Poklapanje malog tukca

poruka: 6
|
čitano: 1.703
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Poklapanje malog tukca

Ima jedan mali koji se hvali da je hacker i ...Ide 7. razred a hvali se i glumi da je hackao obližnji cafe bar.Sad moje pitanje je mogu li ja naći njegov ip preko facea.Ne želim mu zlo već mu pokazati da to svatko može i da se pokrije ušima.Imam iskustva sa backtrackom i izvlačenjem ip adrese iz e maila ali natjerati ga da mi pošalje mail?-presumnjivo hvala

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Poklapanje malog tukca

Po naslovu teme sam mislio da je vezano uz drka*e i slične radnje :P.

Ajde ostavi se čorava posla i kurčenja.

We are nothing but the stones to pave the way...

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Poklapanje malog tukca
Hackao obliznji kafic?? Bez brige taj je vec sam sebe poklopio..
Sta je to danas? Jedan prodaje IE9 Firefox i Linux pa sad ovaj..
15 godina
neaktivan
veki je car kaže...

Ima jedan mali koji se hvali da je hacker i ...Ide 7. razred a hvali se i glumi da je hackao obližnji cafe bar.

A tebe to, al' ono, bas smeta...

Zar ne? {#}

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
17 godina
neaktivan
veki je car kaže...

Ima jedan mali koji se hvali da je hacker i ...Ide 7. razred a hvali se i glumi da je hackao obližnji cafe bar.Sad moje pitanje je mogu li ja naći njegov ip preko facea.Ne želim mu zlo već mu pokazati da to svatko može i da se pokrije ušima.Imam iskustva sa backtrackom i izvlačenjem ip adrese iz e maila ali natjerati ga da mi pošalje mail?-presumnjivo hvala

Ti nećeš ništa dobiti od toga, samo ćeš ispasti veće dijete od njega.

Pusti dijete da bude dijete, kad malo poraste skužit će da je govorio bedastoće.

nothing is true, everything is permitted
16 godina
neaktivan
Poklapanje malog tukca

ovi što govore meni pokazat ću vam post sa facea a niste ni vi ludi skontat će kad dođe u školu malo veću{#}

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice