Black Friday 2018

poruka: 1.539
|
čitano: 262.736
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Black Friday 2018
axos kaže...
playjob kaže...

Pozdrav ekipa, zanima me jesu li neke strane trgovine, tipa alzashop, imale prošle godine sniženja na crni petak?

Ako me dobro glava služi mislim da su najbolji i bili u alzi i da se dosta uzimalo s amazona. Naši se nisu baš iskazali.

Alza je zakon. Uzeo kod njih prije dvije godine UW monitor, curved, 35", VA, 144hz, za 3400kn. Je da je bila kombinacija crnog petka i prekida proizvodnje ali je cijena bila odlicna.

No na kraju krajeva, BF je super ako ste namjeravali nesto kupiti pa odlucili cekati da se cijene smanje. Nemojte biti kao one budale sto ce kupiti nesto samo zato sto je cijena snizena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2018 9:01 (sexytoiletpaper).
10 godina
sexytoiletpaper kaže...
axos kaže...
playjob kaže...

Pozdrav ekipa, zanima me jesu li neke strane trgovine, tipa alzashop, imale prošle godine sniženja na crni petak?

Ako me dobro glava služi mislim da su najbolji i bili u alzi i da se dosta uzimalo s amazona. Naši se nisu baš iskazali.

Alza je zakon. Uzeo kod njih prije dvije godine UW monitor, curved, 35", VA, 144hz, za 3400kn. Je da je bila kombinacija crnog petka i prekida proizvodnje ali je cijena bila odlicna.

No na kraju krajeva, BF je super ako ste namjeravali nesto kupiti pa odlucili cekati da se cijene smanje. Nemojte biti kao one budale sto ce kupiti nesto samo zato sto je cijena snizena.

Da, da, nikad se ne vodim tom politikom i općenito mi nije jasna ta pomama odnosno svijest građana, čim vide natpis ,,sniženje" odmah se zalijeću i kupuju, a zapravo je sniženje minorno...

Imam već nekoliko stvari koje bih volio nabavit po malo jeftinijoj cijeni tako da se nadam istome.

Hvala na komentaru!

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2018 9:31 (playjob).
15 godina
Nasi po obicaju samo puno laju a nista nedaju... Ali tu i tamo se nade makar neko poluposten pa se uhvati nesto...
VenAtoR#2231
16 godina
Black Friday 2018

Kolike su šanse da PS4 bude na nekih 20-30% popusta? Kako je bilo prošlih godina jer sam čuo da je znalo biti ok popusta u Sancta Domenici?

Koristite blage riječi i jake argumente
9 godina
Dodinho kaže...

Kolike su šanse da PS4 bude na nekih 20-30% popusta? Kako je bilo prošlih godina jer sam čuo da je znalo biti ok popusta u Sancta Domenici?

neko je tu na forumu napisao da je prošle godine za black friday bio ps4 pro za 2300 kn. mislim to je stvarno brutalna cijena. 

16 godina
Cansee kaže...
Dodinho kaže...

neko je tu na forumu napisao da je prošle godine za black friday bio ps4 pro za 2300 kn. mislim to je stvarno brutalna cijena. 

Da, sjećam se tog posta, zato i pitam. Recimo sada je bundle PS4 i RDR2 oko 2800 i na to 30% popusta je odlična cijena.

Koristite blage riječi i jake argumente
12 godina
neaktivan
robogo kaže...
jopasaable kaže...
acmilan2 kaže...

Jel ima kakvih naznaka da ce bit mozda koji dualshock 4 V2 za jos nizu cijenu bilogdje? Da li EU, da li hr store?

Vec sad mozes naci na ebayu v2 po cca 360 kuna i to novi tako da ce vjerojatno za bf ici jos dolje

Čak i uz to, 369 nije loša cijena 

Prosli tjedan je bila akcija na ebayu, ispod 300 kn je bilo sa postarinom.

Za 350/360 kn imas na njuskalu nove zapakirane. Brijem da je to onaj shop iz Osijeka.

14 godina
Black Friday 2018

Planiram za BF nabaviti tablet i action cam.

Zanima me da li je isplativije naručiti u Hrvatsku ili u Austriju?

Buraz mi gore živi pa mi dostava nije problem, a ne znam da li i kod njih isti iznos iznad kojeg se plaća carina  i PDV.

14 godina
Xplicit kaže...

Planiram za BF nabaviti tablet i action cam.

Zanima me da li je isplativije naručiti u Hrvatsku ili u Austriju?

Buraz mi gore živi pa mi dostava nije problem, a ne znam da li i kod njih isti iznos iznad kojeg se plaća carina  i PDV.

U EU nema carine.

Ne vjeruj računalu kojeg ne možeš baciti kroz prozor!!
15 godina
Jebote koda se jucer pocelo kupovat po vani pa opet carina i pdv.... pdv se placa u drzavi u kojoj se i kupuje...ako se nije nesto promjenilo...a carina ima samo na narudzbe van granica eu....
VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2018 16:11 (jocommb).
6 godina
neaktivan

ok, za carinu vecina zna, osm ako je naruceno izvan eu tipa kina ili sad.., a pdv na vrijednost vecu od XXX kn ili nesto slicno? tog isto nema ili?

13 godina
matijama kaže...

ok, za carinu vecina zna, osm ako je naruceno izvan eu tipa kina ili sad.., a pdv na vrijednost vecu od XXX kn ili nesto slicno? tog isto nema ili?

PDV se naplacuje odmah pri kupnji, i to hrvatski, tako da kod narucivanja iz EU nema nikakvih dodatnih troskova.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
9 godina
x360gamer kaže...

Samsung.de ce imati sigurno i ove godine 1+1 gratis. To i ja vrebam, samo trebas imati nekog gore u DE jer samo za njih vrijedi.
Odmah da pitam, jel mogu mozda iskoristiti one stranice na kojima dobijem DE adresu, na njih narucim i onda platim proviziju i shipping? Koliko je to jos gore? 30-50eura?

mailboxde.com - koristim ga često za amazon.de, ali radi za sve dostave u njemačkoj. LINK tu možeš otprilike izračunat trošak.

13 godina
Black Friday 2018

Ako netko naiđe na neki popust na sunčane naočale,nek nabaci vamo.Ništa pretjerano,do 200-250kn max

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
14 godina
sstrmi kaže...

Ako netko naiđe na neki popust na sunčane naočale,nek nabaci vamo.Ništa pretjerano,do 200-250kn max

https://www.hawkersco.com/

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
12 godina
sstrmi kaže...

https://www.asos.com/men/

tu mozes probat, nabavio sam sebi ray ban za 450kn.

15 godina
nul-3 kaže...
sstrmi kaže...

https://www.hawkersco.com/

Tu kupovat jedino kad nude 1+1. A to bude i kad nije BF. Provjereno.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
11 godina
neaktivan
Black Friday 2018

XBOX one kontroller?

Treba mi za PC tako da treba bit ona novija generacija posto vec imam usb dongle onda mi ne treba adapter za njega.

Ako netko naide na xbox one kontroler javite tu plz

13 godina

Može isto link ako naiđete na Xiaomi Amazfit/Stratos i neke blootooth dobre a povoljne sluške.

7 godina
protjeran
Black Friday 2018

Dajte ljudi nemojte spamat temu sa svojim glupostima i zahtjevima da se nešto traži za vas.

Tko god naleti na neku dobru akciju okačit će link ovdje, a vi ako tražite baš određen proizvod onda ne budite lijeni nego sami tražite, imate internet i google.

http://dukedantalion.weebly.com/
11 godina
neaktivan
zalman1 kaže...

Dajte ljudi nemojte spamat temu sa svojim glupostima i zahtjevima da se nešto traži za vas.

Tko god naleti na neku dobru akciju okačit će link ovdje, a vi ako tražite baš određen proizvod onda ne budite lijeni nego sami tražite, imate internet i google.

alo pa jel sam ja reko da se mora nac istog trenutka.

Uostalom ima vas hrpe tu koji 24/7 traze ponude pa bolje da nekom pomognu nego da bezveze trate vrijeme posto ga ja nemam za bacanje.

Prosle godine sam gledao pa sam posta par ponuda da ljudima helpam, bez obzira jel se radilo o ves masini ili o kontroleru za xbox

12 godina
protjeran
Cuj ti ovo "ja nemam vremena na bacanje", ne laskaj si da je tvoje vrijeme dragocjenije od tudeg vremena.
16 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Može isto link ako naiđete na Xiaomi Amazfit/Stratos i neke blootooth dobre a povoljne sluške.

Strpi se do nedjelje, bit će ti 170$ s dostavom (možda i koji dolar manje ako dobiješ kupon pri registraciji) na aliexpressu, i to još sa skladišta u Njemačkoj. link

You only got one finger left And its pointing at the door
13 godina
Black Friday 2018
imam muda
10 godina
Black Friday 2018

Bome opako je na mall.hr, solidan potez da preduhitre sve ostale. 

Dal su novi proizvodi svaka 3 4 sata ili je sve isto? Čekam ženi neki desigual ruksak koji je tu 760kn, nije na akciji trenutno a sa amazon.es ga mogu naruciti za 550kn na akciji sa dostavom.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
13 godina
Black Friday 2018

Neke stranice iz prijasnjih godina sa robom na koje valja baciti oko?

10 godina
Black Friday 2018

Kaj se mode tiče:

ASOS - 20%

Mango - 30%, outlet 70%

Nike - 30% (mislim da nije bilo na sve)

Shooster - 30%

Sportvision, Buzz i Inditex grupa isto mislim da su imali nešto.

15 godina
Black Friday 2018

Kaže Auto Krešo da će bit nešt za 11.11 pa si bacite oko za vikend tamo. Možda bude 50% 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
Btw evo sad su objavili na Hawkers da im je kreinila ta ponuda kupis jedan dobis jedan gratis. Ja sam do sad kupio 6 naocala tamo i super sam zadovoljan. One preminum kvalitete su im super, a cijena je isto dobra.

Naocale vam brzo dodu iz Spanjolske odakle je firma.
11 godina
neaktivan
war3_tft kaže...
Cuj ti ovo "ja nemam vremena na bacanje", ne laskaj si da je tvoje vrijeme dragocjenije od tudeg vremena.

MISSION completed 

samo sam htio da se neki malo triggeraju xD

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice