Preporuke Programa

poruka: 12
|
čitano: 2.350
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preporuke Programa

Ovu sam temu napravio kako bi preporučali programe drugima i ako im se svidi samo ga skinu. Ova tema nije namjenjena spamanju, već da preporučimo drugima što je dobro. Ime teme sam tek tako stavio pa modovi promijenite ili ako postoji slična ili ista tema ovu pobrišite.

Mogu se stavljat igre, web stranice i sve što bi se drugima svidjelo.

To bi trebalo izgledati ovako(možete dodati još toga):

Ime: ArtRage 2

Namijena: Program za crtanje

Dojam: Odličan program za crtanje u slobodno vrijeme. Pun mogućnosti.

Ocjena: 7/10

Download: http://www.ambientdesign.com/artragedown.html

::Screenshot dolje::

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 15:09 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuke Programa

hah, tema je ok po meni... evo jedan

Driver Cleaner Pro

Kad idete ugraditi grafu drugog proizvođača ili instalirate novi OS, potrebno je ukloniti sve drivere. Ovaj program se pokreće nakon deinstalacije drivera pomoću ugrađenog uninstallera, te briše sve ostale reg. ključeve i fileove

LINK:

http://www.afterdawn.com/software/dawnload.cfm?mirror_id=0&version_id=1811&software_id=918

FREEWARE

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuke Programa

samo napomena linkovi neka ne budu za copy paste već da kliknemo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Preporuke Programa

moja preporuka: Revo Uninstaller

program za napredno deinstaliranje programa. posjeduje više načina na koji može deinstalirat neki program. najbolja je napredna deinstalacija koja nakon deinstalacije određenog programa vlastitim deinstalerom detaljno skenira registar i hard disk da provjeri ima li kakvih zaostataka preostalih od tog programa te ih onda i uspješno uklanja. posjeduje i neke dodatne mogućnosti, kao što su upravljač automatskog pokretanja, čistač bezvrijednih datoteka itd

topla preporuka Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuke Programa

Moja preporuka: Snagit 9

Nažalost postoji samo free trial od 30 dana ali odličan program za screen capture

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.

0 0 hvala 0
16 godina
Preporuke Programa

evo još preporuka od mene Iznenađen

FastStone Capture
program za hvatanje sadržaja ekrana. može spremati u obliku jpg, bmp, gif, png, tif te pdf ako baš nekome treba. može i snimati video. posjeduje i birač boje te ravnalo ako trebate izmjeriti preciznu udaljenost između nekih objekata na ekranu. a ima i svoj editor slika u kojemu možete urediti slike koje ste uslikali.

Unlocker
ukoliko vam windows ne dopušta brisanje, kopiranje, preimenovanje ili premještanje te još mnogo drugih stvari vezane uz neke datoteke ili mape, jednostavno upotrijebite ovaj program koji će ili ubiti procese koji koriste tu datoteku ili mapu, ili će datoteke samo osloboditi od tih procesa ukoliko je to moguće, te će daljnje baratanje tim datotekama i mapama biti omogućeno

Foxit Reader
brza i mala alternativa za glomazni Adobeov alat za čitanje pdf dokumenata koja je dakako besplatna

Stellarium
virtualni planetarij koji može poslužiti i za zabavu i za učenje. prikazuje fotorealistično trozimenzionalno nebo. lako se može u postavkama namjestit da prikazuje nebo kakvo je točno nad vašom glavom. samo vam trebaju koordinate i nadmorska visima vašeg položaja. prikazuje i mliječnu stazu, atmosferu, planete i njihove satelite te poznate maglice i galaktike na način na koji ih vidi hubbleov teleskop

RocketDock
u forumaša vrlo poznati dok nalik onomu iz mac os-a. lijep je, fluidan te se lako može detaljno konfiguritai baš onako kako vi želite. podržava skinove te je proširiv raznim dodacima koji ga čine još boljim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuke Programa

Mislim da ti je tema preopširna,dakle, postoji jako puno programa koji su "must have" ili onih koje koristimo povremeno. Za profesionalne alate bojim se da tu nema mjesta,pošto nisu freeware." Evo stranice, pa si izaberite"...

http://download.cnet.com/windows/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuke Programa

Slična tema je već otvorena, ali bilo bi bolje da stavljate manje poznate programe jer je za njih veća vjerojatnost da se za njih ne zna, a korisni su.

Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuke Programa

ili bi bilo bolje da stavljate besplatne programe a ne tu da moramo placat.

nemojte se ljutit al nemamo svi para za tako nes.

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Preporuke Programa
Jebasu123 kaže...

ili bi bilo bolje da stavljate besplatne programe a ne tu da moramo placat.

nemojte se ljutit al nemamo svi para za tako nes.

dobra ideja... pa recesija nas pere svih po redu ;)
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
Preporuke Programa

Ime: Paint.NET

Namijena: Program za obradu fotografija

Dojam: Odličan program za osnovno editiranje fotografija, sadržaja ekrana. Puuuno bolji od klasičnog Painta, slabiji of GIMP-a i Photoshopa, no uzmemo li u obzir da je ovaj program namjenjen za osnovne potrebe, a da se njime mogu postići odlični rezultati, onda niti PS ne izgleda kao nešto mnogo moćnije. Aktivna zajednica forumaša često radi nove pluginove i efekte. Često preporučan od redakcije Bug-a, besplatan. Što više čovjek može poželjeti?

Ocjena: 8/10

Download: http://www.paint.net/

Screenshotovi priloženi. Screenshotovi su iz starije verzije.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuke Programa

Adobe Photoshop Lightroom 2

Adobeov program za konverziju i razvijanje RAW datoteka. Nudi knjižnicu fotografija i vrlo močan obrađivač fotografija. Podržava gotove sve RAW formate, a stalni updatovi proširuju podršku na novije fotoaparate. Jedino morati će te izdvojiti oko 3,000 kuna za program

Trial Download

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice