Kako da u slici uzmem boju od jednog drugog da bi izjednacio svoju, ali da boja bude ista kao od tog lika?
Photoshop pitanje
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.812
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da mozes sa Eyedropper Tool, ak sam te dobro razumio što želiš..
Kako da u slici uzmem boju od jednog drugog da bi izjednacio svoju, ali da boja bude ista kao od tog lika?
S lijeve strane u alatima ti je ikonica "kapaljke". Njom klikneš na mjesto od kojeg želiš da ti uzme uzorak boje.
Ja te baš i ne kužim ali ok...Kako su rekli prije mene boju uzimaš sa Eyedropper toolom a ako hočeš da ti montaže slike izgledaju slično to radiš sa Gradient Map-om,Color Balance-om ili samo novi layer ispuniš nekom bojom i staviš na overlay ili koji paše....
danas sam instalirao photoshop i imam jedno pitanje. zašto kad npr označim neki dio slike i mičem ga, malo mi zapinje? je li to do hardvera ili je to softverske prirode, možda nisam nešto dobro postavio u postavkama. i možda je ovo važno, ali mislim da nije. prilikom instalacije sam maknuo kvačice sa svega sa čega se moglo maknut, ostalo je samo na photoshop cs4 i bridge cs4?
danas sam instalirao photoshop i imam jedno pitanje. zašto kad npr označim neki dio slike i mičem ga, malo mi zapinje? je li to do hardvera ili je to softverske prirode, možda nisam nešto dobro postavio u postavkama. i možda je ovo važno, ali mislim da nije. prilikom instalacije sam maknuo kvačice sa svega sa čega se moglo maknut, ostalo je samo na photoshop cs4 i bridge cs4?
Budući da sam danas ugledao photoshop na poslu, evo laičko pitanje: kako više slika importirati u photoshop i smanjiti im rezoluciju?
Rekoh da je laičko... :)