evo mene opet ja sav u problemima hehe :P ali pređimo na stvar kad upalim komp ne pojavljuje mi se ono normano korisnik pa pritisneš pa ti se upali komp nego mi se pojavi administrator:dd (tako piše) password (prazno je tu) i ako ja nešto napišem u pass neče mi otvoriti komp nego moram stisnuti dole ok da mi se pokrene komp (nisam mjenjao lozinku ni ništa,možda je zbog toga jer je prije kakav mjesec dana bio komp na popravku i deinstalirali su mi xp i opet su ga stavili gore (zbog virusa)) ako ko zna zašt je to tako neka napiše kaj da napravim :P
Problemi kod paljenja kompjutora
- poruka: 9
- |
- čitano: 3.328
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mogu uči i mogu sve normalno raditi sve je ok samo me zeza to paljenje.... :P neče mi ostaviti (ušao sam u user acounts i napravio sam novog korisnika al mi ga neče prikazati logira mi se samo na tog korisnika :P)
mogu uči i mogu sve normalno raditi sve je ok samo me zeza to paljenje.... :P neče mi ostaviti (ušao sam u user acounts i napravio sam novog korisnika al mi ga neče prikazati logira mi se samo na tog korisnika :P)
evo našo sam na netu ova slika mi se pojavljuje http://www.microsoft.com/library/media/1033/windowsxp/images/using/setup/tips/advanced/67466-click-ok-log-on-to-windows.gif
Inače,fora sa administratorom se primjenjuje kada se želiš logirati,kao administrator,ako si slučajno zaboravio password!
Probaj u safe modu vidjeti koliko imaš accaunta,pa javi!
Ili stisni dva puta Ctrl+Alt+Del(kada ti se pokaže log on-tvoja slika),mora ti se pojaviti "moderniji" izgled log ona,
tada ukucaj user name i pass!
Eto javi!
Inače,fora sa administratorom se primjenjuje kada se želiš logirati,kao administrator,ako si slučajno zaboravio password!
Ili stisni dva puta Ctrl+Alt+Del(kada ti se pokaže log on-tvoja slika),mora ti se pojaviti "moderniji" izgled log ona,
Eto javi!
2 accaunta imam,stisnuo sam ctrl alt i del ali ništ se ne događa :P
Eto javi!
2 accaunta imam,stisnuo sam ctrl alt i del ali ništ se ne događa :P
Dva puta!Brzo stisneš!
Da ne otvaram novu temu pisat ću ovdje. Kad upalim komp crni mi je ekran i cijelo vrijeme nesta piska u njemu. Negdje sam procitao da kad maticna rikne da komp piska. Šta vi mislite šta bi moglo biti?