Photoshop pitanje

poruka: 8
|
čitano: 1.812
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Photoshop pitanje

Kako da u slici uzmem boju od jednog drugog da bi izjednacio svoju, ali da boja bude ista kao od tog lika?

Вгикфмлщ Зщыфмфс

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Photoshop pitanje

Mislim da mozes sa Eyedropper Tool, ak sam te dobro razumio što želiš..

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Photoshop pitanje
sub_zero kaže...

Kako da u slici uzmem boju od jednog drugog da bi izjednacio svoju, ali da boja bude ista kao od tog lika?

Radis neku montazu pa ti se ne podudaraju boje? Ne znam da li se bas moze uzeti boja i prebacit na drugi objekt da izgleda prirodno, ali mozda neko zna ... Ja sam boju namjestao pomocu opcija Levels, Hue&Saturation i Color Balance, samo je malo tesko potrefit pravu boju.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2009 20:56 (Maximus).
17 godina
neaktivan
Photoshop pitanje

S lijeve strane u alatima ti je ikonica "kapaljke". Njom klikneš na mjesto od  kojeg  želiš da ti uzme uzorak boje.

0 0 hvala 0
17 godina
Photoshop pitanje

Ja te baš i ne kužim ali ok...Kako su rekli prije mene boju uzimaš sa Eyedropper toolom a ako hočeš da ti montaže slike izgledaju slično to radiš sa Gradient Map-om,Color Balance-om ili samo novi layer ispuniš nekom bojom i staviš na overlay ili koji paše....

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina
Photoshop pitanje

danas sam instalirao photoshop i imam jedno pitanje. zašto kad npr označim neki dio slike i mičem ga, malo mi zapinje? je li to do hardvera ili je to softverske prirode, možda nisam nešto dobro postavio u postavkama. i možda je ovo važno, ali mislim da nije. prilikom instalacije sam maknuo kvačice sa svega sa čega se moglo maknut, ostalo je samo na photoshop cs4 i bridge cs4?

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Photoshop pitanje
jurluk kaže...

danas sam instalirao photoshop i imam jedno pitanje. zašto kad npr označim neki dio slike i mičem ga, malo mi zapinje? je li to do hardvera ili je to softverske prirode, možda nisam nešto dobro postavio u postavkama. i možda je ovo važno, ali mislim da nije. prilikom instalacije sam maknuo kvačice sa svega sa čega se moglo maknut, ostalo je samo na photoshop cs4 i bridge cs4?

jel se isplati taj cs4 jer imam dosta extended cs3...i dali su sta dodali kakva je funkcijonalnost i to.?
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Photoshop pitanje

Budući da sam danas ugledao photoshop na poslu, evo laičko pitanje: kako više slika importirati u photoshop i smanjiti im rezoluciju?

Rekoh da je laičko... :)

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice