Temperaturni gadget

poruka: 4
|
čitano: 944
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Temperaturni gadget

Zna li itko gdje ima/ima li vista gadget koji pokaziva CPU i/ili GPU temperaturu?

Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Temperaturni gadget

Imas na ovoj stranici,a i progooglaj pa ces naci jos dosta.

http://www.gadgetsdownload.com/

q6600@3GHz,6GB DDR2,ati radeon 3870x2
17 godina
neaktivan
robert kaže...

Imas na ovoj stranici,a i progooglaj pa ces naci jos dosta.

http://www.gadgetsdownload.com/

googlam cijelo popodne i ovo večeri šta ima, ništa samo glupi forumi
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan
moderator
IRebic kaže...

Zna li itko gdje ima/ima li  vista gadget koji pokaziva CPU i/ili GPU temperaturu?

Ima u samom Everestu----File---Hardware   Monitoring-Vista Sidebar,postelaj i u tvom slucaju odaberi samo da ti se prikazuje temperatura.
Nazalost da bi ovaj prikzivao temperaturu treba da je pokrenut i sam Everest sto je nevidena glupost.
Traziio sam i ja nekad taj gadget ali ili sam pronalazio gadgete koji su (opet) usko vezani za Everest ili su to bili gadgeti koji su radili sa nekim drugim eksternim programom koji,pogadas,opet je trebao da bude pokrenut.
Sad...kako ti volja.

Placamo previsoku "cijenu" za taj Sidebar,odlicno zamisljen ali ultra glupo implementiran.Nesto sto guta toliko memorije (uz to curi) a pokazuje sat ,kalendar i sticky notes je previse.Uz to ako dodamo probleme sa gadgetima koji nisu digitalno potpisani (a svi osim Microsoftovi nisu)....mrak (:
Ali ipak ga koristim...iz inata Smijeh 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice