Što mislite tko na ovom forumu najbolje slaže konfe? Navedite oko 5 najboljih...
Nema glasovanja za sebe i svađe!
Što mislite tko na ovom forumu najbolje slaže konfe? Navedite oko 5 najboljih...
Nema glasovanja za sebe i svađe!
Meni su ko neki najbolji elvis again, kompotko, bruno se pokazao, branimir kad ga ima i drugi... (ne obvezno tim redoslijedom).........
Među najboljima su mi Elvis (samo što ga više nema tako puno) , ti, moram pohvaliti Brunu jer u zadnje vrijeme isto dobre konfe slaže... Druge praktički ni ne vidim, jer rijetko dolaze slagat.
EDIT: Jel sad ok? xD
a ja?
Kad sam dobre volje
Elvis definitivno.
Sve ima smisla i misli na to za što koristi komp a ne samo nabubat komponente za određenu lovu
a ja?
Kad sam dobre volje
to "ti" mi je bilo presitno pa nisam vidio
samo se elvisu to da radim,svaki dan po nekoliko puta
samo se elvisu to da radim,svaki dan po nekoliko puta
Čini mi se da autor ovo ne kani kupiti, nego je samo pitao što mislimo o onoj...
BTW Zašto još slažete, nemate šanse pokraj moje konfe XD
A kak netko zna tko kako slaže konfe?
Ja sam složio nekih 10tak konfi u zadnje 3-4 godine frendovima i poznanicima od opakih gaming strojeva sa po 2 jake grafe, pa do jednostavnih konfi za 'surfanje netom' prepunih pasivnih hladnjaka Rekao bih da već pomalo imam iskustva u tome hehehe..
@ya-sam-ya
šta ne kužiš,znam i ja svakom preporučit konfu samo što mi se neda slagat..u tome je stvar
a da bi znao slagat moraš stalno konstantno pratit nove tehnologije i čitat po forumima
Pa dobro i kako sad netko može znati dal ti slažeš neku konfu bolje od mene?
Doduše, pošto ja imam više prakse (jer teoretiziranje - stavi ovo i ono unutra, nije baš nešto dok se ne prihvatiš slaganja kablova, grupiranja, montiranja (pre)velikih hladnjaka na CPU i sl.) znači da sam ja bolji u slagnju konfi.
Pa po tome što vidiš u temama...
Svatko ima pravo na svoje mišljenje!
Pa dajte napišite po par najboljih, ne jednog...