Black Friday 2018

poruka: 1.539
|
čitano: 284.415
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Black Friday 2018
ddarknessfairyy kaže...

Dečki jel netko možda negdje vidio koju Xperiu XA1 ili XA2 ili bilo koji drugi mobitel a da je ispod 1300kn i da ima dobru kameru(stražnju, prednja nije bitna)? 

Mobiteli na pretplatu mi ne dolaze u obzir jer ni tarifu 300min/300mb na bonove ne potrošim tak da mi to ne odgovara. Samo je bitno da je dobra kamera sve ostalo uključujući i boju je potpuno nebitno.

Našla sam na mall.hr xperia xa1 za 1170kn https://www.mall.hr/pametni-telefoni/sony-mobilni-telefon-xperia-xa1-crni?tab=parameters ali s obzirom na komentare i čekanje to mi baš i nije opcija jer mi mobitel treba poprilično hitno pošto mi se moj počeo gasiti non stop i više ne mogu koristiti ni kameru niti pozive. Prošla sam kompletnu ponudu na jeftinije i nabavi ali nisam našla ništa povoljno. Neutrino od danas isto ima crni petak https://neutrinomobile.hr/black-friday.html?p=3 ali isto nema ništa što bi mi odgovaralo.

Imaš ovako nešto.

Recenzija.

Uz BF30 kod koji upišeš prilikom web kupnje.

Ne vjeruj računalu kojeg ne možeš baciti kroz prozor!!
7 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Ako je netko primijetio dobru ponudu za neke solidne in-ear slušalice, pls napišite...

17 godina
matekws kaže...

P.s. ako netko nađe neke zvučnike po dobroj cijeni. Naletio na linksu na solidne logitechove , ali vidim da ponuda samo za osobno preuzimanje u dućanu.

Z906?

LOL: Crobrother
7 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

Google store je web shop... jel ti trebam više uopće kaj pisat? 200 eura je nekome ovdje par eura? oprosti rockefeller... btw. ti mobiteli su na njuškalu cca 8k do 9k kn, a preko google store-a 4.8k kn trenutno...

Pa toliko koštaju jer imamo prevelike poreze i namete, uvoz robe i tako u nedogled. Da izađete malo na ulice ne bi bilo potrebe za crni petak i ostale navlakuše za narod.

Ne znam šta taj mobitel od 9000kn može a da ovaj moj stari LG g5 ne može?

Zapitaj se da možda nisi žrtva dobro osmišljenog marketinga da ti uvale nešto što ti ne treba pod krinkom nekakvih praznika i crnog petka. 

8 godina
neaktivan
X3M kaže...
domi321 kaže...

Ajmo ranoranioci, kolko vas ima sutra koji cekaju pred linksom od 5 ujutro?

Da znam ak vas ima hrpa da onda barem bokser sa sobom uzmem 

msm cuo sam od jednog lika da ce se neki ic tuc u redovima tak da ono za svaki slucaj

prestani pisat gluposti po forumu.

bokser je ilegalno hladno oruzje, i slobodno ga ponesi ako zelis zavrsiti u pritvoru, pogotovo sto pises prijetnje po forumu, i mislis da si fora

pa kad te klepe panduri onda ce ti biti kasno plakat

Ja naisao na nekakve boksere koji su na popustu povodom BF-a, da okacim ovdje? 😂

Vecu glupost od ove tvoje i toliko dizanje prasine zbog toga sto se covjek nasalio nisam vidio na forumu, da se zapitas...

7 godina
Black Friday 2018

Ima netko popis popusta iz linksa, ne otvara mi ovaj link koji je postavljen, ili mi barem može netko reći koliko je ps4 u toj ponudi?

Hvala. 

10 godina
odjavljen
Ako se dobro sjećam ima samo 1tb slim verzija s nekom igrom za oko 1500 kn. Teško da ćeš to ulovit, zaboravi
9 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Planiram uzeti s Mall.hr prijenosnu bateriju od 16k mAh za 119 kn. Što mislite, valja li to čemu? Nisam nikada do sada tako velike imao, samo one male promotivne pa ne znam na što da pazim, a ime brand Blow mi ne znaci previse.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2018 16:16 (m3zzz00).
14 godina

Kako ovo radi na HG Shop stranicama ? Klikneš za saznaj više i link je na Poslovnice. Odlično 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2018 17:22 (itomic009).
15 godina

Piše na stranici da vrijedi samo u poslovnicama, a što se tiče stanja, naletio danas pitati vezano uz dobavljivost i stanje. Kažu da nije bitno gdje je, ako dođeš u Splitu u 8 i kupiš nešto što je na stanju u Zg, tvoje je. Shippaju u pon, do uto-sri je kod tebe. Ide po principu tko prvi plati, njegovo. Vjv. je linkanje na poslovnice upravo radi toga.

The most interesting information comes from children, for they tell all they know and then stop.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2018 17:09 (Arto).
12 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Baš sam bio u Linksu, postavili su metalnu ogradu za red ispred prodavaonice. Očekuju ludnicu, iako navodno ima roba na zalihi, nije po jedan komad...

15 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Malo off topic. Gledam da naručim nešto iz Njemačke pa me zanima jel itko koristio ovu stranicu https://www.mailboxde.com/ i kakva su vam bila iskustva.
Nekako mi se preko Mailboxa-a čini najjednostavnije što se tiče slanja.

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
13 godina

Koristio nekoliko puta, sve ok.

12 godina
protjeran

Jel se može  putem interneta slozit neka konfa za black friday ili su slabi popusti? 

12 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Ne dijeli se ništa besplatno i ponuda nije toliko dobra da bi dolazio u 5 ujutro...Lagano se zaletim iza 10, taman kad se gužva smanji, pa ako je što ostalo dobro, ako ne, nema veze...

12 godina
neaktivan

Mate15SLC kaže...

Jel se može  putem interneta slozit neka konfa za black friday ili su slabi popusti? 

Ovisi kako što i gdje. Kod nas uglavnom moraš doći u trgovinu, a vani možeš i preko neta....Ponuda je slaba, osim ako te baš nisu pogodili s nečin što bi i inače kupio...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2018 17:46 (linpus).
12 godina
neaktivan
linpus kaže...

Ne dijeli se ništa besplatno i ponuda nije toliko dobra da bi dolazio u 5 ujutro...Lagano se zaletim iza 10, taman kad se gužva smanji, pa ako je što ostalo dobro, ako ne, nema veze...

RX580, nova, garancija- 1000 kuna

Meni je to besplatno

6 godina
karlo125 kaže...
linpus kaže...

Meni je to besplatno

Ti si napisao da ces i snimati, ako se dobro sjecam. Hoce li biti live prijenos ili samo naknadna snimka ?

9 godina
neaktivan
BOGDO kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Dečki jel netko možda negdje vidio koju Xperiu XA1 ili XA2 ili bilo koji drugi mobitel a da je ispod 1300kn i da ima dobru kameru(stražnju, prednja nije bitna)? 

Mobiteli na pretplatu mi ne dolaze u obzir jer ni tarifu 300min/300mb na bonove ne potrošim tak da mi to ne odgovara. Samo je bitno da je dobra kamera sve ostalo uključujući i boju je potpuno nebitno.

Našla sam na mall.hr xperia xa1 za 1170kn https://www.mall.hr/pametni-telefoni/sony-mobilni-telefon-xperia-xa1-crni?tab=parameters ali s obzirom na komentare i čekanje to mi baš i nije opcija jer mi mobitel treba poprilično hitno pošto mi se moj počeo gasiti non stop i više ne mogu koristiti ni kameru niti pozive. Prošla sam kompletnu ponudu na jeftinije i nabavi ali nisam našla ništa povoljno. Neutrino od danas isto ima crni petak https://neutrinomobile.hr/black-friday.html?p=3 ali isto nema ništa što bi mi odgovaralo.

Imaš ovako nešto.

Recenzija.

Uz BF30 kod koji upišeš prilikom web kupnje.

Naletio sam i na XZ1 Compact danas na amazonu  za ne puno više novaca

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2018 17:54 (Rimtu).
12 godina
neaktivan
SamoPitam3 kaže...
karlo125 kaže...
linpus kaže...

Meni je to besplatno

Ti si napisao da ces i snimati, ako se dobro sjecam. Hoce li biti live prijenos ili samo naknadna snimka ?

Koristim Tele2 tako da nis od live prijenosa, poslije ce bit uploadan 4K snimka na yt

16 godina
Kolacic kaže...

Ja cu doci u 3 ujutro dajte pare. 

ti stvarno planiras cekat od 3 ili?

6 godina
neaktivan

Kada sam jucer to vidio mislio sam da je grafa teski scam... Ali nisam pronasao gresku, pa izgleda da nije scam, a i ti si me dodatno ohrabrio ;)

Usput cu ubrati i onih 16 gb ram-a za 825kn (ako bude bilo jos).

10 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Kolacic kaže...

Ja cu doci u 3 ujutro dajte pare. 

ti stvarno planiras cekat od 3 ili?

Nije se jos nitko javio pa vjerojatno necu. 

12 godina
Black Friday 2018

da zalijepim i ovdje, ponuda sa Samsung.de za crni petak:

PONUDA:
Kupiš S9 ili S9+, dobiješ jedan gratis za 949€
S8 = 399€
S8+ = 429€

NOTE 8 = 599€

Note 9 (128GB) + AKG N60NC Wireless/MicroSD 512GB = 849€

Note 9 (512GB) + AKG N60NC Wireless/MicroSD 512GB = 999€

Galaxy A7 + 128GB SD Card = 349€

uz kupnju bilo kojeg sata, na dar ide kutija za satove Samsung, tako Galaxy Watch 46mm LTE s tom kutijom dođe 399€

dok (iako mislim da je ovo ludo i pisat) se uz tv dobije i neki okvir, al im je cijena da ti se želudac okrene...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2018 19:19 (TheAnswer023).
17 godina
neaktivan
TheAnswer023 kaže...

PONUDA:
S8 = 399€
S8+ = 429€

NOTE 8 = 599€

uz kupnju bilo kojeg sata, na dar ide kutija za satove Samsung, tako Galaxy Watch 46mm LTE s tom kutijom dođe 399€

baš gledam ali ne vidim nigdje za naručit taj mob, kad stisneš buy ništa

12 godina
crash11 kaže...
TheAnswer023 kaže...

PONUDA:
S8 = 399€
S8+ = 429€

NOTE 8 = 599€

za S9 i S9+ akciju, moraš prvo ići na zum deal, a ovo je ta stranica di je ta akcija:
https://shop.samsung.com/de/blackfriday-galaxy-s9-angebot
pa onda odabrat ponudu i selektirat In den warenkorb, pa ti izađe kao pop up na istoj stranici di ti nudi opciju zum kasse (il tak nešt)

17 godina
neaktivan
TheAnswer023 kaže...
crash11 kaže...
TheAnswer023 kaže...

PONUDA:
S8 = 399€
S8+ = 429€

NOTE 8 = 599€

za S9 i S9+ akciju, moraš prvo ići na zum deal, a ovo je ta stranica di je ta akcija:
https://shop.samsung.com/de/blackfriday-galaxy-s9-angebot
pa onda odabrat ponudu i selektirat In den warenkorb, pa ti izađe kao pop up na istoj stranici di ti nudi opciju zum kasse (il tak nešt)

mislim da je to samo za njemačku jer na naplati nemaš zemlju za odabrat.

15 godina
I ove godine Samsung de ide 1+1.
Samo za Njemačku, ali imaš više spomenutu mailbox.de . Ne vjerujem da će ppt biti više od 30€ za 2 uređaja.
17 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
I ove godine Samsung de ide 1+1.
Samo za Njemačku, ali imaš više spomenutu mailbox.de . Ne vjerujem da će ppt biti više od 30€ za 2 uređaja.

jesu ti uređaji otključani na sve mreže

12 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Samo za Njemačku, ali imaš više spomenutu mailbox.de

jel ima nest slicno tom mailbox ali za US to worldwide?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice