Dali postoji netko na forumu da zna programirat u ovom programu, mislim editirat exe. filove?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali postoji netko na forumu da zna programirat u ovom programu, mislim editirat exe. filove?
u tom programu se uopšte ne programira, u tom programu se mogu editovat razni resource fajlovi, mogu se npr. pravit teme i tako to. Koncept je sličan registry-u
Jedan lik promjeni pes2012.exe file, kao npr: napravi jace suteve, bolje passove i ostalo.. kako?
Jedan lik promjeni pes2012.exe file, kao npr: napravi jace suteve, bolje passove i ostalo.. kako?
Vjerojatno kompajlira Messija u exe datoteku.
Mislim da je to što si naveo moguće napraviti jedino nekakvim patchom a ne samo modificiranjem exe datoteke.
Nisam programer pa se ne kužim u to.
Vjerojatno kompajlira Messija u exe datoteku.
Mislim da je to što si naveo moguće napraviti jedino nekakvim patchom a ne samo modificiranjem exe datoteke.
Nisam programer pa se ne kužim u to.
Njegov cijeli patch sastoji se od pes2012.exe :P
Resource hacker sluzi za modifikaciju resursa unutar izvrsnih datoteka, a ne za mijenjanje programskog koda...
Za modifikaciju izvrsne datoteke PES-a trebat ce ti netko tko zna assembly, raditi s disassemblerom i ima previse slobodnog vremena. Mozda je moguce izbjeci editiranje izvrsne datoteke ako vrijednosti koje zelis mijenjati nisu hardkodirane, i ako su relativno lako dostupne u ostalim datotekama koje dolaze s igrom.
Evo lik mi je reko koji program koristi, i sad mi ga je glupo pitat za svaku sitnicu i opcenito kako se u tome radi. Ollydbg ,probajte s ovim programom otvorit neki .exe file pa mi recite ako se sta moze napravit, ako netko zna radit u tom programu neka se javi pls. Hvala :D
Ollydbg je debugger na assembly razini, imam ga i koristim tu i tamo. Sto s njime mozes raditi? Bolje bi bilo pitati sto ne mozes.
Odustani od svega toga. Koristiti sam Ollydbg nije tesko nauciti. Ali znanje koje ti treba da bi nesto konkretno njime mogao napraviti se uci vise godina...
Znas programirati Win32 API aplikacije, u X86 assemblyju? Onda ces se snaci u Ollydbgu, u protivnom, okani se takvih ideja...