Kako instalirati mac os na macbook-u?

poruka: 9
|
čitano: 12.542
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

znam da smiješno zvuči ali mene zanima kako da instaliram mac os na macbooku pro? Kupio sam ga danas ali sam ga dobio sa windows 7. Progooglo sam malo alo večinom sam našao kako na pc-u instalirat mac os. Pa me zanima jeli postupak isti i di mogu skinut sve što mi treba? Hvala LP {#}

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupio si MacBook Pro nov sa Windowsima???

OMG

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kako instalirati mac os na macbook-u?
Intelovac123 kaže...

Kupio si MacBook Pro nov sa Windowsima???

OMG

ne novi naravno xD nebi dao 15.000 kn za laptop nikad

kupio od frenda za 3500kn iz 2010 :)

pa me sad zanima kak da to stavim :)

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
14 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

Pozdrav,

znam da smiješno zvuči ali mene zanima kako da instaliram mac os na macbooku pro? Kupio sam ga danas ali sam ga dobio sa windows 7. Progooglo sam malo alo večinom sam našao kako na pc-u instalirat mac os. Pa me zanima jeli postupak isti i di mogu skinut sve što mi treba? Hvala LP {#}

wtf. macbook sa windowsima.

uglavnom treba ti obicni instalaciski dvd sa mac os x snow leopardom, mozes ga kupiti preko e-baya ili kod nekog apple resellera. Onda ga samo ubacis i instaliras normalno.

14 godina
neaktivan
SaidSikiraX kaže...
timmyzg kaže...

Pozdrav,

uglavnom treba ti obicni instalaciski dvd sa mac os x snow leopardom, mozes ga kupiti preko e-baya ili kod nekog apple resellera. Onda ga samo ubacis i instaliras normalno.

a jel ga možda mogu negdje skinuti? {#}

14 godina
neaktivan
timmyzg kaže...
SaidSikiraX kaže...
timmyzg kaže...

Pozdrav,

u Apple-u se sve plaća :(

kupujem sve pomalo, Rest In Peace Steve Jobs
16 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

I kaj bi ti to sad trebalo značiti? Čovjek ti samo veli kaj ti treba ako hoćeš OS X natrag na MacBook!

Inače ,u original pakiranju MacBooka nalazi se (između ostalog) i OS X instalacijski dvd

,no ,pošto si ti dal koliko već jesi ,pitanje je kaj si dobil!

Očito ćeš morat kupiti disk (ako ga još ima u prodaji ,s obzirom da je sad aktualni OS X Lion ,koji se prodaje samo kao download ili na usb sticku) ili se snaći na neki drugi način!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 20:06 (kizo2703).
14 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
timmyzg kaže...

I kaj bi ti to sad trebalo značiti? Čovjek ti samo veli kaj ti treba ako hoćeš OS X natrag na MacBook!

Inače ,u original pakiranju MacBooka nalazi se (između ostalog) i OS X instalacijski dvd
 ,no ,pošto si ti dal koliko već jesi ,pitanje je kaj si dobil!

Očito ćeš morat kupiti disk (ako ga još ima u prodaji ,s obzirom da je sad aktualni OS X Lion ,koji se prodaje samo kao download ili na usb sticku) ili se snaći na neki drugi način!

ma nisam to dobio s njim, pitam jel ima neki način da ga mogu skinut da nemoram plačat...

isto kako sam vidio temu tu na forumu kako ekipa skida sa interneta pa stavljaju si na pc-eve i niš ne plačaju..

16 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

ma nisam to dobio s njim, pitam jel ima neki način da ga mogu skinut da nemoram plačat...

isto kako sam vidio temu tu na forumu kako ekipa skida sa interneta pa stavljaju si na pc-eve i niš ne plačaju..

To kaj ekipa skida i stavlja u većini slučajeva nije ORIGINAL OS X ,već razne verzije koje su modificirane da bi se mogle instalirati na ''običan'' PC.

Tebi treba original OS X u original formatu. Ja sam prošle godine kupil dvd za 250 kuna i instaliral na svoj PC. A kupit ću i Lion-a.

Probaj potražiti ''original OS X Snow Leopard 10.6.3 retail'' po torrentima. Možda ti se posreći.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice