Best konfa-slagači

poruka: 19
|
čitano: 1.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Best konfa-slagači

Što mislite tko na ovom forumu najbolje slaže konfe? Navedite oko 5 najboljih...

Nema glasovanja za sebe i svađe!

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2008 20:47 (ya-sam-ya).
17 godina
neaktivan
Best konfa-slagači

Meni su ko neki najbolji elvis again, kompotko, bruno se pokazao, branimir kad ga ima i drugi... (ne obvezno tim redoslijedom).........

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2008 1:58 (ya-sam-ya).
17 godina
neaktivan
Best konfa-slagači

Među najboljima su mi Elvis (samo što ga više nema tako puno) , ti, moram pohvaliti Brunu jer u zadnje vrijeme isto dobre konfe slaže... Druge praktički ni ne vidim, jer rijetko dolaze slagat.

EDIT: Jel sad ok? xD

Hrvatski top model by: Štefica Jambrišćak
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2008 22:58 (kompotko).
17 godina
neaktivan
Best konfa-slagači

a ja? Šutim

Kad sam dobre volje Smijeh

17 godina
neaktivan
Best konfa-slagači

Elvis definitivno.

Sve ima smisla i misli na to za što koristi komp a ne samo nabubat komponente za određenu lovu

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
RE: Best konfa-slagači
ya-sam-ya kaže...

a ja? Šutim

Kad sam dobre volje Smijeh

Pa stavio sam te xD. Elvis je stvarno car u slaganju, samo kaj ga nema više baš.
Hrvatski top model by: Štefica Jambrišćak
17 godina
neaktivan
Best konfa-slagači

to "ti" mi je bilo presitno pa nisam vidio Smijeh

17 godina

samo se elvisu to da radim,svaki dan po nekoliko puta

17 godina
neaktivan
seth kaže...

samo se elvisu to da radim,svaki dan po nekoliko puta

ne kužim poruku... 

BTW:

ya-sam-ya kaže...

Čini mi se da autor ovo ne kani kupiti, nego je samo pitao što mislimo o onoj...

BTW Zašto još slažete, nemate šanse pokraj moje konfe Belji se XD

hara_zg kaže... 
da tako je..to je dns jedna od najboljih konfa koju si mozda i ja upiknem ak skupim para

Belji se

kompotko, sad je OK Namigiva

Mogli bismo tu stavit hall of fame konfi Iznenađen
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2008 1:58 (ya-sam-ya).
17 godina
neaktivan
Best konfa-slagači

A kak netko zna tko kako slaže konfe?

Ja sam složio nekih 10tak konfi u zadnje 3-4 godine frendovima i poznanicima od opakih gaming strojeva sa po 2 jake grafe, pa do jednostavnih konfi za 'surfanje netom' prepunih pasivnih hladnjaka Namigiva  Rekao bih da već pomalo imam iskustva u tome hehehe..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina

@ya-sam-ya

šta ne kužiš,znam i ja svakom preporučit konfu samo što mi se neda slagat..u tome je stvar

a da bi znao slagat moraš stalno konstantno pratit nove tehnologije i čitat po forumima

17 godina
neaktivan

Pa dobro i kako sad netko može znati dal ti slažeš neku konfu bolje od mene?

Doduše, pošto ja imam više prakse (jer teoretiziranje - stavi ovo i ono unutra, nije baš nešto dok se ne prihvatiš slaganja kablova, grupiranja, montiranja (pre)velikih hladnjaka na CPU i sl.) znači da sam ja bolji u slagnju konfi. Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Best konfa-slagači

Pa po tome što vidiš u temama...

17 godina
kompotko kaže...
 .... samo kaj ga nema više baš.
 A dojdem ja tu i tam.

Kad smo vec kod slaganja sve je to pocelo s mojim kompom. Kad sam ga kupoval sam prcital tonu bedastih i mozda dvadeset stranica pametnih postova s raznih foruma. Eto od tad recimo da pratim trendove, citam testove komponenata (bas kao sto bi trebao svako ko kupuje novi komp. Ja sam samo tu da nekom ustedim na vremenu to je sve. Jos jedna cesta graska (ja sam ju prije isto radio): ako covek kaze slozite mi komp do 15 000 kn a navede neke nezahtjevne aplikacije u kojima radi tad mu je definitivno dovoljan konfa od 3 000 do 5 000 kn a ne tri puta skuplja.

Jos jedna stvar: tko god bas zeli da mu ja sliozim komp uvjek me moze PM-ut i nece mi bit tesko potrosit par minuta na njega.
Intel Core 2 Duo E6300 @3500Mhz - 1.4000V, CoolerMaster Hyper-TX, ASUS P5B deluxe, Crucial Ballistix DDR 677 2x1024MB 1000Mhz 4-4-4-8 - 2.45V, Gainward 8800GT 512MB, TV tuner ASUS P7131 Hybrid, HITACHI Deskstar GST T7K160 160Gb, Corsair 450W VX, DVD±RW LITEON LH-18A1P,CoolerMaster Centurion5 - 2x80m
17 godina
neaktivan
elvis again kaže...
kompotko kaže...
 .... samo kaj ga nema više baš.
 A dojdem ja tu i tam.

Kad smo vec kod slaganja sve je to pocelo s mojim kompom. Kad sam ga kupoval sam prcital tonu bedastih i mozda dvadeset stranica pametnih postova s raznih foruma. Eto od tad recimo da pratim trendove, citam testove komponenata (bas kao sto bi trebao svako ko kupuje novi komp. Ja sam samo tu da nekom ustedim na vremenu to je sve. Jos jedna cesta graska (ja sam ju prije isto radio): ako covek kaze slozite mi komp do 15 000 kn a navede neke nezahtjevne aplikacije u kojima radi tad mu je definitivno dovoljan konfa od 3 000 do 5 000 kn a ne tri puta skuplja.

Jos jedna stvar: tko god bas zeli da mu ja sliozim komp uvjek me moze PM-ut i nece mi bit tesko potrosit par minuta na njega.
 kralj se obraća običnim smrtnicima XD

I Elvis, kako se osječaš nakon primanja nagrade "Best PC slagač"?

BTW Svatko bi trebao napisati par ljudi, a vi samo komentirate
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2008 13:39 (ya-sam-ya).
17 godina
ma kakav elvis,kompotko
pročitajte malo LUXXova slaganja on ih je najviše napravio i sve su za 5.
nije sramota pasti,sramota je ne dići se.
17 godina
neaktivan
Best konfa-slagači

Svatko ima pravo na svoje mišljenje!

Pa dajte napišite po par najboljih, ne jednog...

17 godina
ya-sam-ya kaže...

Ne osjecam se nikak. ja se kladim da to moze svako tko se zna koristit google alatom.
Sto se tice same teme moram rec da se LUXX razumje u tematiku no on je mod ako se ne varam i bilo bi cudno da to nezna.
Sto se tice tebe ya-sam-ya moram rec da si se ipak mao popravio (smirio) u razmisljanju kod slaganja kofiguracija. Tj. shvatio si da nije cilj nabacat sve najjace komponenete u konfu za neku zadanu lovu - a to je vec dosta. Sljedeci korak je da naucis argumentirati ono sto si sastavio bilo nekim reviewom ili testom (moze i osobnim iskustvom) i to ljepo linkati ispod svog komentara.
Intel Core 2 Duo E6300 @3500Mhz - 1.4000V, CoolerMaster Hyper-TX, ASUS P5B deluxe, Crucial Ballistix DDR 677 2x1024MB 1000Mhz 4-4-4-8 - 2.45V, Gainward 8800GT 512MB, TV tuner ASUS P7131 Hybrid, HITACHI Deskstar GST T7K160 160Gb, Corsair 450W VX, DVD±RW LITEON LH-18A1P,CoolerMaster Centurion5 - 2x80m
17 godina
neaktivan
elvis again kaže...
ya-sam-ya kaže...

Ne osjecam se nikak. ja se kladim da to moze svako tko se zna koristit google alatom.
Sto se tice same teme moram rec da se LUXX razumje u tematiku no on je mod ako se ne varam i bilo bi cudno da to nezna.
Sto se tice tebe ya-sam-ya moram rec da si se ipak mao popravio (smirio) u razmisljanju kod slaganja kofiguracija. Tj. shvatio si da nije cilj nabacat sve najjace komponenete u konfu za neku zadanu lovu - a to je vec dosta. Sljedeci korak je da naucis argumentirati ono sto si sastavio bilo nekim reviewom ili testom (moze i osobnim iskustvom) i to ljepo linkati ispod svog komentara.
 hvala na savjetu Smijeh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice