Black Friday 2018

poruka: 1.539
|
čitano: 286.125
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Ja sam toliko ljut na Links zbog ove diskriminacije da ću nastaviti ne kupovati kod njih :)

15 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Moram priznati Links me ugodno iznenadio s ovim popustima, jasno da su zadnji komadi i da ne mogu doc kad radim, al stvarno se da nešto dobro ubost

10 godina
Black Friday 2018

Pozdrav,

tražim neki android box, do cca 300 kn pa ako netko naleti na našto zanimljivo javite. Naravno webshop od bilogdje dolazi u obzir, ali bilo bi dobro da je EU.

7 godina
neaktivan
Re: Black Friday 2018
interist89 kaže...

Pozdrav,

tražim neki android box, do cca 300 kn pa ako netko naleti na našto zanimljivo javite. Naravno webshop od bilogdje dolazi u obzir, ali bilo bi dobro da je EU.

gledaj po kinezima mogli bi oni nekekav tv box u petak stavit

15 godina

interist89

Pozdrav,

H96 MAX+ RK3328 Android 8.1

A5X MAX Android 9.0

H96 MAX+ Android 8.1 with Voice Remote Support YouTube

MX10 Android 8.1 Oreo

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2018 16:30 (bodija).
17 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Više me zanima ovo igranje sa Lidijom, jel ima kakav popust za taj dio?

14 godina
Black Friday 2018

ako ide tko u links nek mi se javi porukom.trebam sitnicu.

13 godina
Black Friday 2018

Ne znam stvarno što je toliko dobro u Linksovoj ponudi. Od poželjnijih artikala će vjerojatno biti po jedan ili dva primjerka koji su već unaprijed bezecirani za nekoga, a obični puk koji se tamo u petak nacrta će moći birati u mnoštvu maskica za mobitele, led žarulja, ljepila, praznih dvd-ova...

15 godina
crash11 kaže...

Više me zanima ovo igranje sa Lidijom, jel ima kakav popust za taj dio?

Ima, postoji mogućnost da ti POPUSTi remen ili gumb od hlača dok se budeš igrao sa svojim joystickom

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
Kotor i jos neke igre na google store na 80%, uzeo kotora :)
14 godina
bukowski kaže...

Ne znam stvarno što je toliko dobro u Linksovoj ponudi. Od poželjnijih artikala će vjerojatno biti po jedan ili dva primjerka koji su već unaprijed bezecirani za nekoga, a obični puk koji se tamo u petak nacrta će moći birati u mnoštvu maskica za mobitele, led žarulja, ljepila, praznih dvd-ova...

recimo,meni je zanimljiva ponuda hladnjaka procesora i đozda par ventilatora (nek se nade)

13 godina
Black Friday 2018

šta mislite, jel bolje uzet za black friday ili čekat cyber monday? Iz iskustva ako netko zna, ima li velike razlike za cyber monday?

9 godina
neaktivan
10 godina
mcf kaže...
Kotor i jos neke igre na google store na 80%, uzeo kotora :)

Link pls.

etino kaže...

šta mislite, jel bolje uzet za black friday ili čekat cyber monday? Iz iskustva ako netko zna, ima li velike razlike za cyber monday?

BF. Po mome iskustvu prosle godine BF je bio 10 puta bolji od CM. Dalo se nesto nac, al recimo ista kolicina kao i sto bude za Bozic i slicno. Al ove godine mi kaska BF ponuda tako da tko zna.

14 godina
"Link pls."

Pa google store. Otvoris i odmah se izlistaju ponude.
14 godina
Black Friday 2018

Zna li netko gdje da trazim komponente za PC, a da imaju dostavu u Hrv ili da je ducan u Hrv?

VISCA BARCA
17 godina
Mambinjo kaže...

Links je fenomenalna ponuda black fridaya. Oni koji misle da nije mogu se nazvati prave skrte rvatine kojima bi mercedes s klasa 2018 godiste za 100 kuna bila skupa. Ja nazalost ne zivim u Zagrebu pa ne mogu kupiti

Pogledao sam samo SSD-ove, pa za te novce idu ovih dana s Amazona s uključenim shippingom osim možda onog 850 Pro. Isto i Xbox One, netko je tu spomenuo 1400kn, neki dan se birao na Amazonu One S bundle za te novce i mislim da će opet to u narednim danima. Tako da...

Deckard
7 godina
neaktivan
deckard kaže...
Mambinjo kaže...

Links je fenomenalna ponuda black fridaya. Oni koji misle da nije mogu se nazvati prave skrte rvatine kojima bi mercedes s klasa 2018 godiste za 100 kuna bila skupa. Ja nazalost ne zivim u Zagrebu pa ne mogu kupiti

Pogledao sam samo SSD-ove, pa za te novce idu ovih dana s Amazona s uključenim shippingom osim možda onog 850 Pro. Isto i Xbox One, netko je tu spomenuo 1400kn, neki dan se birao na Amazonu One S bundle za te novce i mislim da će opet to u narednim danima. Tako da...

Nisu svi proizvodi na wow akciji, ali veliki broj jest. Ako ssdovi nisu to ne znaci da nije dobra ponuda. Da tako gledam hej nema mi mog monitora kojeg hocu na akciji. Koja losa ponuda e

7 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Zna li netko gdje da trazim komponente za PC, a da imaju dostavu u Hrv ili da je ducan u Hrv?

Nabava net je tvoj najbolji prijatelj. Kupis rx 570 / rx 580 one ce bit na akciji. Eno u protisa 1060 kn meni se cini rx 570 online za kupiti. Nađeš najbolju ponudu za ryzen na nabavi jer je intel trenutno preskup zbog manjka proizvodnje i ostale komponente koje te zanimaju procackas gdje su najjeftinije i tjt

7 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Zna li itko u koje sate dns hgspot objavljuje listu proizvoda na akciji u petak. Trebali su danas ali evo jos nisu

15 godina
Black Friday 2018

av recieveri me zanimaju, nadam se da ce biti koji na popustu

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
Black Friday 2018

Ako ima netko da se ide poboksat na Trešnjevku u Links neka se javi, zapelo mi je nešto za oko naravno uz proviziju

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
11 godina
Black Friday 2018

Evo HG

https://www.hgshop.hr/akcija/black-friday-2018/ponuda/

Ryzen 1700x - 500kn

1800x - 560kn

7 godina
neaktivan
Black Friday 2018

Glupo sto je samo u poslovnici

15 godina
Zar stvarno mislite da će ryzen ili i7 biti po tim cijenama!?
Meni se ovo čini ko velika navlakusa
13 godina
protjeran
Lil Dice kaže...

Evo HG

Ryzen 1700x - 500kn

1800x - 560kn

Kako da ne, ajd nemoj biti vrhunski naivac, mogli su staviti i za 25 kn da prodaju ta 2 artikla, ionako ih nećeš naći nigdje.

Ne trošite vrijeme na besmisleno hodanje po trgovinama, tu će ispušit samo oni zaposlenici u trgovinama jer će ih 3500 ljudi pitati istu stvar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2018 19:54 (bill_jobs).
13 godina
Lil Dice kaže...

Evo HG

Ryzen 1700x - 500kn

1800x - 560kn

ako mi netko može ugrabiti i poslati  ovaj ryzen 1700x dajem jako izdašnu naknadu 

14 godina
bill_jobs kaže...
Lil Dice kaže...

Evo HG

Ryzen 1700x - 500kn

1800x - 560kn

Kako da ne, ajd nemoj biti vrhunski naivac, mogli su staviti i za 25 kn da prodaju ta 2 artikla, ionako ih nećeš naći nigdje.

Ne trošite vrijeme na besmisleno hodanje po trgovinama, tu će ispušit samo oni zaposlenici u trgovinama jer će ih 3500 ljudi pitati istu stvar.

jadni trgovci

14 godina
Black Friday 2018

gledam i ne vjerujem!!

15 godina
Znači to samo vrijedi u HGSPOT Utrine?
Što ako dođem 1-2h prije otvorenja i čekam?
Pa za ovakve cijene se isplati. Ako budem prvi kako će reći da nema toga i toga?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice