Black Friday 2025 izdvojena tema

poruka: 428
|
čitano: 78.478
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Black Friday 2025
Armor kaže...
Je ovo ok ponuda za BF?

https://www.ozone.hr/product/gaming-komplet-mi-i-podloga-redragon-m601-ba-crni/?

Ili mi linkajte neku drugu, mora biti Redragon.

Umjesto da uzimaš te kineze bolje si instaliraj Amazon.de app, imaš Logitech G502 Hero za 30€ i još za prvu kupnju u app imaš -10€ uz kod ENJOY10.

Ako baš mora biti iz RH onda rađe HyperX Pulsefire Haste 2

15 godina
Black Friday 2025

https://www.pevex.hr/igraca-konzola-sony-playstation-5-pro

Sutra PS5 Pro na -20% uz Diners ako preživi ovaj komad koji je ostao dostupan :D

819,90 € - 20% 655,90€ mislim da ispod toga nema nigdje

6 godina
15 godina

Lol jos bolji deal i izgleda da ih ima na stanju :) Do sutra... ;b

13 godina
rampart kaže...

Superbeasto kaže...

Ah pogrješio sam u replyu....ovo se odnosi na ovo

rampart kaže...

Vidim da je lokacija Irska.

Je li ovo ide na onu šemu preko mailboxde?

Ima nekih dodatnih troškova?

Hvala!

Ne vidim kako višestruko citirati na više stranica pa spojim ispod ...

13 godina
archeron_cro kaže...
Superbeasto kaže...

Ah pogrješio sam u replyu....ovo se odnosi na ovo

rampart kaže...

Vidim da je lokacija Irska.

Je li ovo ide na onu šemu preko mailboxde?

Ima nekih dodatnih troškova?

Hvala!

Naručio sam upravo zeleni. Besplatna dostavu u Hrvatsku.

Izgleda da su fejk...

Za tog prodavača agwtachshop(screenshot zelenog) piše da sat na kraju dolazi iz Kine od prodavača iz Irske, što samo po sebi i ne mora značiti da je lažnjak ali više toga se ne poklapa po iskustvima...

Ovaj drugi piše o wholesalewatchesb2b koji je također iz Irske i također ugledni ebay prodavač i ima slične sumnjivo dobre cijene kao ovaj agwtachshop...(moguće isti prodavač s više ebay trgovina)

On je poslao Tissot-u na provjeru i dobio potvrdu da to nije njihov sat iako je prije toga potvrdio serijski broj na njihovoj web stranici.

Zapravo je obojici prošao serijski kod na Tissot stranici.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:39 (Chriss).
11 godina
Black Friday 2025

Zlatarna Dodić jos danas i sutra – 15% popusta na zlatni nakit i besplatnu dostavu na sve...

16 godina
Black Friday 2025

ako netko zna za ili ima ideju za neki povoljni "pametni" sat za mog trinestogodisnjeg puberteliju, hvala

17 godina

Xiaomi redmi watch 4 ako je budžet 60-70e, ako je do 100 onda novija verzija 5. Fantastični satovi za odličnu cijenu, veliki ekran, duga baterija, čak i gps (gnss) imaju, što velika većina satova nema.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
17 godina
ivanec kaže...

ako netko zna za ili ima ideju za neki povoljni "pametni" sat za mog trinestogodisnjeg puberteliju, hvala

Hoćeš Galaxy Watch 5, kupio ženi i ne koristi ga nikako jer je eto "muški" odnosno crne boje.

LOL: Crobrother
15 godina
Black Friday 2025

-20% uz Diners na sve krenulo na Pevexu.

16 godina
tuna-1 kaže...

-20% uz Diners na sve krenulo na Pevexu.

Pozdrav ekipa. Zamolio bi nekog ko ima diners karticu da mi naruci nesto iz Pevexa. Uplatim mu odma na racun. Moze se javit na privatne poruke. Hvala

16 godina
Jel se to meni cini ili cyber monday nema na amazonu
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
11 godina

Također, znam da je ''long shot'' ali eto.. bio bih jako zahvalan. Kompenzirat cu uslugu i uplatit dio popusta 

17 godina
Black Friday 2025

hvala na tipu za ps5 pro

pocastio se (opet)

2 tjedna
dado16 kaže...
Jel se to meni cini ili cyber monday nema na amazonu

Koliko vidim nema. Ne treba previše brinuti, biti će toga pred kraj godine (oko Božića) na popustima jer trgovci ugovaraju cijene na godišnjoj razini, jednako tako imaju rabate za kupljenje količine od proizvođača/preprodavača (2. ruka). Tako da se moraju rješavati zaliha do nove godine da oslobode cash za nove kupnje inače gube rabat/zastupstva. Eto to ti je cijela mudrost zašto pred kraj godine svi spuštaju cijene i daju "Božićne" popuste. Da je i Uskrs na kraju godine i to bi bio "povod" za popuste, no kažem koji je pravi razlog. Zapravo, što manje sada kupite to ćete po nižoj cijeni moći dobiti isto to u 12.mj.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:59 (ivek44).
2 mjeseca
dmx kaže...

Ide i za 50 na aliju

Stigao, dostava UPS-om. 6 dana neloše. :)

13 godina

Iskorišteno svih 555 diners promocija

14 godina
cro_scouser kaže...

Iskorišteno svih 555 diners promocija

Išao ujutro od kancelarije do kancelarije u potrazi za nekim tko ima diners i na kraju uzeo TCL 55C7K za 480€. Mislim da nema boljeg TV-a za tu cijenu.

6 godina
Black Friday 2025

Ako mogu primjetiti Pevex već par godina zaredom jedini ima odlične popuste za black friday!

Znam da imaju i drugi ali onda stave 10ak komada tog što je na akciji pa ko brži njegova djevojka ali u Pevexu eto i petak i danas su se mogle upiknut akcije kakvih stvarno nema nikad tokom godine i to u dostatnim količinama za sve zainteresirane.

Tako da jedna zahvala Pevexu što donekle spašava Hrvatski black friday ( i cyber monday).

Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:14 (Trle96).
17 godina

promocija im je trajala puna dva i po' sata, ne vidim kako se to može okarakterizirati kao "spašavanjem BFa"....

15 godina
Hacker002 kaže...

promocija im je trajala puna dva i po' sata, ne vidim kako se to može okarakterizirati kao "spašavanjem BFa"....

Krenulo je ravno u ponoć i kodovi su bili dostupni sve do popodne... To nije dosta vremena?

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:02 (tuna-1).
10 godina
Black Friday 2025

DDR5 u Linksu: G.SKILL Trident Z5 Neo, F5-6000J3238F16GX2-TZ5N, DDR5 6000, kit 2x16GB za 152€

Ošlo i to... Imali su jedan par...

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:20 (Udes).
17 godina

10.30 ujutro kada više nije bilo kodova nije popodne, a promocija preko noći je sve samo ne spašavanje BFa. toliko je jadno to kod nas da eto noćna promocija koja završi u pola jutra je vama odlična stvar, wtf

10 godina

To je i dalje beskonačno više od nekih koji su imali "akciju" od 5% popusta ili po redovnim cijenama. Pevex bar nije muljao, pratim cijene rasvjete već pola godine jer moram kupiti hrpu toga, danas sam uštedio skoro 200€.

6 godina
Hacker002 kaže...

10.30 ujutro kada više nije bilo kodova nije popodne, a promocija preko noći je sve samo ne spašavanje BFa. toliko je jadno to kod nas da eto noćna promocija koja završi u pola jutra je vama odlična stvar, wtf

ako ti 20 % popusta na već snižene artikle danas nije dovoljno, u petak je bilo 15 % popusta također na sve artikle i trajalo je cijeli dan.

Ne kažem da je nikad viđena akcija ali od svih naših trgovina i ponuda Pevex već par godina ima najbolje popuste za BF i to je činjenica.

15 godina
Black Friday 2025

drug je nezadovoljan

14 godina
Black Friday 2025

Ja uzeo u A1 na produljenje ugovora Galaxy Tab S11 za 327 eura

Sasvim dobra ponuda

14 godina
Black Friday 2025

https://ohmycandybox.hr Jel naručivao netko odavde? vidim traje im još BF

10 godina
Black Friday 2025

Da li je netko vidio Steam Deck (OLED) na kakvom popustu?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice