nakon nekog vremena 
Ako bi se odlučio za soluciju DJ HERO+Xbox360 potrebno mi je=1895kn,solucija Guitar Hero + novi 5.1 sustav=oko 900kn.Sa starim sam pregovarao i rekao mi je da će mi kupiti novi 5.1 sustav ali s druge strane ja imam još malo tih para pa reko da je možda bolje ovaj DJ Hero+Xbox jer fakat volim hip-hop i DJ-ing.
Ove piratske igre moš nekom lokalnom klincu eventualno uvaliti. No ako baš hoćeš DJ hero onda moraš kupiti konzolu i igru, druge ti nema.