Problem sa Nero

poruka: 4
|
čitano: 1.747
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem sa Nero
pitanje

Kada hocu da snimim DVD sve uredu prodje ali mi na kraju izbaci poruku ''COULD NOT PERFORM END OF DISC-AT-ONCE'' i ''BURN PROCESS FAILED''. Prije mi se nije tako dešavalo? da li je do Nere ili do mog snimača? Koji drugi program da probam? Trebam presnimiti film.

EDIT: U pitanju je NERO 7

The blue screen of death is the best game I've ever played.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 14:34 (kemal_r).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa Nero
autorov komentar

OPet nisam riješio. ima li još neko kakvu ideju, rješenje?

The blue screen of death is the best game I've ever played.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa Nero

Prvo reinstaliraj Nero, a ako ti opet bude isti problem,instaliraj Alcohol 120% ili ako imaš Bugov zadnji DVD,tamo češ naći programe Ashampoo Burning studio 2009 i CDBurnerXP.

Možeš i instalirati neku drugu verziju Nera (novu ili malo stariju,nije toliko bitno).Na kraju krajeva možda je problem u DVD snimaču.

Ovo je pitanje za sve - Kako mogu izbrisati Nero Scout?Napominjem da nemam više Nero 7.Isto tako napominjem da sam pokušao izbrisati Nero 7 demo verziju sa programom General-Clean Tool i uspio sam,ali je i dalje ostala ta ikona (taj program je pobrisao datoteke koje su bile u Nero Scout-u).Pretpostavljam da bi se to moglo maknuti nekako preko Registry Editora (zbog toga jer piše da je to sistemska mapa),ali ako i postoji način ne znam ga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 22:37 (Izzy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice