Sys. Mechanics-jesu li opasne opcije za ciscenje?

poruka: 7
|
čitano: 1.057
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Da li je ovo opasno

Skinuo sam si program System Mechanic jer sam vidio na nekim reviewima da je među 3 najbolja pc optimizera

on mi nudi nekoliko opcija,pa prije nego ih iskušam moram provjeriti jesu li opasne

1.Defragment memory

2.Defragment registry

3.Clean PC Clutter

da li je to sigurno koristiti

ima još puno opcija,kao i da popravi sve probleme u registryu ali to ne želim raditi jer je mogućnost da se nešto shebe velika

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da li je ovo opasno
Pa ako je onaj prvi obicni defragment onda nema opasnosti. Onaj drugi defragment i ja koristim u Tuneup-u, nemam problema. Ono trece - WTF?!
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Da li je ovo opasno
patch123 kaže...

Skinuo sam si program System Mechanic jer sam vidio na nekim reviewima da je među 3 najbolja pc optimizera

on mi nudi nekoliko opcija,pa prije nego ih iskušam moram provjeriti jesu li opasne

1.Defragment memory

2.Defragment registry

3.Clean PC Clutter

ima još puno opcija,kao i da popravi sve probleme u registryu ali to ne želim raditi jer je mogućnost da se nešto shebe velika

daj ajde.....   -.-

pa o ti je obicno defragmentiranje diska!!!!

tu nemoze nit neka najveca budala s*ebat komp!!!

slobodno ti prihvati sve sto te pita!!

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Pa ako je onaj prvi obicni defragment onda nema opasnosti. Onaj drugi defragment i ja koristim u Tuneup-u, nemam problema. Ono trece - WTF?!

piše da čisti temporary files i ostale beskorisne podatke

evo,podigao mi je internet speed

ne puno,ali 5 % nije ni malo

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 17:36 (patch123).
15 godina
protjeran
patch123 kaže...

1.Defragment memory

2.Defragment registry

3.Clean PC Clutter

Je li to " iolo Tech. " System Mehanic.

16 godina
Da li je ovo opasno

taj prpgram i slicne njemu najbolje ne koristiti,jer znaju napraviti svakakve probkeme-

plave ekrabe i sl

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
patch123 kaže...

1.Defragment memory

2.Defragment registry

3.Clean PC Clutter

Napravis uvijek backup kompletnoga registrya i samo deri......ako nesto "zapne", uvijek imas backup.

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice