Postovani,
Instalirao sam sebi Windows 7 Ultimate na laptopu(Hp Compaq 6910p).Prije Win7 imao sam xp i wifi mi je radio.Taj wifi ne mogu nikako naci na win7...
Unaprijed hvala
Postovani,
Instalirao sam sebi Windows 7 Ultimate na laptopu(Hp Compaq 6910p).Prije Win7 imao sam xp i wifi mi je radio.Taj wifi ne mogu nikako naci na win7...
Unaprijed hvala
Postovani,
Unaprijed hvala
spoji se na internet ethernetom(zicano), odi na starnice proizvodaca i skini drivere za wifi
Moras tamo u control panlu imas menage wireless conecttions(tak nes) i tu dodat svaoj SSID(ime wireless mereze) i zastutu wep,wpa itd. Al prvo moras ukljucit na lapotpu wirless tipku da ti se otvori opcija za wirless ljevo ti je na onom tabu.
pa to i jest problem,kad sitsenm dugme na laptopu dole u desnom cosku mi se pojavi samo bluetooth nema one opcije da otvorim wifi
jesi probao s kablom i skidanjem drivera?
Ljudi, trebam pomoć¨! U mom kvartu nema neta, pa jedini ja ga imam dostupnog. I sad ja ljudima iznajmin WIFI mrežu, tj. internet i oni meni daju lovu! Eh sad , doselili se hakeri do mene i ukrali mi WIFI! jel ima neki program za kontrolu wi-fi signala, tj. komu isporučujem. Da napomenem ovo je satelitski wi-fi i nema 192.168.1.1 ili sl. NEKO JE BIO HAKIRO T-com i od tada mi nema net, osim mene! UNAPRIJED HVALA