Torent zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 3.442
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Torent

Evo upravo sam nasao torrent i poceo da skidam ISO file, ali mi brzina nikad nece da predje 20 kb/s , a kad skidam onako direktno sa Orbit-om ide 110-120 kb/s,

Pa, postoji li neki nacin da namjestim da mi konstantno ide makar 100 kb/s ako nista vise? Imam ADLS Mtel flat 1Mbit.

Hvala svima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 10:01 (dragan225).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Torent

Ograniči brzinu uploada na nekih 4 kB/s. Ako tada ne krene bolje, onda nije do tvoje veze, već ostali "slabo" seedaju..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina

vjerojatno ti je do seeda, p.s obriši ovo di si napiso naziv igre jer nesmješ iznositi pirateriju na forum,da ne dobiš karon....  {#}

http://www.youtube.com/watch?v=AUXvLhhVZW0 dj darac electro mix 2010
15 godina
crni pauk kaže...

p.s obriši ovo di si napiso naziv igre jer nesmješ iznositi pirateriju na forum,da ne dobiš karon....

Ma nije napravio ništa protiv pravila...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...
crni pauk kaže...

p.s obriši ovo di si napiso naziv igre jer nesmješ iznositi pirateriju na forum,da ne dobiš karon....

Ma nije napravio ništa protiv pravila...

hehehhe  {#} na  {#} al ja sam bil jednom dobio karton jer sam isto tak spomenul ime igre na forumu ( piratske) tako da ga samo upozoravam da se ne za5ebe...  {#}

http://www.youtube.com/watch?v=AUXvLhhVZW0 dj darac electro mix 2010
15 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

vjerojatno ti je do seeda, p.s obriši ovo di si napiso naziv igre jer nesmješ iznositi pirateriju na forum,da ne dobiš karon.... {#}

Nije mu do seeda. Vidiš da skdia Black Ops SKIDROW, to je nova igra i ima dosta seeda

"Say hello to my little friend" Tony Montana-Scarface
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
crni pauk kaže...

vjerojatno ti je do seeda, p.s obriši ovo di si napiso naziv igre jer nesmješ iznositi pirateriju na forum,da ne dobiš karon.... {#}

Nije mu do seeda. Vidiš da skdia Black Ops SKIDROW, to je nova igra i ima dosta seeda

/facepalm da ti mozda nije palo na pamet posto je nova igra da ima dosta leechera?{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
Torent

otvori port, ogranici upload speed na 3 kb/sec i ako bog da, trebalo bi ici brzo... :)

R@$h0@YeaH
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torent
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice