Da je iskoristilo taj popust bi bio maknut. Ekupi je specifičan tu, da bi ti obračunalo popust moraš u košarici stisnuti plaćanje, i onda baš kada te odvede na stranicu za plaćanje kada upišeš podatke kartice on ju prepozna i onda tek umanji cijenu, netom prije samog čina plaćanja.
Black Friday 2024
- poruka: 778
- |
- čitano: 109.082
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Otišao baciti oko čisto da vidim, međutim nije mi obračunalo popust na zadnjem koraku.
Pretpostavljam jer je već 600 ljudi iskoristilo promociju. :D
Jesi unio podatke od Diners ili Erste Visa kartice ili si mislio da ce bilo koja kartica "proci"?
Ne znam jel se to meni samo čini ali kao da ove godine ima baš dosta popusta iako sami black friday još nije ni došao.
Eto Pevex već ne znam koji vikend za redom ima ili 15 - 20 % popusta na redovne cijene ili 15 % na sve, eKupi isto tako, a i trgovine s robom imaju solidne popuste...samo da sad nebi bilo tresla se brda rodio se miš pa kad bude baš black friday ostanemo suhi.
Otišao baciti oko čisto da vidim, međutim nije mi obračunalo popust na zadnjem koraku.
Pretpostavljam jer je već 600 ljudi iskoristilo promociju. :D
Jesi unio podatke od Diners ili Erste Visa kartice ili si mislio da ce bilo koja kartica "proci"?
ne samo sam unio u košaricu, da vidim koliko ispadne popust.
otišao do zadnje stavke plaćanja, bacilo me na corvus pay plaćanje, tu sam stao.
na kraju mi je izbacilo popust u košarici sad sam vidio ispadne 250 eura manje od sancte.
neloše, al nemam nikakvu erste karticu tak da ostaje sancta
Ekupi nema više popusta na Erste, upravo pokušao i nije mi umanjilo cijenu. Išao sam do kraja do Corvus pay i ništa. Bilo pa prošlo.
Nit svijet medija nema na erste, taman mislio uzet Dell G2724 za 180€...
20% dodatnog popusta na gotovo sve, pa i na već snižene Black Friday proizvode na Svijetu Medija je otvorilo vrata za zaista odličnim ponudama i cijenama na tehnologiju kakve su rijetkost čak i u Njemačkoj (jedan od dobrih primjera je Samsungov Q990D soundbar koji je sa svim uključenim popustima ispao skoro 50% off i time bio par stotina eura jeftiniji nego onaj najjeftiniji u Njemačkoj), ali zato su kodovi tako brzo i prošli. Moglo se još brdo toga uzeti za cijene kakve će se teško ponoviti u skorijoj budućnosti, osim u slučaju ponavljanja ove iste promocije. Speaking of, promocija se otvorila danas u 8:00 i završila u 13:36. Tako da svi mi koji smo bili na poslu i nemožemo odrađivati online narudžbe dok radimo smo naravno propustili priliku. Oh well.
20% dodatnog popusta na gotovo sve, pa i na već snižene Black Friday proizvode na Svijetu Medija je otvorilo vrata za zaista odličnim ponudama i cijenama na tehnologiju kakve su rijetkost čak i u Njemačkoj (jedan od dobrih primjera je Samsungov Q990D soundbar koji je sa svim uključenim popustima ispao skoro 50% off i time bio par stotina eura jeftiniji nego onaj najjeftiniji u Njemačkoj), ali zato su kodovi tako brzo i prošli. Moglo se još brdo toga uzeti za cijene kakve će se teško ponoviti u skorijoj budućnosti, osim u slučaju ponavljanja ove iste promocije. Speaking of, promocija se otvorila danas u 8:00 i završila u 13:36. Tako da svi mi koji smo bili na poslu i nemožemo odrađivati online narudžbe dok radimo smo naravno propustili priliku. Oh well.
jel to prvi put da je netko u HR imao stvarno popust kakav bi trebao biti na BF? haha
I sam sam bio na poslu,ali imao sam vremena surfati da sam skuzio da je svjet media imao 20% mozda bih nesto i uzeo
šta mislite o stranici udobandom.eu,imaju i brdo oglasa na njuškalu i dućan u osijeku.
Predobre cjene da bi bilo istina. Ima tko iz osijeka da potvrdi da to postoji?
FAQ im ne radi, Facebook i Instagram link vodi na Wix Studio, Contact je hrpa gluposti, nema plaćanja pouzećem.
Nemoj.
Baš ovih dana bi trebal bolje znati
Odlična ponuda, dignuta sa 214 na 219 eura. Ista cijena i u Smartsonu
https://smartson.hr/pecnica-amica-boc-4210-inox/247/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Tak da ja neznam ko više puši blek frajdej fore ali očito ima pušača.
Xiaomi Redmi Pad Pro 8/256 za 309 EUR-a. U još nekoliko poznatih dućana IT opreme cijena je doslovno ista u cent. Cijenu pratim mjesecima i taj je cijena navedena kao akcijska.
Ovdje je 254 EUR-a (nažalost, plus dostava, ali je neki dan nije bilo): https://www.amazon.de/-/en/Xiaomi-Redmi-Pad-Graphite-Grey/dp/B0D4YD2CZM
A BF na Amazonu počinje prekosutra.
EDIT: 269 EUR-a i nema troškova dostave: https://www.amazon.de/-/en/Xiaomi-Redmi-Pad-Pro-Black/dp/B0CRHRCJGD
Ne vidim ništa za što bi rekao da je odlično.
Ne vidim ništa za što bi rekao da je odlično.
Sarkazam, pogledaj sliku!
Denon X1800H DAB verzija 419 eura sa slanjem u RH
mislim da ih kod nas nema ispod 700eura...
I X2800H DAB je isto 545 eura...
Darko sa HD Televizije je rekao da se ne isplati dat tih 120 eura vise... samo jedan HDMI output vise i par Wata.... iduca znacajna nadogradnja je tek X3800 ali je i skoro milju eura....
https://shorturl.at/7MIlI
Edit ne mogu preko mobitela zaljepit link... onaj glupi error...
Samo na kreditne kartice je bio popust.
Ja sam ulovio frižider, indukcijsku ploču u svijet medija i pećnicu na eKupi. Dosta dobar deal sve u svemu.
Moze li par primjera cijena po kojem je kupljena roba na tim "ekstra popustima"
Počeo Black Friday na Amazonu.
Ako netko nađe akciju za baby monitor sa što većim ekranom (4inch+) i sa dvije kamere zamolio bih ga da je stavi ovdje.
Nisam stigao provjeriti u detalje sve glede Amazona, al ove godine me za sad nije pretjerano oduševio.. iz viđenog.
Počeo Black Friday na Amazonu.
Ako netko nađe akciju za baby monitor sa što većim ekranom (4inch+) i sa dvije kamere zamolio bih ga da je stavi ovdje.
mislim da je kod nas 400e
Ovo je meni za sada upalo u oko:
Ne zna. Da li je ovo dobar soundbar ali cijena se cini ok.
Deal: Philips TAB8507/10 Soundbar 3.1 Kabelloser Subwoofer, Dolby Atmos, Cinematiischer Sound, HDMI eARC, 600 W https://amzn.eu/d/7Y658oM - 180e