Black Friday 2023 zaključana tema

poruka: 649
|
čitano: 211.844
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Black Friday 2023
14 godina
neaktivan
mp3david kaže...
Ja bih rađe kupio Xperiu 5 V, baš iz razloga jer je Xperia 1 V, kao i prethodni modeli kao daljinski izdužen. To mi je koma.

5 V ima i nešto bolje trajanje baterije jer je manji ekran.

11 godina
Black Friday 2023

jel ima netko možda ovu AOC tipkovnicu koja je na Instaru 20€ jeftinija od najmanje sljedeće ponude na nabavi?

https://www.instar-informatika.hr/tipkovnica-aoc-agk700-zicana-gaming-mehanicka-cherry-mx-red-switch/160870/product/

čisto me zanima iskustvo (svakodnevno, ne gaming) - da li je moguće promjeniti switcheve ako skužim da su mi preglasni itd. (vidio par review-ova pa mi se čini dosta glasna)

ovak vizualno mi je dosta dopadljiva :)

4 godine
Black Friday 2023

Imam ga doma već 5 mjeseci, za sada se pokazao kao vrlo dobar, mislio sam da će biti velik, ali navikne se čovjek.

11 godina
Black Friday 2023

Evo od danas do 24.11 Adobe daje 50% popusta tako da je full suite 34,88€ sa našim PDV-om. Link

Odaberete sve aplikacije i pretplatu na godinu dana mjesečno plaćanje.

Dodatno za nas balkance kako izvući više.

Naravno zadnji mjesec prije 18.11.2024 deaktivirate preplatu (ostat će vam vrijediti do 18.11.24), te napravite novi račun sa novim e-mailom i starom karticom (bez problema) i uzmete opet s popustom na godinu dana (radi). 

Možda nije za firme ali za obrtnike i freelancere dušu dalo.

16 godina

To je cijena za 1 mjesec....

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
11 godina

Da 34,88€ je cijena za jedan mjesec u eurima sa PDV-om za hrvatsko tržište. Puna cijena je 69,8€ 

7 godina
neaktivan

@60nine Ako nisi neki okorjeli gamer, bjezi od red switcheva. Toliko ces koristiti backspace u pisanju, da ce ti se zivot zgadit. Blue su odvratni za gejmanje, super za pisanje, al su i preglasni. Ako zelis neku zlatnu sredinu, trazi brown switcheve. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.11.2023 7:00 (birra).
11 godina
60nine kaže...

jel ima netko možda ovu AOC tipkovnicu koja je na Instaru 20€ jeftinija od najmanje sljedeće ponude na nabavi?

https://www.instar-informatika.hr/tipkovnica-aoc-agk700-zicana-gaming-mehanicka-cherry-mx-red-switch/160870/product/

čisto me zanima iskustvo (svakodnevno, ne gaming) - da li je moguće promjeniti switcheve ako skužim da su mi preglasni itd. (vidio par review-ova pa mi se čini dosta glasna)

ovak vizualno mi je dosta dopadljiva :)

I ja bas gledam za nekom mehanickom tipkovnicom, moja G413 Carbon pocela dupla slova pisati tu i tamo...

Trazim HR layozt, veliki enter, numpad i RGB ili bar jednu boju. Ta 413 je bas sve to imala i bio sam zadovoljan...

Kovačić
15 godina
Potpisujen sve šta si reka. Možeš igrat sa crvenim switchevima, ali bilo kakvo pisanje zaboravi. Ja san proda jednu g513 sa tactile switchevima i kupija sa brown.
lol
11 godina
Ovaj HGspot black friday je razocaranje. Nema niti jedna stvar sta me interesira. Jos iman bon od 200 eura kod njih, a neman na sta to potrosit.
12 godina

Da je bas tako lose..?

maximum effort
11 godina
Black Friday 2023

Zelim ITX build napravit, a oni tu svakako imaju losu ponudu, skoro pa nista. Nadao sam se bar da ce ryzen 7600 bit na popustu ili neki ddr5 ram solidni.

11 godina
Bartaul kaže...
Ovaj HGspot black friday je razocaranje. Nema niti jedna stvar sta me interesira. Jos iman bon od 200 eura kod njih, a neman na sta to potrosit.

istina, i ono iole zanimljivo nije ništa posebno sniženo - isto kao u drugim dućanima

11 godina
Fox Mulder kaže...
Potpisujen sve šta si reka. Možeš igrat sa crvenim switchevima, ali bilo kakvo pisanje zaboravi. Ja san proda jednu g513 sa tactile switchevima i kupija sa brown.

baš sam zato pitao dal se mogu promjenit switchevi, jer po svemu ostalom mi se ova AOC čini super tipkovnica (imam slične zahtjeve kao kolega ACMilan)

11 godina
Black Friday 2023
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.11.2023 16:57 (60nine).
8 godina
Black Friday 2023

gledam si neke proteini za black friday nabaviti.

pakiranje 1+1 = 11.99€

1 pakiranje = 5.49€

da ne spominjem da je black friday: "Akcija zbog kraćeg roka trajanja. Rok trajanja najmanje do kraja 01.2024."

11 godina
Black Friday 2023

Jesu poceli dolazit play stationi od a1

12 godina
GSP kaže...

Jesu poceli dolazit play stationi od a1

Meni još ništa, iako sam prvi dan naručio. Taman sam poslao mail da daju info kada bi trebalo doci.

BTW: Xbox Series X na amazon.de za 399€

https://www.amazon.de/Xbox-Vorbestellung-enthalten-erh%C3%A4ltlich-September/dp/B08H93ZRLL

9 godina
Black Friday 2023

Po mojoj osobnoj procjeni, daleko najbolji soundbar do 500€ je Klipsch Cinema 600.

Vidim ih na akciji u DE sa besplatnom dostavom ali ne znam vrijedi li besplatna dostava i za HRV:

Klipsch Cinema 600 Soundbar with Sub - €329.00, 3% discount (-9.87 €) for bank transfer (3% discount) = 319.13 €
Klipsch Cinema 600 Soundbar with Sub + Surround 3 (black)  -€499.00, discount (-14.97 €) for bank transfer (3% discount) = 484.03 €
Ja sam uzeo Preko Amazon Pay-a sa dostavom u DE.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.11.2023 10:30 (Udes).
11 godina
Black Friday 2023

Nvidia jel ima kaj 500 eur

11 godina
15 godina
Black Friday 2023

Naručio sa Sportvision 8 artikala. Oni to kako piše šalju u 7 paketa sa par različitih lokacija kroz koliko sam sad vidio minimalno 2 dostavne službe.

Sve je besplatno slanje. Al kako im se to isplati. Kurir će biti sretan svaki dan mi nosti po majicu. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.11.2023 12:46 (plavi08).
11 godina
plavi08 kaže...

Naručio sa Sportvision 8 artikala. Oni to kako piše šalju u 7 paketa sa par različitih lokacija kroz koliko sam sad vidio minimalno 2 dostavne službe.

Sve je besplatno slanje. Al kako ima se to isplati. Kurir će biti sretan svaki dan mi nosti po majicu. 

jučer sam ulovio Conversice na Sportvisionu, spuštene sa 89 na 63€ minus 15% za prvu kupnju (sveukupno 54€ i free dostava jer je iznad 30€) - ja sretan :D (pogotovo jer sam taj model škicao već neko duže vrijeme) :)

da se ulovit dobar "popust na popust" s tih 15% ako prvi put kupujete (kod za ovih 15% vam dođe na e-mail kad se registrirate na shop)

11 godina
Black Friday 2023

Pevex Black Week

Izdvojeno iz kategorija koje osobno pratim:

TV - Grundig OLED GG970B - 55" / 65" - 700 €900 € (s Pevex klub karticom)

Perilica rublja - HISENSE WFQA8014EVJM (8 kg, 1400 okr/min)- 329 €

Svijet Medija Black Week

Samo ću izdvojiti jedan proizvod jer sam ga vidio i na akciji u Pevexu, ali tu je još 10 € jeftiniji. U pitanju je jedan od najjačih ručnih miksera na tržištu:

Bosch MFQ4930B 850 W - 43 €

Klimakoncept

Većina (ili sve) klime su na nekoj akciji, ali mislim da je za Hitachi AirHome 600 dobra ponuda:

Hitachi AirHome 600 3,5 kW (integrirani WiFi, Hitachi (Highly) kompresor i Hitachi elektronika (nije kineski rebrand), A+++) - 746 €

MP Elektronika

Imaju dobre cijene za klime, a izdvojio bih dva A+++ modela:

Haier Jade 3,5 kW (5 god. jamstva, Panasonic kompresor, Nidec ventilator na vanjskoj jedinici, posebni IFD filteri u unutarnjoj jedinici, integrirani WiFi) - 916 €

Toshiba Shorai Edge 3,5 kW - 936 € s kodom GZ5786GR

11 godina
qwertYxoZ kaže...

Hvala

Jel se isplati 4060ti...imam trenutno 3070 jel ima tu razlike

Jel mindfactory salje za.rh i koliko je cijena tog

2 godine
protjeran
Black Friday 2023

https://www.mall.hr/bezzrcalni-fotoaparati/sony-zv-e10-fotoaparat-s-izmjenjivim-objektivom-kuciste

Bude malo dostupan pa malo ne. Cijena 60 eura a po nabavi idu od 620+ eura 

Mall.hr je bog popusta

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.11.2023 13:01 (Qui-Gon-Jinn).
11 godina
Qui-Gon-Jinn kaže...

https://www.mall.hr/bezzrcalni-fotoaparati/sony-zv-e10-fotoaparat-s-izmjenjivim-objektivom-kuciste

Mall.hr je bog popusta

Jel to stim kodom bude 60 eura

2 godine
protjeran
GSP kaže...
Qui-Gon-Jinn kaže...

Mall.hr je bog popusta

Jel to stim kodom bude 60 eura

Da, inače su 160 što je opet daaaleko jeftnije nego u ostalim dućanima. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.11.2023 13:03 (Qui-Gon-Jinn).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice